Fesztivál

XI. Dunakeszi Feszt

Dunakeszi repülőtér
2022. szeptember 09. (péntek) 16:00 - 2022. szeptember 11. (vasárnap) 22:00

Helyszín:


Tankcsapda, Hooligans, Follow the Flow a három nagyfellépő a XI. Dunakeszi Feszten, ahol számos újdonság mellett a rendezvény idén belép a ZÖLD események sorába. Vendéglátósaik egyszerhasználatos eszközökre cserélnek mindent, ezenfelül helyben komposztálással és specifikus szelektív szigetekkel készülnek, csökkentve a környezetterhelést. Szintet lépnek a környezetért is!
Nagykoncertet ad a Tankcsapda, a Hooligans és a Follow the Flow is. A Dunakeszi Sportrepülőtérre átköltözött rendezvény nagyobb helyszínen, több produkcióval, óriáskerékkel, vidámparkkal és különleges gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.
A 3 nap alatt, 2 színpadon egymást követik a koncertek, előadások, sport- és táncbemutatók, gyermekműsorok. Mivel Dunakeszi a sportok városa, vasárnap – a színpadi produkciók mellett – a sportté a főszerep. A VSD sportválasztóján az egyesület mind a 20 szakosztálya várja az érdeklődőket: kicsik és nagyok próbálhatják ki magukat akár több sportban is, és ha kedvet kapnak, irány az edzés!