Fesztivál

YOU ARE NOW! Utcaművészeti minifesztivál

Kristály Színtér
2021. október 10. (vasárnap) 10:00 - 21:30
Ingyenes

Helyszín:

Kristály Színtér
1138 Budapest, Margitsziget

A Flying Bodies Team 2014-es megalakulása óta szervez workshopokat, fesztiválokat és előadásokat a parkour, a kortárstánc, az urban dance, a színház és a cirkusz szerelmeseinek.
2021. október 10-én a Budapesti Őszi Fesztivál záró programjaként a Margitszigeti Palackozó udvarán rendezik meg a következő Flying Bodies eseményt.
A YOU ARE NOW egy olyan programsorozat, ahol a jelenben való létezés, a flow, a közösség, az underground kultúra és a megosztás van fókuszban, így a fellépő művészek, happeningek is ennek mentén lettek összeállítva: a Hall of Parkour Hungary parkour show-val és mindenki számára követhető workshoppal készül a Flying Bodies parkour installációjának tereiben, a jelenidejű FIGYELEMÉRT, a Willany Leó Improvizációs Táncszínház az All Caps kollektíva graffiti művészeivel együttműködve lép fel a jelenidejű ALKOTÁSÉRT, Jenna Jalonen az urban dance és a kortárstánc határán egyensúlyozó, élmény alapú workshoppal készül a jelenidejű belső UTAZÁSÉRT, a You are the Flow című előadás és az utána következő DJ szettek a Dumbits zenei támogatásával pedig a tánc, a parkour és az elektronikus zene világában kínál lehetőséget a művészet és az ember találkozására a jelenidejű EGYÜTTLÉTÉRT.
Ezek mellett pedig lehetőség lesz körömtetoválást készíttetni koliszterin handpoke tetoválóművésznél. A program elsődleges célja, hogy jó legyen ott lenni, az urban és az underground kultúra képviselőivel találkozni, művészetet testközelből átélni, egy italt a chill-zone-ban elfogyasztani, inspirálódni. A workshopok mindegyike szabadon látogatható, előképzettség nélkül. A programon való részvétel ingyenes.