Fesztivál

ZamJam 2024

ZamJam
2024. május 31. (péntek) 08:00 - 2024. június 02. (vasárnap) 23:00

Helyszín:

ZamJam
8621 Zamárdi, Kossuth Lajos utcai rendezvénytér, és szerte a városban

Zamárdiban indul és zár a nyár!


A Zamárdi ZamJam idén két alkalommal és rendhagyó formátummal jelentkezik: a nyár legelején és legvégén javarészt ingyenes programok egész sorát vonultatja fel közel 30 helyszínen. Május 31. és június 2. között “Zamárdiban indul a nyár!”, többek között Charlie és a Hot Jazz Band fellépése, akusztikus és jazz koncertek, kertmozi, képzőművészeti, irodalmi és gyerekprogramok várják mindazokat, akik az első nyári hétvégét a Balatonon töltenék.


A ZamJam keretében a vízparti MOL színpadon június 1-jén este a Hot Jazz Band és Charlie koncertje után nyárindító tűzijáték várja a vendégeket. A háromnapos program részeként a Kilátó színpadára akusztikus és jazz-koncerteket hozt a MÜPA, a Magyar Jazz Szövetség és a Budapest Jazz Klub. A Kertmoziban hajnalba nyúlóan nézhetnek filmeket a Balatoni Filmmaraton keretében, napközben a retró Balatont idéző Trabantokkal barangolhatunk a környéken.


ZAM ART címmel balatoni pop-up kiállításokkal találkozhatnak a koncertek mellett, míg a Líra Irodalmi Terasz vendégeként Steigervald Krisztián, majd Koltai Róbert beszélget. A Parti Bisztró teraszán a Be Massive Horizon, vagyis DJ Metha lép színpadra, miközben az állandó filmes stáb a csodás vízpartot mutatja be.