Koncert

Antonio Farao, John Patitucci, Jeff Ballard

John Patitucci előadó
Antonio Farao előadó
Jeff Ballard előadó
Eiffel Műhelyház
2025. május 13. (kedd) 20:30

Helyszín:

Eiffel Műhelyház
1101 Budapest, X. kerület, Kőbányai út 30

A jazz három kiválósága, Antonio Farao, John Patitucci és Jeff Ballard lép színpadra egy felejthetetlen trió koncerttel. Ez az est garantáltan minden jazzkedvelő számára maradandó élményt nyújt!


Antonio Farao az olasz jazz egyik legkiemelkedőbb zongoristája és zeneszerzője. Karrierje során olyan legendás zenészekkel dolgozott együtt, mint Joe Lovano, Dave Liebman és Chris Potter. Farao játékstílusa egyedi és sokszínű, ötvözve a klasszikus jazz elemeit a modern, innovatív megközelítésekkel. Az ő zenei világa minden egyes koncertjén magával ragadja a közönséget.


John Patitucci a jazz világának egyik legnagyobb basszusgitárosa. Több mint három évtizedes pályafutása alatt olyan művészekkel játszott együtt, mint Chick Corea, Herbie Hancock és Wayne Shorter. Patitucci virtuóz technikája és mély muzikalitása révén igazi ikon lett a jazz közösségben. Játékában a hagyományos és a kortárs jazz elemei harmonikusan ötvöződnek, lenyűgöző előadásokat teremtve.


Jeff Ballard a jazz dobosok egyik legkeresettebb és legkiválóbb képviselője. Olyan neves művészekkel dolgozott együtt, mint Brad Mehldau, Pat Metheny és Chick Corea. Ballard játékstílusa energikus, kreatív és rendkívül változatos, mindig új dimenziókat adva a zenének. Az ő ritmikai érzékenysége és improvizációs készsége különleges élménnyé teszi minden egyes fellépését.


Ez a koncert egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy három világszínvonalú muzsikust láthassunk és hallhassunk egy színpadon. Az est folyamán dinamikus improvizációk, mély érzelmek és fergeteges ritmusok várnak mindenkit. Az Eiifel Műhelyház tökéletes akusztikájával és bensőséges hangulatával biztosítja a felejthetetlen élményt.