Koncert

Beatz x Poe's az A38 Hajón: Kemény Zsófi, Mészáros Péter, Bárány Bence

Online nézhető ONLINE
2021. március 02. (kedd) 20:00
Ingyenes

Erős felhozatallal köszönti a tavaszt a Beatz x Poe’s az A38 Hajón programsorozat, március másodikán Kemény Zsófi, Bárány Bence és Mészáros Péter slammerek érkeznek a fedélzetre.


Kemény Zsófi – Sophie Hard – költő, író, slammer, trashtraprapper. Volt pszichológus hallgató, de már forgatókönyvíró a Színművészetin, és a ritmusban keresi a piaci rést. A Klasszik Lasszó oszlopos tagja.
Bárány Bence – slammer. Volt országos 5., 4., 3., 2. helyezett, Slam Poetry Győr-alapító, volt R2D2 farsangon 11 évesen, a jelmez azóta is jó rá. 2017-ben gazdaság-informatika szakon végzett, grafikus.
Mészáros Péter – slammer. Országos slam poetry-bajnok, a Slam Poetry Szeged alapítója. Máig ő viszi a napfény városának slamklubjait. Remekül mozgatja az ujjait, és még remekebbül vonja be előadásaiba a közönséget.
A szövegeket DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar dallamaira helyezik az est fellépői, a vizuálról DJ Lee n’gum gondoskodik. A sorozat házigazdái: Pion István és Csider István Zoltán.


Az ATMO zenekar tagjai: Usztics Péter (gitár), Antal Gábor (billentyű), Gyarmati Gábor (basszusgitár), Baki József (dobok)