Koncert

Dos Diavolos - Várkert Akusztik

Ganxsta Zolee előadó
Takács Vilkó előadó
Várkert Bazár (Rendezvényterem)
2022. szeptember 07. (szerda) 19:00
Ár: 4000 Ft

Helyszín:

Várkert Bazár (Rendezvényterem)
1013 Budapest, I. kerület, Ybl Miklós tér 4.

Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal! A népszerű zenei sorozat a bensőséges zenei hangulatok kedvelőinek oázisává vált. Az exkluzív koncerteken népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel , hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

A szeptemberi koncert vendégét, Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. Az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben. Zenésztársa, Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük, de hozzá kapcsolható a Lugosi Danival sikerre vitt Nirvana Tribute zenekar, valamint a számtalan tematikus, egy szál gitáros est is. Innen jött az ötlet, hogy a „két ördög” összefogjon és alkosson, így 2019-ben útjára indult, a Dos Diavolos akusztikus duó és idén végre elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumukat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta.

Hogy mire számíthatnak a nézők a koncerten? Valódi déli blues-ra két akusztikus gitárral, aligátorokkal, hamisítatlan, gőzölgő mocsári hangulattal.
"Itt a lápban utat török, egyenesen a mocsárból jövök"