Koncert

Emiliana Torrini

Emiliana Torrini előadó
RepTár Szolnoki Interaktív Repülőmúzeum
2024. július 14. (vasárnap) 19:00
Ár: 6800 Ft, kombinált jegy: 7800 Ft

Helyszín:

RepTár Szolnoki Interaktív Repülőmúzeum
5000 Szolnok, Indóház út 4-6

A világhírű izlandi énekes-dalszerző, Emiliana Torrini, egy különleges és egyedülálló koncerttel érkezik Magyarországra, melynek helyszíne a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum.


Kapunyitás: 19:00
Koncert kezdés: 21:00

Emiliana Torrini, aki a "Gyűrűk Ura: A két torony" film megható betétdalával, a "Gollum's Song"-gal, valamint a világszerte ismert „Jungle Drum” slágerével robbant be a köztudatba, most egy rendkívüli új albummal érkezik. A "Miss Flower" című lemeze egy titokzatos és inspiráló történetet mesél el, amely Geraldine Flower különleges életét idézi fel.

Ezen az estén nem csupán Emiliana Torrini lenyűgöző hangjára és dalaira számíthatnak, hanem egy mélyen személyes és inspiráló új album bemutatójára is, amely a barátság, a veszteség és az újrakezdés témáit dolgozza fel.
Emiliana Torrini ezen turnéja során Magyarországon kizárólag Szolnokon ad koncertet, így ez az est egy ritka és felejthetetlen élmény lesz mindazok számára, akik szeretnék élőben is megtapasztalni Emiliana varázslatos zenei világát.

Jegyinformációk:
A jegyek megvásárolhatók a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján és online.

Koncertjegy 6.800 Ft, Kombinált jegy 7.800 Ft. A kombinált jegy lehetőséget biztosít a RepTár látogatására a koncert napján, 10:00 és 18:00 óra között, majd az esti koncertre való belépésre.