Koncert

ESTI KORNÉL – “Látomás és valóság”

Esti Kornél előadó
A38 Hajó
2023. március 16. (csütörtök) 18:30
Ár: 5000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Ha azt hittétek, hogy nem lesz két héten belül rendes, zúzós, meglepetés Esti Kornél-koncert Budapesten, rosszul hittétek! De még milyen!

Rendhagyó esemény, ami egy Esti Kornél-koncertet és a koncert előtt tartott beszélgetéssel egybekötött sörpremiert takar. Az esemény apropója egy izgalmas együttműködés a Reketye Brewery sörfőzde és a zenekar között, amelynek eredménye a "Látomás és valóság" sör, amit a zenekar a főzdével együtt közösen fejlesztett saját ízlésvilágára. A "Látomás és valóság" annak az alkotói attitűdnek az eredménye, ami az Esti Kornél és a Reketye Brewery számára egyaránt alapvető: a képzelet határait feszegető, kíváncsi, megalkuvások nélküli kísérletező hozzáállás. Az este a "Látomás és valóság" sör közös kóstolásával és egy ehhez kapcsolódó beszélgetéssel kezdődik, majd egy hamisítatlan, együtt sírós-együtt üvöltős Esti Kornél koncerttel folytatódik, ahol egy-két ritkábban játszott dal is elhangzik majd.

18:30: Kapunyitás
19:30: “Látomás és valóság” - Beszélgetés, sörkóstolás a zenekarral, Reketye Zoltán sörfőző mesterrel, Winkler Róbert újságíró, sörprofesszor moderálásával
20:45: Esti Kornél-koncert