Koncert

Fák Alatt, Meg Egy Cukorka

Meg egy Cukorka előadó
A38 Hajó (Tetőterasz)
2020. július 15. (szerda) 20:00
Ár: 1500 Ft, elővét: 1000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A bölcsészdance és a pszihoanalitikus rock’ n’ roll egy könnyed nyári este erejéig összeáll. Hogy mi lesz ebből? Egy vidám és rendhagyó szerda este!


A Fák Alatt zenekar négyes népzenei motívumokkal gazdagított, Szabó Balázs Bandáját idéző örömzenéjét egy interjú során találóan “bölcsészdance"-ként definiálták, ami a lehető legtökéletesebben lefesti olykor bormámoros, fellegek felett járó, máskor merengő, morfondírozó, szövegcentrikus dalaikat.


A Meg Egy Cukorka magasan szálló, széleken táncoló, magyar szövegű, pszichoanalitikus pop'art rock'n'roll. Ez jellemzi a Meg Egy Cukorka zenekart, akik most végre újra színpadra állnak az A38 tetőteraszán. A jól megszokott hangulattal, és talán pár új dallal is készülnek nektek.


A Meg Egy Cukorka még csak három éve koptatja a színpadok deszkáit, de már bebizonyosodni látszik, hogy a magyar dalszövegek és a gitárzene korszakának messze sincs még vége. Bár az alulról építkezésben, a függetlenségben és a kompromisszummentes alkotásban hisznek, mégis populárisnak tekinthető zenéjük, hiszen a koncertközönség pillanatok alatt szereti meg őket őszinte dalszövegeik és kifogyhatatlan energiájú kisugárzásuk miatt.