Koncert

Kikeltető Második Klubest

Aviary előadó
Human Ramen előadó
Turbina Kulturális Központ
2021. november 18. (csütörtök) 18:00
Ár: 2000 Ft, első 50 érkező: 1500 Ft, támogatói jegy: 5000 Ft

Helyszín:

Turbina Kulturális Központ
1082 Budapest, VIII. kerület, Vajdahunyad utca 4

Idén ősszel négy klubesten mutatjuk be a 2021-es Kikeltető legizgalmasabb felfedezettjeit a Turbinában.


⬣ AVIARY
Az Aviary sötét hangulatú, elektronikával vegyített rockzenéjük feszült és izgalmas. Tavaly év végén jelentkeztek új zenékkel, a király hangzásuk annak is köszönhető hogy a teljes produkciós munkát felvételtől a keverésig ők végzik.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/aviary/ 
⬣ HEGEDŰS JÓZSI
A 24 éves, szabadkígyósi születésű, napközis tanárként dolgozó Hegedűs Józsi immár tíz éve írogat dalokat egyszálgitárra, melyeknek lírai melankóliáján Cseh Tamást öröksége érződik, bár saját bevallása szerint „az Ördög, vagy a Szentlélek, vagy mind a kettő sugdossák, meg dudorásszák” őket a fülébe. Legnagyobb közönség előtt eddig az Eucharisztikus Kongresszuson léphetett fel, de igazán a zene által teremtett közelség, közösség a fontos számára. Jelenleg társakat keres, hogy zenekart alapítva új szintre emelhesse produkcióját.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/hegedus-jozsi/ 
⬣ HUMAN RAMEN
Idén nyáron nagyot szólt a ‘yes no yes’ című debütáló albumuk, az emo/indie punkot művelő, többek közt Camp Koala, Umreti Fit és Észlelés-tagokból álló Human Ramen pedig azóta végigjárt egy csomó fesztivált és klubot, ahol kivétel nélkül megtáncoltatták a közönséget. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő dobásuk.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/human-ramen/ 
⬣ TOWPE
Dóczi Peti szólóprojektjével az év elején kezdte bontogatni szárnyait, azóta nemrég megjelent első EP-je is, amivel bővebben foglalkoztunk megjelenésekor. Egyszerre nosztalgikus mégis jövőbe mutató, álomszerű downtempo popot játszik, ami akár a tengeren túlról is jöhetne. Élőben két fővel fog kiegészülni, hogy a soksávos hangzást át tudja adni. Ha szürreális beatekre szeretnél ellazulni csekkold az anyagait.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/towpe/ 


A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel a koncertek alatt, zárt térben mindig legyen rajtad maszk. Belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal.