Koncert

Kikeltető Negyedik Klubest

Pandóra Projekt előadó
Turbina Kulturális Központ
2021. december 02. (csütörtök) 18:00
Ár: 2000 Ft, az első 50 érkezőnek: 1500 Ft

Helyszín:

Turbina Kulturális Központ
1082 Budapest, VIII. kerület, Vajdahunyad utca 4

Idén ősszel négy klubesten mutatkoznak be a 2021-es Kikeltető legizgalmasabb felfedezettjei a Turbinában.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
⬣ DENEVÉR
A Denevér egy csepeli/chilei duó, akik post-punkot játszanak. A pályaműt a hátán viszi a basszusfutam, de ezzel nincs is semmi baj. Emellett jó az ének és a szólógitár is teljesen rendben van. Nagyon összerakott produkció, hallatszik a dalban egyfajta megfontoltság is. Nem váltja meg a világot, de addig is egy remek zúzós szám.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/denever/ 
⬣ KEBAB
Kebab a XI. kerületből érkező rapper, aki már ismerős lehet a Kolorádós Keret színpadról. Elmondása szerint inspirációját a Móricz Zsigmond téri Groby elől gyűjti. Idén jelent meg első lemeze amiben 13 számon keresztül vezet minket körbe a budapesti éjszakán és másnapon. Ajánljuk bárkinek aki szereti a rappet és az ötletes szövegeket.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/kebab/ 
⬣ LAURA
Laura már régóta foglalkozik zenével, kiskora óra ez számára az önkifejező eszköz. Leginkább a pop, jazz és a blues műfajokat kedveli. Ha érdekelnek a külföldön “bedroom pop” címke alatt futó előadók, akkor érdemes rá figyelned a jövőben.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/laura/ 
⬣ PANDORA PROJEKT
A Pandora Projektet 2021 elején alapította Major Dóra és Végh Janka Zsuzsanna, akik indie-folk-ként definiált hangzásukat vidékről érkezve Budapesten találták meg. Az azóta zenekarrá kiegészült formáció idén rengeteg helyen megfordult, többek között a Gozsdu udvarban, az A38 Hajón és a Művészetek Völgyében is. Táncolható, mozgalmas zenéjükkel fel kívánják szabadítani közönségüket, hogy velük együtt énekeljék-ugrálják ki problémáikat.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/pandora-projekt/ 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel a koncertek alatt, zárt térben mindig legyen rajtad maszk. Belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––