Koncert

Láthatatlan Tanoda 10! Támogatói buli // Felső Tízezer x Slow Village

Felső Tízezer előadó
Slow Village előadó
Gólya
2024. április 27. (szombat) 18:00

Helyszín:

Gólya
1089 Budapest, Orczy út 46-48

"Szinte hihetetlen, hogy már egy évtized eltelt azóta, hogy elindítottuk a Láthatatlan Tanodát!

Tarts velünk április 27-én a Gólyában, ahol 18:00-tól várunk a szülinapi bulinkra! Bulizz velünk és közben támogass egy jó ügyet!

A szép kerek számhoz méltó programmal készülünk: fergeteges koncertekkel, hajnalig tartó bulival, értékes és különleges tombola nyereményekkel, és egy kiállítással, amiből megismerheted a Láthatatlan Tanoda elmúlt 10 évének legemlékezetesebb pillanatait."

Koncertek 
Felső Tízezer - A sodró gitár zenéjéről, nagyívű refrénjeiről és szeretetteljesen cinikus szövegeiről ismert Felső Tízezer 2015 óta létezik, azóta pedig már négy lemezük jelent meg. A powerpop és az alternatív zene hagyományait ötvöző zenekar szoros kapcsolatot ápol a DIY/csináld magad-mozgalommal is, ami tetten érhető videóklipjeikben, kiadványaikban és koncertjeiken egyaránt.


Slow Village - A 2016 elején alakult Slow Village felállását, hangzását és attitűdjét tekintve a hip-hop aranyéveit megidéző és ezt örökségként továbbvivő zenekar. Két nagylemezt adtak ki, a másodikat 2020 februárjában, mely a Hangfoglaló Program segítségével jött létre. Az Úton c. lemezt a szakma és a közönség is lelkesen fogadta. Mostanra az ország összes klubjában headlinerként léphetnek fel, a nyári fesztiválok többsége esti sávokra hívja meg őket.


Tombola


Érdemes lesz tombolát venni, mert nagyon sok értékes nyereménnyel készülünk: többféle fesztivál bérlettel (Ördögkatlan, Kolorádó), menő merch cuccokkal, étterem kuponokkal (Csiga, Pitpit), és vagány ajándékokkal (Verkstaden, Medencebag, Daige, Eszka) lehetsz gazdagabb!


10 éves a Láthatatlan Tanoda kiállítás és kvíz 
Az elmúlt 10 év telis-tele van emlékezetes pillanatokkal és eredményekkel, amelyekre büszkék lehetünk. Tartsatok velünk, és szülinapunk alkalmából idézzük fel közösen azokat a mérföldköveket, amik formálták a történetünket!
A kiállítás után pedig teszteld a tudásod a tanoda kvízen! A 3 legjobb eredményt elérő játékos Láthatatlan Tanodás vászontáskát és kitűzőt nyer!