Koncert

Masters & Pieces Vol.II.

Rhoda Scott előadó
Roby Lakatos előadó
Lisztes Jenő előadó
Radics Gigi előadó
Dohány utcai Zsinagóga
2024. szeptember 12. (csütörtök) 20:00
Ár: 13000, 16000, 19000, 24000 Ft

Helyszín:

Dohány utcai Zsinagóga
1074 Budapest, VII. kerület, Dohány utca 8.

A varázslat folytatódik! Együtt zenél Rhoda Scott, Roby Lakatos, Lisztes Jenő és Radics Gigi


Világhírű zenészek, köztük Rhoda Scott, Roby Lakatos, Lisztes Jenő és Radics Gigi egyesítik tehetségüket a „Masters & Pieces VOL.II.” koncerten, mely a Dohány utcai Zsinagógában kerül megrendezésre 2024. szeptember 12-én. Az esemény része a 26. Zsidó Kulturális Fesztiválnak, amely a magyar és zsidó kultúrák gazdag örökségét és találkozását ünnepli. Az orgona, hegedű, cimbalom és ének összhangja különleges zenei élményt ígér a közönség számára, bemutatva a magyar zenei szcéna legjavát a történelmi zsinagóga lenyűgöző környezetében.


Folytatódik a nagysikerű koncertsorozat, szeptemberben rendezik meg a „Masters & Pieces VOL.II.” eseményt. A program igazi különlegességekkel kecsegtet: a színpadon olyan élő legendák foglalnak majd helyet, mint Rhoda Scott, a Hammond-orgona mestere, Roby Lakatos, a „különleges cigány fúziós zene” megteremtője, Lisztes Jenő, a cimbalom varázslatos játékának mestere, és ezúttal Radics Gigi, a magyar könnyűzene meghatározó és kifejezően érzelemdús hangja.


A koncerten a zene három igazi nagymesterét, három hangszer összjátékát és egy kiemelkedően fantasztikus énekesnőt élvezhetjük. Az orgona méltóságteljes hangja, a hegedű bűvöletes érzékenysége és a cimbalom varázslatos csillogása egyesül Gigi érzéki és szenvedélyes hangjával, létrehozva egy igazán lenyűgöző zenei élményt. A művészek nem csupán a muzsika kincseit idézik fel, hanem saját mesterműveiket is bemutatják egyedi stílusukban és interpretációjukban, garantálva a közönség számára a katartikus pillanatokat. Az innovatív zenei megközelítések, a hagyományos és a kortárs stílusok ötvözése történelmi zenei élményt ígér a rajongóknak. Mindezt egy igazán különleges helyszínen, a budapesti Dohány utcai Zsinagógában, mely nem csupán gyönyörű, de rendkívül különleges történelmi és szakrális épület is.