Koncert

MC Conrad Remembrance Night

Gólya
2024. június 20. (csütörtök) 21:00
Ár: 1500 Ft, csak KP

Helyszín:

Gólya
1089 Budapest, Orczy út 46-48

Ezen az estén MC Conradra emlékezünk. Több, mint három évtizedes karrierje során útja a 90-es évek eleji vibráló angol rave szcénából indult, ahol ikonikus barátságot alakított ki LTJ Bukemmel. Együtt vitték nemzetközi sikerekre a Good Looking Records hangzását, Conrad szövegei pedig tökéletesen egészítik ki Bukem hangulatos számait. Legendás fellépéseik legendás helyeken, mint a londoni Fabric, az ibizai Space és oly nagy fesztiválok, mint a Coachella és Ultra.

Emlékezzünk Conradra és ünnepeljük zenei spektrumokon átnyúló hangzását, széles zenei látókörét. Dolgozott együtt olyan zenei óriásokkal, mint Carl Cox, Snoop Dogg és Herbie Hancock, zenei sokoldalúságát bizonyítván.

Munkássága a jövő nemzedékét is arra ösztönzi, hogy ne féljenek az újításoktól és fejezzék ki magukat ugyanazzal az energiával, mint ahogy Ő tette. Tisztelegjünk előtte és ünnepeljük azt a zenét, melyet annyira szeretett.

Az esten velünk lesz Marcel a.k.a. Carmel, aki személyesen is dolgozott Conraddal, az élő drum&bass legenda Longman, az underground veterán Rol& és végül de nem utolsó sorban Aadre aki szintén a tört ütemeken szocializálódott, a mikrofon mögött pedig MC Fayabolo a Dub Phase Soundból.