Koncert

Meszecsinka lemezbemutató // Uljana Quartet

Meszecsinka előadó
Uljana Quartet előadó
Kobuci Kert
2022. június 07. (kedd) 19:00 - 23:59
Ár: 2500 Ft, elővét: 2000 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

A 25 országot bejárt, Fonogram-díjas Meszecsinka a Kobuci Kertben mutatja be az új albumát, amelyet a német Nordic Records / CPL Music adja ki. A CD-t először a koncerten lehet kézhez venni, ahol elhangzik több új dal is. Az est exkluzív vendége Fenyvesi Márton gitáros, aki az album hangmérnöke és producere is. Közreműködésével néhány régi dal is új módon szólal majd meg.


"A Meszecsinka az a tudatalatti világ, amit vagy a zene, vagy valami keményebb cucc segítségével lehet elérni. Pszichedelikus dimenziókba vezet, meséket mond és elméleteket oszt meg arról, hogy mi van a valóságon túl. A MESZECSINKA mindig más, mindig egy lépéssel a többiek előtt jár, és oda is eljut, ahová a legtöbben nem hajlandók belépni." Bolgár Nemzeti Rádió BNR.bg


A kifogyhatatlan alkotókedvű énekes-dalszerző, Paár Julcsi legfrissebb formációja, az Uljana Quartet kifinomult kamarazenét játszik, melynek fókuszában a magyar népdalok lírai hangvétele, érzékeny szöveg-és dallamvilága, valamint az egymással kölcsönhatásba lépő, rögtönzött hangszeres játék áll. Kortárs-improvizatív elemeket tartalmazó, de a magyar népzenei dallamkincsből merítő világzene az övék. Sűrű, de mégis friss muzsika, gondolatébresztő, kortárs és magyar.