Koncert

Morcheeba

Morcheeba előadó
Budapest Park
2021. szeptember 10. (péntek) 18:00
Ár: 10999 Ft, limitált elővét: 9999 Ft, Terasz: 16999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Klubkoncertre tér vissza hazánkba a triphop sztárzenekara – Morcheeba a Budapest Parkban!


A brit triphop duót valószínűleg nem kell különösen bemutatni a magyar közönségnek, hiszen számos alkalommal jártak már nálunk az intim kiskoncerttől kezdve a fesztiválok nagyszínpadáig. Ezúttal a kettőt ötvözik  - a Parkban ugyanis egy egész estén át hallhatjuk az idén huszonöt éves formáció legkiemelkedőbb dalait, mint például a Rome Wasn’t Built In a Day, az Enjoy The Ride vagy a Sea.


"A kialakult járványhelyzet miatt a Morcheeba koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. július 9-én rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül (június 14-ig) írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (május 15-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk.
További részletek: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_kzenekarok
Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!"


Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra.