Koncert

Orfeum Anno - Budapest Anno - A Monarchia Operett műsora

Az Orfeum
2024. július 12. (péntek) 20:00

Helyszín:

Az Orfeum
1072 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43-49. Corinthia Grand Hotel Royal

Töltsön el egy varázslatos estét az egyedülálló Orfeumban, Budapest szívében, ahol egy káprázatos időutazásra invitáljuk Önöket a „Budapest Anno” című előadásunkkal!

Megelevenedik a századfordulós Budapest atmoszférája a Monarchia Operett énekeseinek és zenekarának közreműködésével. Az előadás nem csak a belföldi közönségnek, hanem a Budapestre látogató külföldi vendégek számára is kellemes program, amelyben megjelenik a főváros éjszakai élete a kor legismertebb dallamaival, mindez tele lenyűgöző jelmezekkel és páratlan látványvilággal. Csodálja meg a város múltját és élje át a századforduló vibráló életérzését ebben az izgalmas, egyedülálló előadásban, ahol Budapest és a zene, a zengzetes dallamok, az operett és a revü, valamint a csillogás egyesül egy estére! Megszólalnak Zerkovitz Béla a pesti kuplé megteremtőjének világhírű dalai. A szerző több mint 1400 slágert hagyott az utókorra, amelynek egy része ma is a legnépszerűbb melódiák közé tartozik. Dalait a legkisebb kocsmákban is énekelték, fütyülték. Magyarosította az orfeumi dalokat, a zenés színpadok műsorát. Operettjeit a mai napig rendszeresen felújítják színházaink, slágerei velünk élnek, ezernyi új hangzásvilágba helyezve.

A Monarchia Operett látványos koncert előadásában egymás után zendülnek meg a régi emlékek és válnak egyszeriben mai élményekké mindez az örökérvényű, világhírű dallamokkal.
Ez a show nem csak szórakoztat, hanem magával ragadó kalandra hívja Önöket a múlt varázslatos világába. Ne hagyja ki ezt az exkluzív élményt, ahol a színpadon és a város szívében találkozik a múlt, a ragyogás és a művészet!
Kapunyitás / érkezés: 18:00 – 18:30 között
Programkezdés: 20:00