Koncert

O'Sullivan, Cz.K Sebő band, Amelie Siba (CZ)

Cz. K. Sebő előadó
O'SULLIVAN előadó
Amelie Siba előadó
A38 Hajó (Tetőterasz)
2022. május 12. (csütörtök) 19:30
Ár: 3500 Ft, elővét: 3000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Álomszerű együttállás O'Sullivan, Cz.K Sebő band és Amelie Siba (CZ) az A38 tetőn.
O'SULLIVAN egy friss, alternatív indie/pop projekt, melyben az akusztikus soul és az elektronikus hangzások keverednek a nèhol melankolikus, máskor kifejezetten up-beat dallamokban. Az orvosi pályát maga mögött hagyó O’SULLIVAN elsősorban szerelmi témákról ír, de saját belső harcairól is szó esik dalaiban. A 2020-ban debütált szóló projekt elsô számait több külföldi, többek között német, portugál, lengyel és ír rádiók is játszották.
Cz.K. Sebő band alapvetően amerikai folk hagyományokra építő dalszerző, aki hosszú évek szólózása után, újabban zenekarral a háta mögött áll színpadra (Bradák Soma: dob; Szabó Benedek: basszusgitár). A trió koncertjeire egyedi, személyes hangulat jellemző. A Platon Karataev énekes-gitárosaként is tevékenykedő Sebő egyéni projektjében lassú, leginkább melankolikus, álomszerű dalokat énekel. Fő témái az elmúlás megélése, a létezés jelentéktelensége és a belső világ határtalansága. Ezen az estén a tavalyi lemezének dalait és egy-két újabb szerzeményt is előad Cz.K Sebő, teljes zenekaros felállásban.
Amelie Siba prágai énekesnő és dalszerző minden dalát átszövik saját történetei és aktuális lelkiállapota. Amelie történetét háromtagú zenekara kíséri, ami shoegaze és álmodozó hangulatot árasztanak magukból. Az elmúlt néhány évben Amelie több kislemezt is kiadott, egy bevezető EP-t "It Was Nice to Meet You" címmel, valamint egy "Dye My Hair" című albumot, amelyet ő maga rögzített és készített. Az akkor tizenhét éves dalszerző debütáló albuma elnyerte a kritikusok által választott Apollo-díjat. 2021 elején Amelie kiadta második EP-jét "When is our time" címmel. Az elektronikus ütemeket magában foglaló dalok ezen az EP-n egy csipetnyi táncot kapnak anélkül, hogy elveszítenék jellegzetes otthonosságukat.