Koncert

Total Dance Festival Cabrio

Helyszín/Időpont változás
2 Unlimited előadó
Groove Coverage előadó
Brooklyn Bounce előadó
Desperado előadó
UFO előadó
Bestiák előadó
Spy the Ghost előadó
LayZee előadó
Csordás Tibi előadó
DJ Sterbinszky előadó
DJ Náksi Attila előadó
Peat Jr. előadó
Budapest Park
2021. szeptember 11. (szombat) 17:00
Ár: 9999 Ft, Elővét II.: 7999 Ft, Elővét I.: 5999 Ft, Early bird: 4999 Ft, Terasz jegyek: 16 999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület Soroksári út 60.

A májusi jó idő beköszönte egyet jelent a Total Dancerek számára: szabadtéri retro koncertshow a legnagyobb világsztárokkal a Budapest Parkban!


Semmi nem fogható ahhoz a hangulathoz, ami a nyár nyitó Total Dance Festival-on szokott lenni: ezer és ezer kéz a magasban, jó fej emberek, hideg italok, meleg éjszaka, profi előadók és egy olyan show, amilyet máshol nem láttok profi táncosokkal és a 90es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel!


Az utánozhatatlan Total Dance hangulat garantált! Szállj be 2021-ben is a Cabrioba és nyissd a nyári buli szezont a legjobb retro show-val!


Fellépnekk a 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjai: 2Unlimited, LayZee aka Mr President, Alexandra Stan, Groove Coverage, Brooklyn Bounce


A Total Dance csapatának üzenete:


Kedves Total Dancerek!


Bizonyára Ti is értesültetek arról, hogy a Covid-19 világjárvány kezelésre bevezetett kormányzati intézkedések miatt a Budapest Park nem tudja kinyitni kapuit a tervezett időpontban. A május 16-ig meghirdetett rendezvények már biztosan új dátumokon kerülnek lebonyolításra. Sajnos ebbe beleesik kedvenc nyárnyitó bulink, a Total Dance Festival Cabrio. Március óta veletek együtt izgultunk azért, hogy mi lesz a rendezvény sorsa és sajnos minden igyekezetünk ellenére nem tudjuk megtartani a rendezvényt a tervezett dátumon. Borzasztóan sajnáljuk a kialakult helyzetet, azonban 100%-ig egyetértünk az Operatív Törzs ajánlására a Kormány által meghozott döntésekkel, hiszen az egészség a legfontosabb!


Mivel nagyon féltünk ennek a döntésnek a bekövetkezésétől, minden erőnket bevetve dolgoztunk a B terven, mely most életbe lép. Eszerint 2021.06.12-én várunk Titeket a Budapest Parkban ugyanezzel a szuper line uppal! A rendezvényre megvásárolt jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Total Dance Festival Cabriora! Amennyiben a dátum nem megfelelő - bár reméljük sikerül úgy szervezni a programjaitokat, hogy el tudjatok jönni - úgy jegyeiteket beválthatjátok következő rendezvényeinkre. Ezeknek a szervezése folyamatban van, egy kis türelmet szeretnénk Tőletek kérni még, hamarosan a Facebook oldalunkon mindenről információt adunk. A jegyértékesítés folytatódik a rendezvényre szokásos felületeinken. Amennyiben bármi, jeggyel kapcsolatos kérdésetek van, várjuk leveleteket a jegy@tdf.hu email címre. Nagyon reméljük, hogy együtt bulizhatunk veletek 2021.06.12-én a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire!


Addig is tartsatok ki, maradjatok otthon és vigyázzatok saját és szeretteitek egészségére!


Üdv, a Total Dance Festival csapata