Koncert

Zizzy Pear Akusztik TV-felvétel

A38 Hajó
2024. június 10. (hétfő) 16:00

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A limitált férőhelyes TV-felvételen jelentkezési sorrendben, az alábbi linken való ingyenes regisztrációt követően vehetsz részt.

FONTOS:  a TV-felvétel miatt érkezzetek fél órával a kezdés előtt, hogy mindenki időben elfoglalhassa a helyét.

Zizzy Pear énekes/gitáros/dalszerző, a Redlight Slipper és az egykori Zizzy Vision frontembere, saját néven létrejött, hat fős zenekarával mutatja be új szóló dalait illetve az egyéb együtteseinek leginkább kedvelt nótáit, az elmúlt 15 évből.
A tőle megszokott harapós rock n roll műfaj mellett, új számait olyan stílusokkal is vegyíti, mint a blues, soul, pop vagy a funky, melyeket rendszerint egyedül rögzít stúdióban minden hangszeren.

Az Petőfi akusztik műsorában néhány dal az áthangszerelés mellett, még stílusban is új köntöst kap és talán eddig sosem hallott formában szólal majd meg.

Színpadon a projectben Zizzy mellett gitáron játszik Tóth Marcell és Tulik Zsolt, basszusgitáron Medveczky László, női hanggal színesítve vokálozik és csörgőzik Zizzy testvére Ráb Anna, dobok mögött pedig a ritmust szolgáltatja Farkas Gábor ’Gabriel Wolf’ szintén a Redlight Slipper-ből.