Fesztivál ajánló

Programkereső

teljes a Bánkitó Fesztivál programja

Teljes a Bánkitó Fesztivál 2022-es programja!

Az ország legnagyobb kisfesztiválja visszatér, a tavalyi után végre teljes méretben! 2022. június 13. és 16. (szerda-szombat) között ismét a fesztiválozóké a tó, és a köré összegyűjtött zenei, kulturális és szabadidős kavalkád.

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

Balaton Sound 2022

Zamárdi, június 29.-július 2.

A térség egyik legnagyobb elektronikus zenei bulija a Balaton partján, Zamárdi Szabadstrandján. Balaton Sound 2022. június 29. és július 2. között.

Fishing on Orfű 2022

Orfű, június 29.-július 2.

A 2022. június 29-július 2. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű a jól megszokott hangulattal és továbbra is a legizgalmasabb független zenei (és nem zenei) produkciókkal várja az érdeklődőket.    

B my Lake Festival 2022

Zamárdi, június 29.-július 2.

Két évnyi kényszerszünet után idén Közép-Európa legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljához csatlakozott a program! Örömmel jelentik be, hogy 2022. június 29. - július 2-ig a Balaton Sound ad otthont a B my Lake-nek! Két színpaddal, a megszokott minőséggel és elég vad LineUppal várnak Mindenkit Zamárdiban!  

Velence Korzó Kézműves Sörfesztivál

Velence Koró, június 29.-július 3.

Ha még emlékeztek 2020 őszére, itt volt a Süllő Fesztivál, Kolbász és Lecsó Fesztivál. Most egy sörös héttel kedveskednek nektek legalább 40 féle árpából, komlóból készült itallal.Természetesen lesz alkohol mentes is (valakinek vezetnie is kell, ha nem vonattal vagy gyalog jöttök) Magyar, Cseh, Német, Belga sörökkel készülnek csapon és üveges változatban is.

Magyar Derby és Divat Fesztivál

Kincsem Park, július 1-3.

Július 3-ika, vasárnap, minden szempontból az év lóversenyeseményének  ígérkezik. Starthoz áll a jubileumi 100. Magyar Derby mezőnye! Péntek este az ország leggyorsabb agarai lépnek pályára a Kincsem Nemzeti Agárstadionban, míg szombaton az ügetőlovaké a főszerep.Vasárnap a hároméves angol telivérek ünnepe lesz.

Kolorádó Fesztivál 2022

Nagykovácsi, június 29.-július 2.

Kolorádó egy szép, zöld és szabad fesztivál. Az, amit mindig is keres egy ilyen helyen az ember: minőséget a mennyiség helyett, törődést a csillogás helyett, szabadságot az elkerített VIP-részlegek helyett. Megtalálod a fesztivált Budapest és a természet határán, a budai dombok óvó vonulatai között. Egy olyan erdő közepén, ahol kicsit minden más: valahogy jobban működik a világ. 2022-ben újra bevehetitek az erdőt négy napra. A részletekkel pedig hamarosan jelentkeznek!  

POCCA PIKNIK - Zene • Gasztro • Art fesztivál

Felsőörs, június 30.-július 2.

Felsőörs festői külterületén a Pocca dűlőben másodszor rendezik meg a Pocca Pikniket. Népszerű blues, rockabilly és dixieland fellépők adják a ritmust a bódító levendulaillattal övezett tágas területen, melyhez kiváló gasztronómiai szolgáltatókat hívtak és finom borokat, hűsítőket nyújtanak.    

Magyar Tavak Fesztiválja - Opera of the Nature

Velencei-tó, Tisza-tó, Balaton, augusztus 26-ig

A Magyar Tavak Fesztiválja rendezvénysorozat tavaly a Velencei-tónál első alkalommal nyitotta meg kaput. Az idei évben három helyszínen rendezik meg a különleges fesztivált, amely a kultúrát, a sportot és a természet szépségeit ötvözi. A Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye.

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Tihany, július 1.-augusztus 27.

A szabadtéri színpad a csodálatos Belső-tó fölött magasodik. Az elmúlt években nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai júliustól augusztus végéig minden pénteken és szombaton láthatók.

Benczúr Kerti Esték

Benczúr-kert, szeptember 4-ig

A rendezvénysorozat június 25-tól szeptember 4-ig nyújt változatos programokat a Városliget szomszédságában. Koncertek, színház, táncház és kertmozi.