Téma: A Nagy vita

jeff 2006 aug. 16. - 16:39:39 Előzmény boszorka
(7/7)
Kedves Boszorka
Isazso ur/holgy pont azt irta, h az eredeti jelentese a szonak, es az amit a magyar nyelvben jelent, nem fedi egymast teljesen. Rad Isazso leirasabol inkabb az egyedulallo kifejezes vonatkozik, aminek nincs semmi pejorativ tartalma.
boszorka 2006 máj. 24. - 14:01:51 Előzmény isazso
(6/7)
Tisztelt Isazsó!

Nem vagyok rendszeres nézõje a mûsornak, sõt, ezt az adást konkrétan nem is láttam. De amit a szinglikrõl írt azt maximálisan felháborítónak tartom. Szingli vagyok. Ez azt jelenti h 25 éves elmúltam, értelmiségi vagyok és egyedülálló. Nem önzõségem miatt vagyok szingli, hanem mert így alakult. A szingliség nem olyan fekete-fehér ahogy Ön látja. Nem vallok "kozmopolita nézeteket" - bár nem is tudom hogy kéne... fogalmam sincs mire gondolt.... külföldi lehetõségek kihasználására? nyitottságra a világ felé? esetleg a Cosmopolitan magazin olvasására?? Egy szingli nõ nem azért egyedülálló, mert "az akar lenni". Megsúgom, Önnek h minden szingli nõ álma h egyszer férjhez menjen és gyerekeket szüljön. A szingli nõ rengeteget dolgozik, mert jobb híján ez tölti ki az életét. Sõt ismerek olyan szinglit aki azért nem talál magának senkit, mert a mhelyén tudják h õ az egyetlen akit este 10-kor is be lehet hívni... A szingli nõ adózik. És igen, a szingli nõ szórakozik és utazik (általában jól is keresnek). És igényes magával szemben nem csak külsõleg, hanem szellemileg is. És ez messze nem azt jelenti h "olyan sûrûn váltogatja háló-partnereit mint más a fehérnemûjét".
Nem tudom, h Ön ismer e szinglit, ha igen, akkor nem értem a véleményét, ha nem akkor próbálja kérem megnézni az érem másik oldalát is. És gondolkozzon el azon is, h vajon a férfiaknak mekkora volt a szerepük a szingli-kultusz kialakulásában?

Tisztelettel, egy szingli
x-tro 2006 jan. 25. - 09:33:04
(5/7)
magyar televízió, nagy vita produkció 1810 budapest

talán erre a címre kellett volna írnod észrevételeid, ez ui. nem a mûsor szerkesztõsége, hanem egy mûsorsite fóruma.

kb. mintha az APEH-be írnál, hogy elhagytad az esernyõdet.... :D
isazso 2006 jan. 24. - 20:40:09
(4/7)
tisztelt szerkesztõség!

szeretnék néhány észrevételemet megosztani önökkel a "lombikbébi szingliknek" címû adásukhoz.
úgy gondolom, az alapvetõ hiba a adás címében van. A szingli szó, legalábbis ahogy bevonult, pontosabban bevedte magát a köztudatba Magyarországon, egészen mást jelent itt, mint amit az angol eredetû szó igazából takar. A jelentése, mint ahogy gondolom ezzel önök is tisztában vannak, egyedülálló. Egy egyedülálló nõ nem vall kozmopolita nézeteket egy szinglivel szemben. Egy szingli nõ azért egyedülálló, mert az akar lenni, úgy érzi nincs szüksége férfi társra, nem akar egésznap a konyha és a családja rabszolgája lenni, élvezi az életet, olyan sûrûn váltogatja háló-partnereit mint más a fehérnemûjét. nekik, úgy gondolom, én sem adnék lehetõséget lombikbébi programban részt venni. hiszen nincs értelme. csak önzõ érdekek vezethetik az olyan embert, aki tudja:nem kíván teljes családot biztosítani gyermekének. egy egyedülálló nõ viszont igenis törekszik a család megteremtésére. hogy biztonságos, egészséges körülményeket teremtsenek annak, aki a világon a legfontosabb neki.
subysc 2006 jan. 12. - 19:07:55
(3/7)
Köszi, megpróbálom elérni õket.
kukker 2006 jan. 12. - 17:58:12
(2/7)
Szerintem az MTV címén (1810 Bp., Nagy Vita) meg tudják mondani, hogyan lehet korábbi adásokat megnézni. Legalábbis nekem már segítettek hasonló ügyben. Vannak olyan mûsorok is, amiket felraktak az MTV honlapjára komplett videóval. Állítólag a Nagy Vita is rövidesen fent lesz.
subysc 2006 jan. 11. - 19:36:39
(1/7)
Tisztelt szerkesztõ!
Azt szeretném tudni, hogy an lehetne olyan adásokat megnézni (videó kizárva), illetve az anyaghoz hozzájutni, amit nem sikerült megnézni.
Válaszát köszönöm.