offtopic
kata3 2011 júl. 07. - 15:00:39 Előzmény Ford Mustang
(51/111)
"Érted már? ;D" Iiiigen! Bocs, ha elsõre megírod a lényeget, akkor megspóroltad volna nekem az utánajárást, hogy megtudjam, miért lettél rövid idõre gyalogos, (értsd: Mustang nélküli). :-D Hogy ne egy buta, sötét csajként vonuljak be a történelembe. :-)
A "lilacsoki" metroreklámja: merj mosolyt csalni mások arcára. Már látom, ez nekem nem fog menni...nehéz egy meló. ;-D

Itt egy kép és hozzá a sztori: Medveczky Ilonának volt egy Ford Thunderbirdje, ami szerepelt A veréb is madárban. "...Amikor megkértek, hogy adjam kölcsön a kocsimat, azt mondtam, rendben, de egy szerepért. Így én is kaptam egy tízperces jelenetet."
offtopic
Ford Mustang 2011 júl. 06. - 17:57:17
(50/111)
Még mindig nem érted? ;D
Úgy értettem, hogy vegyétek úgy, hogy azt Ford Mustang írta, nem fordvagyok.
Érted már? ;D
offtopic
kata3 2011 júl. 06. - 16:37:28
(49/111)
Jó, nem faggatlak tovább...inkább tudatlanul halok meg, mintsem... :-D
offtopic
Ford Mustang 2011 júl. 06. - 16:33:03
(48/111)
De nem erre értettem. ;D
offtopic
kata3 2011 júl. 06. - 16:11:40
(47/111)
Már megint lemaradt a mosoly a végérõl. :-D
offtopic
kata3 2011 júl. 06. - 16:07:10
(46/111)
Igazán nem kötözködöm, hiszen megígértem. :-)
Csupán bátorkodom megkérdezni, mielõtt magamra haragítalak (humor, humor), hogy mi az, amit ezen máshogy értettél?
Ezt írtad:" Több ilyen film kellene minden nap. Zseniális."
offtopic
gabriella_ 2011 júl. 06. - 15:48:40
(45/111)
.... :D
offtopic
Ford Mustang 2011 júl. 06. - 15:45:52
(44/111)
Miért nem én? Végül is én írtam azt is, de máshogy értettem. :)
offtopic
kata3 2011 júl. 06. - 15:36:46 Előzmény gabriella_
(43/111)
Igaz, "a fene egye meg", elvégre nõbõl vagyunk, vagy mi fene? :-D
Kiveséztük, az elmélet már megy! :-DD
kata3 2011 júl. 06. - 15:20:22
(42/111)
Miért nem Te? :-)
offtopic
Ford Mustang 2011 júl. 06. - 13:08:49 Előzmény fordvagyok
(41/111)
Vegyétek úgy, hogy ezt én írtam. ;)
offtopic
gabriella_ 2011 júl. 06. - 00:47:31
(40/111)
""még ha ez a nõnek nem is számít" szerintem számít, és értékeli is egy nõ :-)"

Igazad van, na! Átlátsz rajtam, a fene egye meg, csak finomkodni akartam! :D Igazából én is így gondolom... Én is értékeltem anno, de erre írtam, hogy ez nem mûködik hosszú távon, illetve úgy a helyes, hogy ritkán mûködik, ahogy írtad: Kaboséknál is mûködött.

Na, most már elméletbõl tök jók vagyunk... :D
offtopic
kata3 2011 júl. 06. - 00:35:17
(39/111)
"Nyilván érzékeli a különbséget" naná, még szép, hogy érzékeli :-D
"még ha ez a nõnek nem is számít" szerintem számít, és értékeli is egy nõ :-)
"hosszú távon ez nem mûködõképes" iiiigen, de embere válogatja, látod, Kabos és felesége 33 évig bírta!
"az áhított kinézetû pasi, de többet nem tud felmutatni" és ez sem lehet hosszútávú :-)
De végül is teljesen igazad van: a középutat kellene megtalálni, na az nehéz... :-o :-D
offtopic
gabriella_ 2011 júl. 05. - 23:56:42
(38/111)
Jól beszélsz! :))

Ez igaz, amit mondasz, hogy legalább valamennyire kell, hogy tetsszen az illetõ - azért is írtam, hogy egy bizonyos szintig volt nekem is "mindegy" a kinézet...

Az meg, hogy a csúnya/csúnyább férfi jobban bánik a nõvel, mint pl. egy helyesebb.. Igen, ebben is van igazság, sõt! Ez így van. Nyilván érzékeli a különbséget, még ha ez a nõnek nem is számít, és többet megtesz/elvisel, más a hozzá állása az emberhez. Viszont azt hiszem - legalábbis magamból kiindulva - hosszú távon ez nem mûködõképes. Persze a fordítottja sem: ha megvan az áhított kinézetû pasi, de többet nem tud felmutatni... Nyilván az arany közép út a megfelelõ, de azt megtalálni... :S :)

De örök talány marad nekem is kis Kabos, meg Kern is - õt Greg említette, de hát mit mondjak, hagyjuk inkább... Jó színészek, illetve Kabos már csak volt sajnos, csajaik is voltak dögivel, ahogy hallhattuk, úgyhogy talán nem is kell ezt megfejteni. :)
offtopic
kata3 2011 júl. 05. - 20:10:30 Előzmény gabriella_
(37/111)
A téma kapcsán és Kabos kapcsán két mondás jut eszembe:
1. azt mondják, a ronda férfi tud igazán bánni egy nõvel....talán, mert neki meg kell dolgoznia a sikerért. Nem úgy, mint a többi férfinak, akinek talán egyszerûbb a dolga, "könnyebben" megy a hódítás.
2. és van egy régi mondás, miszerint a férfi, ha az ördögnél egy fokkal szebb... :-DD
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/34893/fenyvesi-gabi/ha-csak-egy-fokkal-szebb-az-ordognel-zeneszoveg.html

De a viccet félre téve, igen el tudom képzelni elméleti síkon, hogy valaki beleszeret a másik személyiségébe. De, nem tudom ki hogy van vele, azért kell valami még. Legalább 1 dolog, (legyen az bármi) amire szívesen nézek, ami megfog.

De...Kabosra én sem tudok mit mondani.
10/10
briggs 2011 júl. 05. - 20:07:10 10/10
(36/111)
Nagyon jó film,kicsit nosztalgiázik ilyenkor az ember.Sok jó szinész játszott a filmben,akik már nem élnek.Jó ujra látni öket.Gratu M1.10 pont.
kata3 2011 júl. 05. - 19:35:02
(35/111)
Mégis csak tudhatott valamit a Kabos a nõk terén, amit talán mi sosem fogunk megtudni. Felesége, Urbán Erika, a fiatalon gyönyörû színésznõ, akivel 33 évig élt együtt és aki 16 évvel fiatalabb volt férjénél. http://atv.hu/bulvar/20100122_urban_erika
ilali 2011 júl. 05. - 02:16:53
(34/111)
***SPOILER***
„ - De tessék bennünket is úgy kezelni mintha csak hazalátogattunk volna.”
***SPOILER VÉGE***
fordvagyok 2011 júl. 05. - 01:51:44
(33/111)
Több ilyen film kellene minden nap. Zseniális.
offtopic
lilahagyma 2011 júl. 05. - 00:44:26
(32/111)
Ezt az egy filmjét láttam, ennek a hangulata pedig a korai Woodyra emlékeztetett. Ezt írtam, errõl a filmrõl, erre a topicra. Ha Kabos László egész pályafutására értettem volna (amirõl egyébként fogalmam sincs), akkor Kabos László neve alá írtam volna.

Úgy látom, nem úszom meg szövegértelmezés nélkül, tehát nézzük újra: "Errõl csak az jutott eszembe: Kiskabos, a magyar Woody Allen. Woody korai filmjeinek fílingje, irtó élvezetes filmecske. Remélem, nem mondtam ezzel túl nagyot és nem sértettem meg W. A. rajongóit :)"

Az elsõ szó: "Errõl" - tehát errõl a filmrõl lesz szó a továbbiakban. Következõ mondatban: "irtó élvezetes filmecske".
Komolyan ennyire nehéz a Veréb is madár c film topicjához írt két mondatot A veréb is madár c. filmre érteni? :)

Sajnálom, hogy kikerestem a Szombatból, hogy Kabost általában is szívesen hasonlították Woodyhoz.
De most következzen még egy idézet, ezzel a filmmel, azaz A veréb is madárral kapcsolatban: "both played by László Kabos, a kind of ginger Hungarian Woody Allen." http://filmjournal.net/kinoblog/2007/08/30/sparrows-are-birds-too/