4/10
T3ddy aug. 14. 23:50:33 4/10
(3/143)
Szerintem túl kevés volt benne a szereplő.
Így maga az Alien nem igazán tudott kiteljesedni mert max 2 embert ölt meg a filmben amiből az egyiket csak a sav marta szét a 3. az Alien szülésbe halt bele a 4.-el meg a hibrid végzett.
Én ezt a hibrid dolgot kihagytam volna mert egy baromság.
Plusz nem tetszett hogy a facehuggereket csak simán ledobálják magukról.
Meg szép csendben átmennek végül rohannak a facehuggerek között de egynek sem sikerül senkire ráugrani vagy átjutni.
4/10
Fanatikus aug. 14. 21:59:25 4/10
(2/143)
Az Alien Covenantnál jobb!
Számomra ez a film olyan volt mintha az eredeti filmekböl kivettek volna ikonikus jeleneteket és újraforgatták volna, aztán itt is van a romolus.
Kb 2 ora játek idő alatt a 4 régi film lement a moziba.

Alapvetően nem lenne rossz. Sőtt egészen igéretesen indul és az utalások is jók az eredeti részekre. Viszont a film sajnos nem tudja eldönteni mi is akar lenni. Régi vagy új. Nyolcadik utas vagy bolygó neve.

A szinészi játék tényleg jó. De a karakterek felenthetőek. Igazából a főszereplő egy modern ripley szeretne lenni, amit a sztori is próbál kiemelni. De nem az!

Végül a film egyálltalán nem nézhetetlen. Sőtt ha a fentiektől elvonatkoztatunk vagy nem láttátok az eredetiket akkor szórakoztató és izgalmas tud lenni.
8/10
Kidlacee aug. 14. 21:34:25 8/10
(1/143)
Nem volt rossz de nagyon épít a régi részekre. Ami nyilván nem baj, mert pl. a Szellemirtók 3-4 esetében is működött. Plusz az ilyen régi franchiseok esetében ez elkerülhetetlen, csak néha nagyon feltűnő bizonyos dolgok egyértelmű nyúlása a korábbi részekből.
Összességében jól szórakoztam rajta.