Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 17. - 21:23:59 10/10
(56700/91800)
Hát tényleg szõke vagyok!!XD Akkor én valamit nagyon félre értettem!!Lol
10/10
offtopic
Yenna 2009 júl. 17. - 21:23:29 10/10
(56699/91800)
Valahogy nem tudom megszokni, mivel még kocsink sincs. És még füldugóval is próbálok aludni. Az utolsó két éjszakán egy kis zenével próbáltam magam kiütni. Úgy kb hajnali 1-2-ig, és így nagy nehezen el tudtam aludni. De rendszeresen felébredek.

Megint úgy alszom, amikor még nem volt ajtó a szobámon, nem használtam füldugót, és minden éjszakán vagy háromszor felébredtem, hogy anyám horkol.
10/10
alexa_1988 2009 júl. 17. - 21:22:31 10/10
(56698/91800)
TAYLOR INTERJÚ

Újabb Taylor interjú! Néhány infó, mielõtt nekiestek:

- ez még egy májusi interjú, úgyhogy 1-2 kérdésnél ne lepõdjetek meg, ha furcsaságot észleltek

- Taylor imád "series"-ként [=sorozatként] utalni a Twilight-Sagára nem fordították félre vagy hasonló

Íme az interjú. Vigyázat, helyenként Spoileres lehet!!!

Volt ma valamilyen kaszkadõr-jeleneted?

Igen, mostanában eléggé gyakran vannak ilyen jelenetek. A legtutibb, hogy többnyire megengedik, hogy ezeket a jeleneteket én magam csináljam. Én voltam ott az összes motoros jelenetnél, aztán van ez a nagyon szuper jelenet, amirõl nem beszélek most nektek, mert azt akarom, hogy ti lássátok. De igen, ezek a jelenetek voltak a kedvenceim.

Milyen fizikai elõkészületeket kellett csinálnod ezekhez a jelenetekhez?

Fel kellett szednem néhány kilót (nevet). Míg az Alkonyatot forgattuk, már tudtam, hogy Jacob átalakul; nem csak érzelmileg és mentálisan, hanem fizikailag is, úgyhogy azonnal, az Alkonyat forgatását befejezõ napon edzõterembe vonultam, sokat ettem - remek ételeket -, próbáltam hízni. És most itt van 13,5 kilóval nehezebben.

Könnyebb vagy nehezebb volt, mint amilyennek elképzelted?

Az edzõterembe menni és gyúrni könnyebb volt, de enni nehezebb. Mert ennem kellett és mindenki azt mondta: "Most szórakozol? Én imádnám, ha így kéne ennem!". Kétóránként kellett ennem. Egyszer az edzõm azt mondta: "Tegyél bármit a szádba. Menj el a McDonaldsba és vedd meg a lehetõ legnagyobb Shaket. Az a fontos, hogy kalóriákat szedj fel!" Mert a testzsírom akkor körülbelül 7,5%-a volt a felszedettnek.

Akkor a Michael Phelps diétát alkalmaztad?

Igen. Felébredtem és az edzõm azt mondta: "Meg kell enned 6 tojásfehérjét és szalonnát és toastot és..." Kezdett sok lenni, úgyhogy ez volt a legnehezebb része. Fõleg, hogy kétóránként kellett a számba tennem valamit.

Még mindig így eszel? Meg kell tartanod a súlyodat?

Igen, már hozzászoktam, de nem akartam a forgatáson is csinálni - most, hogy forgatok, a legnehezebb - úgyhogy fõleg folytatom addig, amíg itt vagyok és forgatunk.

Le tudnád írni a legújabb jelenségeket, amiket a farkasfalka jelenetek miatt kellett megtanulnod?

Sok dolgom nem volt a farkasfalkával, de részt vettem motoros oktatáson, mert korábban még nem ültem ilyenen. Úgyhogy vettem néhány órát, így mikor fel kellett szállnom a járgányra, nem haltam meg. A legnagyobb átalakulás Jacob fizikai állapotát illetõen, hogy az átalakulás elõtt esetlennek van leírva, megbotlik a saját lábában, egy kis kölyök. Aztán, amint átalakul, hirtelen nagyon talpraesett lesz. Úgyhogy nem voltak különleges mozdulatok, amiket meg kellett tanulnom, csak a sajátjaimat használtam és olyan egyszerû dolgokba is, mint a járásba egyéniséget kellett vinnem.

Látni fogunk átalakulni?

Igen. De várnotok kell, hogy lássátok, de biztosan nagyon jó lesz.

Mint mondasz, az idõ mennyi részét töltötted félmeztelenül?

Azt mondanám annyit, amennyit a könyvben. Nem adok meg pontos százalékot, de a legjobb dolog ezzel a filmsorozattal kapcsolatban, hogy nagyon hûek maradunk a könyvekhez. Úgyhogy ha elolvasod a könyvet, tudod, hogy milyen lesz a film.

Használsz harcmûvészetes mozdulatokat?

Nem, mármint Jacob nem jár harcmûvészetre. Segít a gyorsaságomnak, de ne úgy képzeljétek el, hogy Jacob elõbukkan és kung fut használ a vámpírok ellen (nevet).

Láttál már bármilyen képet arról, hogy hogy néz ki a karaktered az átalakulás után?

Nagyon vázlatszerûeket. Szó szerint olyanok, mintha rajzolva lennének semmi részlet. Úgyhogy rossz lesz, annyi idõn át várni - bár a szerkesztés eléggé gyors. Úgy értem, május végén befejezzük az itteni munkálatokat és Novemberben már meg is jelenik a film. A köztes hónapok biztos, hogy nehezek lesznek, mert nagyon izgatottan várom, hogy lássam, hogyan is néz ki az egész.

Azt mondták, hogy a farkas-Jacobos jeleneteidhez majd megtartják a te szemedet.

Úgy tudom igen, mert a könyvekben Bella, amikor a farkas szemébe néz, Jacob szemeit látja.

Ez azt jelenti, hogy plusz órákat fogsz tölteni a CG stúdióban, hogy ezt felvegyék?

Nem tudom. Szerintem annyi az egész, hogy lefényképezik a szemem és rámásolják ezt a farkaséra. És a testemet is "lemásolták", azt használnák majd? Megvan. Igen, a fejem is le lett "másolva". Igen, igen.

És lesz szabadidõd az Eclipse és eközött vagy csak egy kicsi szünetet tartasz?

Igazából nem tudom még. Amíg itt vagyok [Vancouverben] amennyire csak tudok az Újholdra szeretnék koncentrálni. Minden mást az otthoni csapatra hagyok. De igen, dolgozni fogunk a dolgon. Még semmi sem biztos.

Még ennél is jobban megpróbálsz majd izmosodni az Eclipse-ért és még több kilót felszedni?

Igen. Jacob folyamatosan nõ a sorozat során, úgyhogy ez azt jelenti.. nem számít, hogy forgatok-e éppen, hogy kicsit még mindig "híznom kell".

Van egy cél-súly, amit el szeretnél érni?

Megpróbálok felszedni még... 10 poundot [kb 4,5 kiló]. Meglátjuk, mire vagyok képes, de keményen fogok dolgozni.

Milyen gyakran jársz edzõterembe?

Egy héten ötször. Egyszer észrevettem, hogy nagyon sokat híztam és rohamosan veszíteni kezdtem a súlyomból és nem értettem, mi folyik itt. Miért veszítem el azt a súlyt, amit felszedtem? És azt vettem észre, hogy túlhajtottam magam. A hét minden napján mentem, egy napot sem hagytam ki és 2,5 órát az edzõteremben töltöttem és több kalóriát égettem el, mint amennyit sikerült felszednem. Ez volt a legnagyobb problémám. Onnantól vissza kellett fognom magam; 4-5 alkalom hetente és nem szabadott sokáig az edzõteremben lennem.

Ez pont úgy hangzik, mint amilyen tapasztalta Robnak volt az elsõ filmnél..

Valóban? Nem is tudtam. (nevet)

A te hajad volt a filmben, ugye?

Nem. Ez a sajátom. A hosszú haj paróka volt. Csak pár napja vettem le a parókát; szuper volt. Az egész stáb tapsolt és nagyon boldog voltam. És megkérdezték, hogy "Meg szeretnéd tartani?" én meg azt válaszoltam "Ha nekem adjátok, valószínûleg elégetem"! (nevet)

Mi volt a különbség eközött és az Alkonyat forgatása közben?

Ezúttal tudtuk, hogy mit csinálunk. Úgy értem, hogy az elsõ filmnél fogalmunk sem volt arról, hogy milyen hatalmas filmet készítünk, csak beleszerettünk a sorozatba és egy jó filmet szerettünk volna csinálni. De nem tudtuk, hogy ennyi ember beleszeret majd a filmbe és hogy olyan hatalmas lesz, amilyen lett. Most, hogy a New Moont forgatjuk, kicsit több a nyomás, de próbálunk túljutni ezen és nem gondolni rá, és arra koncentrálunk, amit tennünk kell.

Mi a különbség a Catherine Hardwicke-kel a Chris Weitz-szel való munka között?

Mindketten tehetségesek a maguk módján. Amit szeretek Chrisben, hogy a forgatás nagyon nyugodt és nagyon jól érezzük magunkat a film készítése közben. Aztán csak hátradõlsz és megnézed az eddigi eredményt és eddig lenyûgözõen néz ki. Nagyon izgatottan várom, hogy láthassam. Aztán hátradõlsz és nézed, mi is történik és eltûnõdsz: "Hogy lehet, hogy mennyire könnyen és nyugodtan készítettük el a filmet és ez lett az eredménye." Ugyanakkor a beszélgetések Catherine-nel; annyira jól tudott alkalmazkodni hozzánk. Ahogyan Chris is. Mindketten nagyon tehetséges rendezõk és hálás vagyok, hogy alkalmam volt velük dolgozni.

Volt már lehetõséged David Slade-del találkozni? Ellátogatott a forgatásra, vagy találkozott veletek?

Tett egy rövid látogatást. Egy kaszkadõr-mutatvány gyakorlás kellõs közepén voltam, amikor megjelent Wyckkel, az egyik rendezõvel Wyck pedig odajött és bemutatta: "Nézd, õ David!". És akkoriban David még nem írt alá a filmre és fogalmam se volt arról, hogy ki volt. Aztán hirtelen ilyen kamerabeállításokat mutogatott a kezeivel és azt mondta "Igen, azt hiszem ez egy jó szög lenne..." én meg csak ültem és néztem, hogy "Ez meg mit csinál?". Aztán végre Wyck elárulta, hogy "Lehet, hogy el kéne mondani, ki is õ. Õ David Slade. Valószínûleg õ rendezi az Eclipse-t.". Én meg azt gondoltam, hogy "Így már érthetõbb."

Ha adhatnál Jacobnak vérfarkasként valamilyen erõt, mi lenne az?

Uh, haver, ez nagyon kemény kérdés. El akarom lopni Edward egyik erejét, mert tetszik. De úgy érzem elárulnám Jacobot, ha ezt mondanám. (nevet)

Edward melyik erejét választanád?

Nos, ragyogni nem akarok. Semmiképpen sem. Mi [farkasok] olvasni tudjuk egymás gondolatait, de nem mindenkiét. Én szeretném olvasni Bella gondolatait.

Örülsz, hogy már van egy falka? Nem te vagy egyedül.

Igen, jó buli. Nagyon jó velük, tele vannak energiával, jó együtt lenni velük. Boldog vagyok, hogy csatlakoztak és velünk szórakozhatnak.

Sokat beszélnek a Jacob és Paul közötti harcról...

Az a szomorú, hogy az nem én leszek. CGI farkas lesz. De biztos vagyok benne, hogy jól fog kinézni.

Hogyan sikerült kiépíteni azt a kötõdést, amit a vászonra kell vinnetek?

Sokat lógunk együtt, míg forgatunk. Vacsoráztunk, néha moziba mentünk. Nagyon jól kijövünk egymással, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ezt a filmben is látni fogjátok. Nagyon jó fejek, könnyû kijönni velük.

Most mind legjobb barátok vagyok? [BFF - Best Friends Forever rövidítése]

Nem tudom, hogy BFF-ek vagyunk-e, de jó barátok.

Kész vagytok már vagy nagyon sok filmezni való van még?
Lássuk csak. Majdnem kész vagyunk. Azt hiszem még 2 hétig forgatunk és még néhány jelenet van hátra. Szomorú, de így van rendben. Hamarosan visszatérünk.

Mi volt a kedvenc jeleneted, amit eddig forgattál?

Hm. Vagy a szuper akciójeleneteket mondanám, mert nagyon szeretem az akciót, vagy a szakítós jelenet. Mi hívjuk Szakító jelenetnek. Ez az elsõ alkalom, hogy Bella az átváltozása óta találkozik Jacobbal. Mikor meglátogatja õt és elõször látja õt levágott hajjal, megváltozva, mi folyik itt?? És akkor Jacob azt mondja neki "Nem kellene barátkoznunk." Ez egy nagyon érzelmes jelenet.

Figyelembe véve, milyen szeszélyes Jacob a New Moonban - játszadozik Bella érzéseivel - rosszul érzed magad emiatt?

Egyáltalán nem érzem rosszul magam; inkább magamat sajnálom. (nevet) Nem, amikor olvastam a könyveket nagyon sajnáltam Jacob karakterét. De most, hogy átélem, még rosszabbul érzem magam. Bella játszadozik Jacobbal! Nem érdekel, ha két fickó között is vergõdik, annyira rosszul érzem magam Jacob miatt, mert Bella összezavarja õt; egyszer még meg akarja csókolni és aztán a következõ pillanatban otthagyja Edwardért. Úgy értem, megértem min ment keresztül Bella és nagyon szörnyû egy szituáció mindannyiuknak. De akkor is sajnálom Jacobot.

Sok rajongó nagyon várja már azt a jelenetet az Eclipseben, amikor Jacob és Bella végre csókolózik.

Igen, én is várom.
offtopic
Rano 2009 júl. 17. - 21:21:52
(56697/91800)
Jah nem lesz 90210... ha van némi mázlitok, akkor valamikor még adásba kerül.

Comy??? ez nem mond semmit... és átadóról sem tudok a közeljövõben :$
Comic con -ra gondolsz esetleg ? (Ha igen, arról nem tudok elõközvetítést, az egy nagy, több napos képregény, videójáték illetve filmes, sorozatos találkozó - ha jól tudom :) )
http://www.comic-con.org/cci/
10/10
offtopic
ementáli20 2009 júl. 17. - 21:20:54 10/10
(56696/91800)
uhh...autópálya mellett kellemes lehet lakni :S:S:S
bár ha megszokod, hogy százharminccal kell kiállni a garázsból, akkor lehet nem olyan vészes :D:D:D:D
10/10
offtopic
-.Csillus.- 2009 júl. 17. - 21:20:21 10/10
(56695/91800)
hát az alvás, az nálam is ismeretlen fogalom két napja, ha lekapcsolom a ventit, akkor a melegtõl nem tudok, ha felkapcsolom, akkor a hülye zajtól...
10/10
offtopic
Yenna 2009 júl. 17. - 21:18:49 10/10
(56694/91800)
Hogy én is sajnáltassam magam. :)))

Nekem is melegem van. Ráadásul, amióta dög meled van, alig alszom. Mert nem elég, hogy zajos az M0, de még meled van. Ezzel én vezetek. :DDDDD

Legyezzük egymást gyerekek! :DDDD
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 júl. 17. - 21:17:26 10/10
(56693/91800)
hali:D én a fagyasztót ajánlom^^:D
szia ementáli:D
10/10
offtopic
-.Csillus.- 2009 júl. 17. - 21:17:21 10/10
(56692/91800)
de pedig mekkora csajos este lett volna...:D
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 17. - 21:16:40 10/10
(56691/91800)
Köszi,így megértettem!!:D:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 júl. 17. - 21:16:14 10/10
(56690/91800)
de drága vagy Csillus ^^ köszönöm, hogy gondoltál rám is ^^ no meg persze neked is Rano a helyért :))
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 júl. 17. - 21:14:18 10/10
(56689/91800)
Hello mindenki :)

Megjöttem... nekem is dög melegem van :( megpusztulok!!! Segítség :S esküszöm beülök egy egész éjszakára a tus alá xD

Szilvika az tényleg nem Jake, van másik srác is, akit valószínûnek tartottak a szerepre, no az õ a képen :) remélem így kellõképpen elmagyaráztam :)
10/10
offtopic
ementáli20 2009 júl. 17. - 21:12:21 10/10
(56688/91800)
megjötteeem:D
és megint megsoroztak a nyomorult szúnyogok:@:@:@
ezentúl bundába járok kutyátsétáltatni XD
offtopic
Rano 2009 júl. 17. - 21:11:42
(56687/91800)
Akkor már suli is van, nekem biztos a helyem a koleszban és oda jöhet Alexa is. A közlekedés pedig elég jó, szóval tudunk a film után még dumálni (vagyis nagyon remélem :) )
:)

Nagyon köszönöm, hogy gondolsz ránk ^^
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 júl. 17. - 21:09:56 10/10
(56686/91800)
mer a tv2 köcsög:-/
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 17. - 21:09:01 10/10
(56685/91800)
Tiszta nevetséges!!Múltkor néztem,és tök jó!!Minek kellett egybõl leszedni!!
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 17. - 21:07:59 10/10
(56684/91800)
ÁÁ van új rész a merengõn!!:D Yeah...
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 júl. 17. - 21:06:52 10/10
(56683/91800)
één is remélem h jobb lesz már:S
nem lesz sorozat:/
10/10
offtopic
Szilvika01 2009 júl. 17. - 21:06:11 10/10
(56682/91800)
Azt én is nagyon várom!!
Tényleg az az átadó a Comy valami,az lesz valamelyik adón??:D
10/10
offtopic
Yenna 2009 júl. 17. - 21:05:23 10/10
(56681/91800)
Hát azért még várni kell kicsit. :)))
Mert kb vasárnapra fejezhetem be a hímzést. De lehet, addig se. Közben egy kis fanficet is írni akarok. :))