5/10
Anna Dé 2023 okt. 15. - 17:33:48 5/10
(11/31)
Senki nem szereti Alekoszt, de mégis mindenki róla beszél. Pont az ilyen típusú emberek kellenek ide. Akik felkavarják az állóvízet. Ez a veréb meg erre repült rá, és milyen szépen megél belőle. Nórika is próbálja mindig ellenük terelni a hangulatot, mint az előző évadban Győzikéék ellen. Mert ebből profitálnak ők is. Ez kell a népnek. A botrány, meg hogy valakit mindig lehessen szidni. De tuti nem most fognak kiesni Alekoszék se. Nélkülük a többi páros rém unalmas lenne. Nem tudnák kinek szívni a vérét. Mindig kell egy botrányhős az ilyen reality műsorba. Műsorokba. De a helyszínek jó. Mexikó izgalmasnak tűnik. Maradhatnának ott végig. :)
6/10
nikato 2023 okt. 15. - 09:39:18 6/10
(10/31)
Kár, hogy Mexikóba átvitték, az egyik legveszélyesebb országba.. Alekosz bunkó, de legalább történik valami a műsorban, szerintem tud szórakoztató dolgokat mondani. A csajok (Zsuzsi, Katinka) is érdekesek voltak show szempontjából, kár, hogy kiestek az unalmas, mindenért rinyáló Síposékkal szemben...
jesolo 2023 okt. 12. - 20:55:10
(9/31)
Ezt a nagyképű alekoszt! Igen, kisbetűvel. Minden kellemetlent a párjával csinaltat, ő meg csüng rajta, felnez rá, felfoghatatlan, mit eszik ezen a bunkón.
2/10
olahmiki1959 2023 okt. 12. - 01:04:20 2/10 Előzmény delmar
(8/31)
Aztán nehogy a végén vele nyeressék meg a játékot, mert lefejelem a képernyőt!
delmar 2023 okt. 11. - 20:15:43
(7/31)
Ki volt az a nagyon okos, aki ezt az ELMEBETEG Alekoszt meghívta ebbe a műsorba???? Miért kell egy ilyen rendkívül buta embert a képernyőn foglalkoztatni??? Sajnos el is hiszi magáról, hogy ő sztár. Elkeserítő!!!!
10/10
Mr Wrong 2023 okt. 10. - 12:14:03 10/10 Előzmény olahmiki1959
(6/31)
A srácoknak a földről is fel kellett enni, a Zsuzsi és Kati párosnak nem kellett, pedig ők direkt eldobálták az édes kekszet. Rossz volt nézni, ahogy nyitott szájjal rágott a két nő, undorító volt.
2/10
olahmiki1959 2023 okt. 10. - 06:14:49 2/10
(5/31)
Azt hiszem, akkor sokalltam be, amikor a mai adásban Ördög Nóra azt mondta a süteményt evő játékosoknak - akik a nagy igyekezetben néhány falatot leejtettek a földre -, hogy bizony, mindent meg kell enni az utolsó morzsáig, és ami leesett a földre, a koszba, a homokba, azt is.

Nem akarom elhinni, hogy Ördög Nóra - akit én a kereskedelmi tv csatornák egyik legkedvesebb, legszebben beszélő, legszimpatikusabb műsorvezetőjének tartok - ilyet tudott mondani!

És ami még ennél is elképesztőbb, hogy a hülye versenyzők - bocsi, de ezt nem lehet másképp mondani - egy pici gondolkodás után megcsinálták, felvették a torta maradékait a földről, és megették!!!
Kész!
Ennyi volt!

Maga a műsor egyébként gyenge utánzata az eredeti Ázsia Expressz sorozatnak, ami ott működött, érdekes volt, ötletesek voltak a csavarok, az extrém feladatok, itt már minden csak koppintás, másolat, túlerőltetett fordulat, és a szereplők sem szimpatikusak - legalábbis nekem.

Úgyhogy, azt hiszem, majd az utolsó egy-két részt megnézem, mert érdekel, hogy a végén kik fognak nyerni.
10/10
Mr Wrong 2023 okt. 09. - 23:01:32 10/10
(4/31)
Völgyi Zsuzsit a fél ország utálta meg a Farm játékban. Ebben a műsorban majd az ország másik fele fogja megutálni. Kati és Zsuzsi párosban semmi szórakoztató nincs, sőt inkább idegesítőek, lusták és rosszindulatúak.
Bonitó 2023 okt. 08. - 15:33:33
(3/31)
A nyári nagy pangás, és az ismétlések ismétlése bizony igen unalmas volt a kereskedelmi csatornák részéről.(Már aki tv-t néz.)
Most pedig, de főleg októberben műsor dömpinget öntenek a néző nyakába. A néző pedig csak kapkodja a fejét, hogy mit is nézzen?! Pláne, hogy a két csatorna egymást túllicitálva - tudjuk, hogy naná a nézettség miatt! -,  egy időben adja a műsorokat. A nézők pedig nyilván a szimpátia alapján választják majd ki, hogy melyik műsort nézik, mint ahogy teszem én is.Bevallom, hogy én, mindenféleképpen adok egy esélyt az összes műsornak. Eddig láttam minden évadot jóformán mindegyiknél. Kedveltem ezidáig az Ázsia expresszt, a Nyerő párost, a Survivort is. Persze minden évadban volt  olyan, aki/akik nem voltak szimpatikus szereplők. A Nagy Ő  évadait is néztem, de már a két utolsó  "kifogott rajtam." Ebből kifolyólag valószínű ezt az évadot kihagyom?! 

A most induló Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát negyedik évadról az alábbiakat gondolom:
- A hét pár közül első ránézésre, talán kettő pár szimpatikus.  Helyesebben az egyik párosnál az egyik tag igen, a másik nem. 
- Sajnálom, hogy "Kucsi" párja nem Kammerer Zoli?! (Tudjuk, hogy miért nem!!) Bárhol, bármikor szerepeltek együtt a médiában, nekem mindig nagyon szórakoztatók voltak. (Jelenlegi párja Tóth Dávid a Nagy Ő c. műsorban volt az ügyeletes szépfiú, de humortalan, és nem a legélesebb kés a fiókban.) 
- Alekoszt már a VV-ben sem kedveltem, nem neki drukkoltam akkor sem. Habár sok Alekosz fan volt és van is bizonyára. (Amit tiszteletben is tartok) De azóta sem tudtam megkedvelni őt. Pláne a "Vacsora királyban" volt polgárpukkasztó, amit Baukó Évával műveltek!)Azóta sem volt szó róla, hogy komoly barátnője, társa lenne az életben, vagy ha igen, akár Columbo felesége, láthatatlan volt. De most megláthatjuk a párját?!
- A hét párból három páros "emberileg" ismeretlen volt számomra, attól függetlenül, hogy tudom, kik ők (Kempf Zozo és Pető Brúnó, Sipos F. Tamás és fia Dani, valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla
)- Völgyi Zsuzsi a Farm VIP műsorban látott  szereplése, viselkedése, emberi hozzáállása a játékos társaihoz óriási csalódás volt. De valószínű a csatornának tetszett Zsuzsi emberi magatartása, kinyilvánulása, hiszen bizalmat szavazott és berakta ebbe a műsorába is?!
- Azért bizonyára van olyan egy-két ember akinek sokat kellett tenni, venni, nyalni-falni, hogy erre a csodálatos kalandra bekerüljön ebben a műsorba, a népes stábbal együtt ?!

Az is lehet, hogy az említett kevésbé ismert három páros közül lesznek akik elnyerik a szimpátiám, no de majd meglátjuk! És ami azt illeti, engem az inspirál a műsor nézésére, hogy láthatom az ország, Mexikó és Guatemala gyönyörű tájait, akárcsak az elmúlt évadokban is láthattuk Ázsia szépségeit.
És nem utolsó sorban érdekelnek a feladatok is, és talán még több párnak is tudok drukkolni, ami még szórakoztatóbb lenne számomra. 
No de kedvenc műsorom ide- vagy oda, a tegnapi kaotikus kezdés csalódás volt számomra! Csak úgy belecsaptak a közepébe, ahelyett, hogy bemutatták volna a szereplőket, párosokat, az országokat, a feladatokat, ahogy megszoktuk. Fogalmam sem volt sokszor ki-, kicsoda, kinek hangját hallom?! Ki- és mit csinál, miért szaladgálnak, hová tartanak, mi a feladat?! Mindenki szaladgált mint pók a falon! A játékosok úgy beszéltek magyarul a helyieknek, mintha azok értenék amit akarnak?! De a műsor szereplői is úgy néztek a spanyolul beszélőkre, mint keszeg az új stégre! Remélem a következő adás, már visszabillen a műsor megszokott medrébe?!
jesolo 2023 okt. 08. - 10:31:18
(2/31)
Az a kiselőadás valóban érdekfeszítő volt a mexikói asszonynak... A kiselőadó komolyan hitte, hogy megérti a magyart? Mert úgy magyarázott, mint aki meg van győződve róla. Szegény nő. Reméljük, hogy Kucseráék, Hegyes Berciék és Siposék azért elviszik a szimpátiánkat. De a helyszín újból gyönyörű.
2/10
olahmiki1959 2023 okt. 07. - 19:26:40 2/10
(1/31)
Szerintetek az jó, hogy a műsor első 10 percében egy csomó részletet bejátszottak a felvett adásokból? Így hol marad a meglepetés? Mi értelme van ennek?
Az "nagyon tetszett", amikor Alekosz hosszan, magyarul beszélt egy mexikói asszonyhoz, aki egy nagy tálcán bevitte nekik a reggelit, és kedvesen bólogatott, miközben pontosan látszott az arcán, hogy egy szót sem ért abból, amit Alekosz mond neki.
Próbálok szimpatikus embereket találni a szereplők között, ez egyelőre még nem jött össze...:)