Múmin89 2022 jún. 25. - 17:20:13
(26627/30327)
Magdi néni aspergeres? Már akkor gyanús volt a reakciója alapján mikor elmentek a szállodába Vilivel. Azóta a képes történet, meg Mónika leszidása is abnormális reakciónak tűnik.
Égerházi Tamás 2022 jún. 20. - 21:50:22
(26626/30327)
Nane!!! Bevágták a reklámot a közepére is!!! Miért??? ☹️
janderka 2022 jún. 05. - 16:10:15 Előzmény nappalitv
(26625/30327)
Egyetlen kiváncsi pillanatra néztem csak bele pár nappal ezelőtt, de egy percen belül visítva kapcsolam el róla.
nappalitv 2022 jún. 05. - 15:40:56 Előzmény janderka
(26624/30327)
Ki az a marha aki újra nézni kezdi azt az értéktelen silányságot?
janderka 2022 jún. 05. - 14:07:32
(26623/30327)
Jól is teszik. Teljesen abszurd hazugság volt, hogy két résznek adták el a negyedórás reklámblokkal megszakított nettó 20 perces epizódokat. Most majd kiderül, hogy a 10 ezer rész jó ha 5 volt. A sok éven át beiktatott nyári és téli szünetek miatt pedig a 23 évnyi adásidő, kb 20. Így se volt rövidéletű széria persze. Bár bőven lehetett volna.
Égerházi Tamás 2022 jún. 05. - 13:45:32
(26622/30327)
Egyébként rosszul van számozva, mert ami most egy rész, az egy napi adag, és azt kettőnek számolták annó, reklám előtt meg után... Csak észreveszik majd, hogy nem jól van... Meg jó lenne kedves rtl ha a főcímet is leadnátok... (az első főcím epic volt)
Égerházi Tamás 2022 jún. 05. - 13:30:17 Előzmény nappalitv
(26621/30327)
Fenyvessy lesz az! Nézem az elejétől, 6 év alatt leadják ezzel a tempóval :) Imádom! A KFT én vagyok!!! Berényi for President!!!
Hochreinmarci 2022 máj. 12. - 16:00:10
(26620/30327)
RTL GOLD JUNIUS 1-TÖL Barátok Közt 1 rész töl
nappalitv 2021 júl. 20. - 01:03:51 Előzmény nappalitv
(26619/30327)
Vagy ki is volt még az elején az a miklósgyilkos?
nappalitv 2021 júl. 20. - 01:03:05
(26618/30327)
Gagyi lett. Se egy Tilda, se a Hoffer Eszter, se Dani, se Epres Adél, se Berényi Kata, a Novák Csaba, Berényi Ákos se lett megemlítve, senki. Csapó Virág még mindig böriben?
Pünkösdi Kató 2021 júl. 19. - 19:14:29
(26617/30327)
Én kb. 4-5 évig néztem az elejétől, de utána lett internetünk és a netet fontosabbnak tartottam. A lényeg, az utolsó részt én is megnéztem, sok ismeretlen színésszel, de kíváncsi voltam, hogy mit is hoznak ki az utolsó részből. Nagyrészt fogalmam sincs a történetről, néha előzetes láttam.
A lényeg, sajnálom, kár volt, hogy Bartha Zsolt és a barátnője így leléptek minden nélkül, hátrahagyva a családjukat, ezt nem így kellett volna. Bartha Zsolt nagy kedvencem, emlékszem, amikor - még néztem - kiírták, mert börtönbe került, akkor még vadul fórumoztam és mi - is - hoztuk vissza a történetbe, mert követeltük, érvekkel, magyarázattal, hogy Bartha Zsoltnak vissza kell jönnie, mert az egyetlen értelmes szereplő. Azóta nem tudom, hogy milyen karriert futott be a szerepe, de csak változatos, ha még mindig játszotta Rékasi Károly.
Berényi Mikinek a lányának mi volt a baja az anyjával? Vki írja meg legyen szíves, mert nem értettem.
Valóban felesleges volt a sámánanyakönyvvezető - Bánfalvi Ági - jelenléte, tőle sokkal fontosabb szereplők kellettek volna az utolsó részbe.
Viszont fura lett volna, hogy ha Klaudia, a mindig árványkodó nagysasszony ott tapsol az esküvőn.
Óh, esküvő, a - Panni? - monológja volt az utolsó rész fénypontja, szépen előadta az emlékeit, a jókívánságait, szóval tetszett a szöveg.

A lényeg, örülök, hogy vége lett, mert annyi megmaradt az évek alatt, hogy x évente uazt a történetet hozták elő, mint y évvel ezelőtt.
2/10
nikato 2021 júl. 19. - 16:18:01 2/10
(26616/30327)
SPOILER LEHET: Az elején néha-néha belenéztem, illetve 2005-2009 között néztem. Utolsó rész érdekelt. Sok ismeretlen szereplő volt, nem tudom az utcáról szedték őket össze? Aki Timit játszotta annyira idegesítően beszélt, és 2 kg sminket viselt! Ez még bálba is sok lett volna! Én is azt vártam, hogy a kezdeti gárdából jönnek vissza szereplők, bár nem lett volna történetszál ahova beillettek volna. Alíz még mindig irritáló volt, mint egy 5 éves, olyan egérke hangon beszélt. Zsolttal nem is illettek össze! Zsolt beszéde nem volt megható a végén, inkább kellemetlen. Laci Vegasba megy lakni, úgy, hogy még semmi nincs kilátásban? Ennyi pénzt keresett a kisbolttal? :D Szőke Zoltán átigazolt a TV2 szánalmasan rossz sorozatába, ahol szintén kómába esett.. elmondták minden árulónak, de már vissza is vette a Retek klub? Vili bácsi szülinapjára Tildát is meghívhatták volna pár résszel ezelőtt. Arra nem emlékszem, hogy Ő Palival maradt-e? Na mindegy. Nekem nem tetszett!!!
A Fókuszban mutatták R. Kárpáti Pétert és Csomor Csillát, hogy mi lett volna, ha ma költöztek volna be a Mátyás király térre. Na az viszont tetszett! Nyilván az is számít, hogy ők szimpatikusabbak, mint ezek az új szereplők. SPOILER VÉGE
janderka 2021 júl. 18. - 20:16:16
(26615/30327)
A tízezer részt alapból felezni illene, hisz ilyen alapon bármelyik kereskedelmi adón leadott random játékfilm minimum 6 részes volna...
A végigsugárzott évek, amikben esetleg meg lehetne találni az értékelhetőt, ha bő 15 éve ne haladt volna masszív lejtmenetben a sorozat. De végig abban haladt. Hiába cseréltek közben színészeket, hoztak be új karaktereket. A levegőtlen belterj áradt a sorozatból végig.
Nem az hát a baj, hogy vége lett. Hanem hogy csak most. És hogy persze így.
cgpal 2021 júl. 18. - 20:03:08
(26614/30327)
23 év után

van, mikor nem kell kinevetni
a közhelyet és elfelejteni a giccset,
van, hogy egy felnőtt meséről szóló
emlékek jelentenek közös kincset

végül kerek lett a történet,
senkinek semmi sem fáj
mindenki megtalálta a
maga helyét és igazát
4/10
Edoardo 2021 júl. 18. - 15:17:35 4/10
(26613/30327)
1998 és 2008 között minden nap néztük. Vártuk az utolsó részt, kíváncsiak voltunk.

- Rengeteg ismeretlen szereplő, életidegen helyzetekben.

- Elmaradt a várva várt főbb szereplők felbukkanása: jó lett volna látni a kezdetekben főszereplők visszatérését.

- B.Zsolt monológja inkább kínos, mint megérintő volt.

- Ha nem tudtuk volna, hogy ez az utolsó rész (10,000+ rész az évek alatt, ami elismerésre méltó) akkor egyszerű évadzárónak is betudható lett vollna.

A gimnáziumi évek meghatározó sorozata volt - méltó lezárás nélkül. Hatalmas teljesítmény volt ennyi éven át napi szinten végigvinni ilyen sorozatot - a lezárás többet érdemelt volna.
Bonitó 2021 júl. 18. - 14:19:51
(26612/30327)
Tegnap véget ért a Barátok közt! Véget ért egy sorozat, amelyet sokan szerettek, sokan sajnálják, hogy vége lett. A 23 évet összekötik a saját életük történéseivel is. És azt várják, abban reménykednek, hogy talán majd lesz folytatás is valamikor?! Van aki azt mondja, hogy annyi üres járat volt a sorozatban adásról adásra az utolsó pár évben,  hogy már előbb kellett volna befejezni a sorozatot.  Akkor amikor az első producer Kalamár Tamás elment. Én is így gondolom.
A tegnapi Fókuszban a Bk rendkívüli adása után kezdődő finálé, egyben leadva, jó hatást keltett. Az eddig felhalmozott nagy katyvaszból azért csak összehoztak valami megoldást, amit előtt elképzelni sem tudtam, hogy lesz belőle egy egész kerek sztori?!
De bizony maradt  pár dolog, amelyre nem kapott választ a hűséges, 23 évig kitartó néző. Szerintem.
- Maja karakterét teljesen felesleges volt behozni a végére, hiszen sejtettük mi nézők is, hogy Szonja előbb utóbb terhes lesz. Ha pedig így alakult, akkor sokkal jobban tetszett volna, ha Maja magának szüli meg a babát, mert rájött, hogy megszerette.
- Olivér anyja jelenléte helyett, sokkal kiexponáltabb régi szereplőket vártam vissza inkább, mint a vallási alapon sámánkodó mamát (akár Gergő, Natasa, Eszter, Berényi Ági, és még sok más személyében, akik sokkal több időt töltöttek a sorozatban, mint Olivér anyja.
-  Laci és Gizi "szétválasztása" sem tetszett! Pont a bugyuta karaktert Lacit engedték el a nagyvilágba?! Szerintem mindenki azt hitte, hogy ott a repülőtéren egyfelé visz majd az útjuk. Nem így történt, kár! A bőröndök cseréje, tök hülyeség volt!
- A  " lepke agyú Szőke " elment volna jóformán köszönés nélkül a nagyvilágba?! Az gondolta talán, hogy a nálánál okosabb lánya Luca majd elköszönön helyette is?! Hálátlan kutya! :)
Node, legalább jó csendes lett a Kertész lakás!
- Szürreális volt a végén Szőke Zoltán ébredése és egybőli kikacsintása a nagyvilágba!
Így ért véget a hazánkban legtovább tartó napi sorozat! Vagyis volt benne olyan, akire holnaptól új élet vár, de a Barátok közt már nem lesz benne. És a nézők életében sem lesz ezentúl Barátok közt!
Ha a Bk még folytatódott volna, az én mesém is tovább tartott volna! :))
További jó fórumozást kívánok!
10/10
851205 2021 júl. 17. - 21:27:37 10/10
(26611/30327)
Remélhetőleg folytatják. Egyáltalán nincs lezárva, sőt.
8/10
limetta328 2021 júl. 17. - 21:05:15 8/10
(26610/30327)
23 év zárult le ma este, viszont úgy lett vége, hogy akár még folytathatják is....
janderka 2021 júl. 17. - 21:02:22
(26609/30327)
Ez volt aztán a mindenvívő trágyalé finálé. Meltó befejezese két évtizednyi audiovizuális fostaligagyártásnak. A pusztulat kísérje őket útjukon!
nappalitv 2021 júl. 15. - 12:12:04 Előzmény Bonitó
(26608/30327)
Nagyon gáz volt az a szerelmi közhelygyűjtemény. De miért pont zat, hiszen huszonévig nem vót itt semmiféle szerelem, csak és kizárólag arról szólt minden egyes adás, hogy basszuk át embertársainkat.
Na arról kellett volna így szövegelni, lett volna hozzá alap!
Bonitó 2021 júl. 14. - 21:10:44
(26607/30327)
A tegnapi Panni féle közhelyek, melyet összegyűjtött a szerelemről, teljesen megtörte az addig is nagy katyvaszt, eseményeket.
Zsolt eltűnésével elindult az eseménysor a finálé felé, amit teljesen megtört Pannika eszement ötletével. Mi a francnak kell már a meglepetés esküvő, amikor semmi szükség rá, és kifutási idő sincs már a lebonyolításra?! Vagy ki kiváncsi a hónapok óta tartó, "hamm-buci bekaplak, egyél Timike" akcióra a finisig?! Két hónap agyzsibbasztást volt, sajnos. Mondom én, aki híres a türelméről, de ez már nekem kicsit sok volt. Sokkk nem volt azért, mert valljuk be, nem igazán csinálunk már ebből a sorozatból kardinális kérdést, mert csinál az élet éppen eleget, hogy legyen mivel foglalkozzunk, nem igaz?!
A hátralévő két tekercs filmből, sosem fogjuk megtudni, hogy a zseni ügyvédnő Nóra, kihozta-e már a börtönből azt a fiatal lányt, aki Levente tanítványa volt, és rossz útra tért a húgával?
Tudjuk, hogy Zsolt nem halt meg, de vajon meg fogjuk tudni, hogy hová viszi majd el a családját, ha visszajön értük? Kiderül-e, hogy Oszi tudott-e a robbantásról? Megtudjuk egyáltalán, hogy ki is ez az ember Kornél személyében? Meg fog szülni Maja, vagy csak majd 22 hónap múlva lesz bébi, mint az elefántnál?? :))  Maja, Hilda, a hallássérült lány karakterére minek és kinek volt szüksége, mikor az idő rövidsége miatt a főcsapás szálait kellett volna lezárni a katyvasz sztorijuk helyett ??!!

Már csak azt remélem, hogy nem fog szerepelni B. Miki a végén, mert a csúfos távozása miatt, én nem vagyok rá kíváncsi. Csodára már nem számítok. Csalódtam Ondruss Ilona csapatában, kreativitásuk a béka poppolója alatt volt.
Azt sem bánom már, ha a Mk térre térre megérkeznek a buszok, felszállnak rá a szereplők és elindulnak velük valamely szegmensébe ennek a nagy világnak. És azt sem várom már el, hogy integessenek!
Bonitó 2021 júl. 14. - 20:53:50
(26606/30327)
Belefutottam a ma esti Fókuszba és megálltam egy pillanatra, mert " Bk kvízt " töltött ki pár Bk szereplő. ( Nevezetes négy lány, egy fiú. Azaz Nóra, Juli, Alíz, Vanda és nem jut eszembe a srác neve , aki Tóbiás párja volt egykor.) A riport elején elég döcögösen mentek a válaszok, szinte semmit nem tudtak. Aztán Nóra alias Varga Izabella elkezdett védekezni, hogy ő csak a saját szövegét tudja, a többiekét nem, nem ismeri a történetet? ( vagyis ezek szerint az jött le, hogy Ő nem is nézi a sorozatot??!!) Azta!
Majd a végén " közös erővel " érkeztek tőlük a jó válaszok. :)
manna.tina 2021 júl. 14. - 15:11:55 Előzmény Bonitó
(26605/30327)
Jogos! Határozottan így érzem én is! Egy Panni korabeli lány hisztije az esküvő elmaradása miatt.. Bezzeg az ingyen sütinél nem reklamált volna... A szerelemről forgatnak filmet, mikor az megvan Gigi és Oliver között. Több eszet kellett volna megírni neki, és nem elvenni 2 epizód idejét.
Bonitó 2021 júl. 14. - 14:10:18
(26604/30327)
Amit tegnap Panni és Máté művelt lelkizás címen a szerelemről, no comment.
És egy egész műsoridőt kaptak a "riportjukra"! :(
Ahelyett, hogy az elvarratlan szálakra fordították volna a műsoridőt, azokra, melyekre már sosem kapunk választ, mert rábízták a fantáziánkra. Külön felháborító, hogy péntek helyett, szombaton - főműsoridőben ?! - fejezik be a sorozatot. Pénteken pedig leadják a Bk első részét, vajon miért?!
Egyébként a nóta szerint, búcsúzni csak nagyon szépen szabad, de producer asszony és stábja, tesznek rá! :(
manna.tina 2021 júl. 14. - 05:43:35
(26602/30327)
Én is jobb, sokkal jobb zárást vártam! Jól elcseszték a végét!
nappalitv 2021 júl. 13. - 21:25:38 Előzmény ferus50
(26601/30327)
majd pont azért reklámozták már mióta... de ha közte nem is, előtte-utána dugig.
Fonyó Katalin 2021 júl. 13. - 17:58:45
(26600/30327)
Belenézegettem az évek alatt. Na, mondom most a végéig próbálok majdnem minden részt megnézni, legalább képben leszek, hogyan zárják le frappánsan. Hát, ez valami szörnyű. Megérett a pusztulásra.
ferus50 2021 júl. 13. - 14:31:02
(26599/30327)
Remélem, hogy az utolsó epizód - a nézők kedvéért - ajánló és reklámmentes lesz...ennyi bevételkiesést valahogy elvisel Kolosy és csapata..!
nappalitv 2021 júl. 06. - 00:16:51 Előzmény nellcsike
(26598/30327)
Psota, alaias Sebes Maca mellett elaludni nem lehetett. :)
Felfelé a lejtőn (1959), 30:30-tól https://videa.hu/videok/film-animacio/felfele-a-lejton-1959-vigjatek-eG8kRSVUhXhOqVL9
https://www.youtube.com/watch?v=wy22rQl97sw
Zsupsz 2021 júl. 02. - 20:09:17 Előzmény nellcsike
(26597/30327)
Őszintén szólva minden szavaddal egyetértek🙂
nellcsike 2021 júl. 02. - 20:05:41 Előzmény Zsupsz
(26596/30327)
Nem emlékszem már a műsor címére ahol vendég volt, de ott úgy adta magár elő mint valami férfifaló. állítólag Psota is az volt. Megdöbbentem, Oszvald Marikával hogyan lehetnek világi nagy barátnők, ő egy kellemes nő, még akkor is ha nem rabolnák el az eszéért, de imádnivaló, míg ez a Zsóka nekem eléggé visszataszító
Zsupsz 2021 júl. 02. - 19:49:16 Előzmény nellcsike
(26595/30327)
Sajnos én sem bírom Fodor Zsókát. Amikor azt mondta a tévében, hogy a visszatérésekor letörölhették a sminkjét de a műszempilláihoz ragaszkodott szétröhögtem magam.
nellcsike 2021 júl. 02. - 19:43:35 Előzmény Zsupsz
(26594/30327)
A jónevű ügyvédnő, akinek egy komoly ügyéről nem tudunk, igazából csak tyúkpereket vállalt általában a ház lakói számára amiért még díjazásban sem részesült.
nellcsike 2021 júl. 02. - 19:41:48
(26593/30327)
Na, visszatérnek a "színészóriások" az utolsó részekben! Jókat röhögünk majd még. Fodor Zsókával a férfifalóval is inkább vallatni lehetne, számomra annyira antinő mint pl Psota volt.
Zsupsz 2021 júl. 01. - 07:37:11
(26592/30327)
Ennél már nincs lejjebb. A tökéletes jónevű ügyvédnő felvesz egy megbízhatatlan adóssággal terhelt hazárdjátékost. Már várom mikor vágja át, szed ki az ügyfelekből egy kis plusz pénzt, hogy játszani tudjon. Jó, hogy vége lesz.
pkovaks 2021 jún. 26. - 14:49:37
(26591/30327)
Az utobbi reszek öszevisszasaga arra jo csak hogy megutaltassak az egesz sorozatot a meg megmaradt keves nezövel akik igy mar belenyugodva varjak hogy mikor lesz vegre vege ennek az eszement sebtiben összecsapott befejezö katyvasznak. Remelhetöleg a vegen buszra/repulöre ultetik az egesz meg megmaradt tarsasagot es elviszik öket nyaralni/dolgozni/önkenteskedni a vilag valamelyik vegere ahol NINCS posta/telefon/internet es igy nem hallunk roluk többet.
nappalitv 2021 jún. 23. - 16:53:16
(26590/30327)
A bariközi egy fos.
nappalitv 2021 jún. 23. - 16:52:11 Előzmény nikato
(26589/30327)
A szomszédok mintájára nem mernek semmilyen aktuálpolitikait csinálni. Az volt annak a rohadt nagy ereje, főleg így utólag.
2/10
nikato 2021 jún. 23. - 11:34:18 2/10
(26588/30327)
Én évek óta nem nézem, erre a 2 "Mi lett volna, ha Magdi néni nem hal meg?" részre kíváncsi voltam, (neten véletlenül láttam meg, hogy lesz ilyen), illetve a legutolsó részt is megszeretném majd nézni. Személy szerint az elején néha-néha belenéztem, aztán a kedvenc "érám" mikor Tóni, Noémi, Emma, Ricsi, Tilda, Pali, Zsófi, Imi, még benne voltak, de annak is már tizen X éve. Lacinak is jobb volt az Orsi korszak, Gizivel nem is illetek össze, a bolt is nevetséges volt, (mindent kapni szalámitól a nejlon harisnyáig pedig üresek a polcok), Magdi néni, András, Zsuzsa eltűntek, lett helyettük idegesítő nyávogós Alíz és társai. Na lényeg, hogy iszonyat ami a sorozatból lett, ez a sok idegen tehetségtelen szereplő... katasztrófa az egész. Szomszédokhoz ne hasonlítsuk, azt évente megbírnám nézni, bár az a retro hatás miatt is van.
Amúgy még az a 2-3 Karácsonyi epizód is jó volt évekkel ezelőtt, ami a főszereplők gyerekkorát mutatták be az árvaházban.
Bonitó 2021 jún. 22. - 19:35:44
(26587/30327)
Én is azt kérdeztem magamtól tegnap, hogy jézusmáriaszentjózsef ez mi volt?! :)
Ki találta ki, hogy visszahozzák Magdi anyust?! És főleg ilyen címen, hogy "mi lett volna ha Magdi anyus nem hal meg?!" 
A forgik  jól felfordították a Mk teret  (és a karaktereket!) a vén banya miatt! (Elejétől kezdve antipatikus volt nekem Fodor Zsóka!)  
Két hét múlva véget ér  a sorozat és inkább az elvarratlan szálakat fejezték volna be, hogy ne legyen a végén ez a katyvasz. Szerintem. De nem lesz belőle semmi úgy látom. 

Méghogy a Rózsát Dombóvári István ( humorista veszi )meg Alíztól??!! Normááálisak ezek?!
(Már pedig Ő szerepelt az előzetesben, és mondta Alíznak, hogy Ő maradhat! :))

És tejószagúatyaúristen, még jönni fognak a beígért celebek a végén?!  Istenes Bencétől kezdve sokan mások! És  ez lesz majd a beígért "méltó befejezés?!" 
Én bizisten nem is bánnám ha az lenne a zárójelenet, hogy minden szereplő felszáll a buszra és elhúznak a bal fenékbe! Még azt sem igénylem a producertől, hogy integessen! 
Zsupsz 2021 jún. 21. - 17:41:02
(26586/30327)
Jó Isten gyere le! Ez valami pusztulat volt.
nappalitv 2021 jún. 12. - 11:15:33
(26585/30327)
Mikor lesz vége és hogyan? Mikibá teátrálisan meg lesz halasztódva? Felrobbantják az egész kuplerájt? A szekta megveszi a rózsát és vele együtt az összes lakást így mindenki kirugódik?

MEGVAN! HÁT A LŐRINC VESZI MEG A KOMPLETT HÁZAT!!!!
Zeynep 2021 jún. 02. - 22:11:34
(26584/30327)
Jó, hogy megszűnik a sorozat!
Ma sem történt benne az égvilágon semmi! Szégyenszemre!
Nem csoda, ha a fórum is kihalt.
seberla 2021 máj. 28. - 14:07:49
(26583/30327)
ANNYI BAROMSÁGOT ÍRNAK MÁR BELE, (nem sorolom mindenki látja, de senki nem nézi ha-ha) HOGY FELÁLL A SZŐR A HÁTAMON! IDEJE HOGY VÉGE LEGYEN!!!!
seberla 2021 máj. 28. - 14:05:29 Előzmény AzErzsike
(26582/30327)
NEM!!
Bonitó 2021 ápr. 29. - 19:33:33
(26581/30327)
Nem tudom mikor lesz az utolsó Bk adás?! Csak annyit közöltek, illetve tudunk ugye, hogy "nyáron" lesz vége a sorozatnak?!
Mint hűséges néző, már csak becsületből kísérem időnként ezt a "haldokló sorozatot", ami már csak a háttérben megy,  de annál inkább bosszantó amit lát a néző. Szürreális minden jelenet! Már nem tudják, hogy kínjukban mit írjon a több, mint harminc forgatókönyvíró, a vezető íróval egyetemben?! Már a tízezredik résznél, vagy tíz évvel ezelőtt abba maradhatott  volna. Ami a sorozat végét illeti, ténylegesen az ember azt várja, hogy a folyamatban lévő szálakat elvarrják. De nem!
Sok új sztorit találnak ki, új szereplőkkel, tök feleslegesen, mert nincs kifutási idő már!
Az előzetesből pedig az ember azt olvassa ki, hogy Bözsi mamát "meghalasztják" a forgik?! És ha ez így lesz, akkor felháborító! Miért?! Azért mert nem hiszem el, hogy ennyi forginak, más befejezés nem jutott eszébe, a karakter halálát illetően?!Felháborító a sok következetlenség is! Holnap péntek, nyugodtan ki is írhatják az adás után, hogy vége!
Nem sírnék! Húsz év ide, húsz év oda!
Bonitó 2021 ápr. 18. - 22:19:47
(26580/30327)
https://index.hu/kultur/2021/04/17/befejezodott-a-baratok-kozt-az-rtlklub-nagysikeru-sorozata/

Tehát, befejezték a Barátok közt forgatását! 
Azaz, a " forgatások befejeződtek, de a rajongók még nyár közepéig izgulhatnak a Berényi család sorsának alakulásáért. " A fene sem izgul már a Bk-ért, viszont miért nem lehet pontos  dátumot írni, mi az, hogy "nyár közepe??!!"
Azt is írják a fenti cikkben, hogy 2018 novemberében a Bk nézettsége már "zsugorodott," Akkor még főműsoridőben adták.
Egy évvel később tehát, 2019 novembertől már nem főműsoridőben adták  és innen " a sorozat nézettsége egyre inkább csökkent, aminek hatására tavaly 2020  novemberben bejelentették, hogy befejezik a sorozat gyártását. Az írók elkezdték elvarrni a szálakat....." 
Na ezt nem vettük észre egyáltalán, hogy kezdik elvarrni a szálakat??!! Sőt, még mindig új szálak és új szereplők vannak, kifutási idejük meg nem lesz már,  Összecsapják majd a végén, oszt, jó napot! Apelláta úgy sem lehet. 
Node miért nem fejezték be tavaly, mondjuk a tízezredik kerek résznél?! (vagy akár 2018-ban amikor a fent nevezett gondok jelentkeztek) ?!
Úgy talán  nem érte volna annyi kritika a készítőket, mint amennyi érte eddig, vagy éri most, és fogja még a befejezésig.
És nem okoztak volna annyi bosszúságot annak kevés hűséges nézőnek a sorozat végén.  Szerintem.
Margo Hriczu 2021 ápr. 16. - 12:22:35
(26579/30327)
Ez a "nagyszerű" sorozat a több mint húsz év alatt valahogy kihagyta a magyar cigány együttélési probléma körét, még érintőlegesen is. Valahogy a szereplőket ill. hozzátartózóit soha nem érte atrocitás, unokázóscsalás , csicskáztatás, , védelmipénz szedés, stb ahogy ennek a nemhiába született mélyszegénységben élő szubkultúrára jellemző a többségiekkel szemben!!!Vagy gyerekeiktől pénzt, telefont elvettek volna! Valahog y alig hallani hogy volnának vidéki rokonaik , -néha elvétve- hogy nekik milyen problémájuk lehet .Tudható hogy ez a sorozat nem nehéz fajsúlyú probléma bemutatására készült, de ha a leszbikus,homoszexuális témát néhány részben felvetik, a fenti problémakört is érinteni kellene, mielőtt befejeződik.Persze csakis a valósághűen. (sajnos felébredtem)..
1/10
ncsaba50 2021 márc. 03. - 17:13:47 1/10 Előzmény kino21
(26578/30327)
Azért adnak színvonaltalan, tárgyi tévedésekkel telezsúfolt, gagyi műsorokat. Más csatornákon legalább színvonalasabb a műsor!
kino21 2021 márc. 03. - 06:15:19 Előzmény ncsaba50
(26577/30327)
Pont fordítva van a történet, ahogy gondolod: azért nem adják már főműsoridőben ezt a nagyszerű sorozatot, mert már nemigen van nézettsége. Ha lenne, akkor főműsoridőben adnák! Nagyon is törődnek tehát a nézőkkel, mégha nyilván a saját pénztárcájuk is fontos.
Margo Hriczu 2021 febr. 09. - 13:34:38 Előzmény Puzsér Róbert kritikus
(26576/30327)
A videót már letiltották!! Így nem tudjuk, mi volt a "botrányos" jelenet!
Kori54 2021 febr. 05. - 17:32:13 Előzmény raketa99
(26575/30327)
Még jajabb !
raketa99 2021 jan. 06. - 16:59:30
(26574/30327)
jaj
Bonitó 2020 dec. 15. - 21:22:23
(26573/30327)
A csúcson kell abbahagyni. Vagyis, már előbb kellett volna!
1/10
Puzsér Róbert kritikus 2020 dec. 12. - 17:29:17 1/10
(26572/30327)
A kimaradt botrányos jelenet: https://www.youtube.com/watch?v=baKLv9nN-RM
1/10
ncsaba50 2020 dec. 04. - 09:00:49 1/10 Előzmény Zsupsz
(26571/30327)
Azért teszik főműsoridőbe a szemetet!
Zsupsz 2020 dec. 03. - 19:01:41 Előzmény ncsaba50
(26570/30327)
Azt nyilatkozta az rtl, hogy olyan mértékben csökkent a nézettség, hogy nem hagyhatták eredeti sávban. Mondjuk nem csodálkozom ha csökkent.
1/10
ncsaba50 2020 dec. 01. - 09:58:59 1/10
(26569/30327)
Ha ezt adnák fő műsoridőben nem a nézhetetlen szemeteket akkor ennek is nagyobb lenne a nézettsége. Ilyen lehetetlen időpontokban persze, hogy alig van nézettsége. A délutáni túl korán van, az éjszakai túl későn! Ezt tudatosan csinálta az RTL, ők nem törődnek a nézőkkel, csak azzal, hogy a pénzt talicskával tolják ki az országból!
10/10
novatork6 2020 nov. 30. - 18:54:00 10/10 Előzmény AzErzsike
(26568/30327)
Ez a nő a konyhás vetélkedőben is elviselhetetlen.
Mi lesz veled Tihanyi-Tóth Csaba, hogy megszűnik a sorozat) :D
AzErzsike 2020 nov. 24. - 12:51:49
(26567/30327)
Hogy lehet színésznő ha valakinek olyan recsegős hangja van mint Aliznak. Csak engem irritál?
ricsmond1981 2020 okt. 05. - 16:56:42
(26566/30327)
Kíváncsi leszek hogy meddíg fog még menni a sorozat.Lassan már mindenki kiszáll belőle, és sokszor semmi értelmes nem történik.
offtopic
vkecsk 2020 okt. 05. - 11:42:42
(26565/30327)
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatomhoz. 🙏 A kérdőívemhez keresek kitöltőket, ami a tv reklámokkal kapcsolatos. 📺 Válaszaitokat és a segítséget előre is köszönöm! ❤️

https://forms.gle/M4KsxksnEhMdHd8q7
Margo Hriczu 2020 okt. 01. - 13:33:50
(26564/30327)
Minek írják le kétszer is ugyanazt a szöveget minden alkalommal, ha az aktuális rész tartalom helyett g??S minden alkalommal ? S olyan érdekes, hogy ennek a történetnek szereplőit még nem hívták fel unokázós csalók, még nem támadták meg bandatagok, főleg egy szubkúltúra tagjaiból, még a szereplők vidéki rokonait, ismerőseit nem támadta, rabolta, gyilkolta meg rejtett munkaerő az egész hosszú évek folyamán!! Talán rendőrségi akták adnának némi "ötletet". Persze, tudom hogy ez nem bűnügyi sorozat, az "életről" szól amiben a fentiekben sorolt témák a valóságban napi szinten fordulnak elő!! Igaz a drog és a homoszexulis témát már érintették.
seberla 2020 szept. 21. - 14:37:54 Előzmény pkovaks
(26563/30327)
TELJES EGYETÉRTÉSEM! Ráadásul ez az idióta ADÉL választás elé állítja Gergőt. Bárki is akarta megölni, valami jót kell vele tennie! Ez a csaj BETEGES JÓTEVŐ..!! TERÉZANYA HOZZÁ KÉPEST EGY MAFFIÓZÓ VOLT.
janderka 2020 aug. 07. - 02:02:39 Előzmény haskozsu
(26562/30327)
Aki nem nézi az tudja a legjobban. Épp emiatt nem nézi.
haskozsu 2020 aug. 04. - 21:10:00 Előzmény janderka
(26561/30327)
Aki nem nézi, honnan tudja?
Anikó Végh 2020 júl. 17. - 21:29:59 Előzmény Lolikaaaa
(26560/30327)
Hát ez a gyagyaság amikor el szeretném olvasni az aktuális rész történetét akkor kétszer le van írva ugyanaz.
janderka 2020 jún. 27. - 21:40:13 Előzmény pkovaks
(26559/30327)
Azt hazudták, hogy a vírusmhelyzet miatt nem vállalta tovább a másik. De jobb is így. Mert az is csak egy málé faszkalap volt. Itt lenne már az ideje nem a heverok kölykeire osztani a gyerekszerepeket. A Koller Virág féle luca kivételével ugyanis itt eddig egytől egyik debileket találtak csak.
pkovaks 2020 jún. 27. - 12:20:29
(26558/30327)
A regi Mate kiszallt vagy kirugtak mert most egy uj figura van...vagy egy uj karaktert irnak neki ?
marika50 2020 ápr. 22. - 13:24:50
(26557/30327)
Színvonaltalan, nulla a műsor, meg akarják szüntetni? Egyre mélyebbre süllyed! A sminkeseknek valószínű ez a gyakorló pályája. Rémes arcokat kreálnak!!
Gödöllõ 2020 ápr. 15. - 09:29:44
(26556/30327)
Új sminkes van? Mindenkit annyira kisminkelnek,mintha jelmezbálba mennének?
jancikam 2020 ápr. 12. - 19:49:43
(26555/30327)
Nagyszerű! Napok óta csodálatosan le van írva az aktuális rész tartalma
nellcsike 2020 febr. 04. - 23:04:16
(26554/30327)
Jézusom! Ekkora baromságot! Valakiről közösségi oldalra a beleegyezése nélkül feltölteni egy videót! Büntetőügy!
pkovaks 2020 jan. 13. - 17:47:27
(26553/30327)
Nem ertem ezt a Gergöt, Miert nem rugja farba es felejti el az allandoan picsogo es szuzmariakepetvago angol tanarnöt ? ? ? Nagyon irritalo es 0-karakteru a csaj...
Zsupsz 2019 okt. 30. - 10:01:19
(26552/30327)
Gratulálok a forgiknak. Nem kell minden műsornak népnevelőnek lenni, de ami itt megy az abszurdum. Lopj, csalj, hazudj, ez legyen a példa. Mintha a forgik nem beszélnének egymással annyira logikátlan az egész.
Lolikaaaa 2019 okt. 09. - 23:21:12
(26551/30327)
Balazs meg megis hogyan hozna ki Miklost, ha sikeresen feldobna a rendoroknek Balintot, Miki tovabbra is bent maradna, csak most hamis tanuzasert. Nora meg vicces hogy minden ugyhoz ert. Legyen az barmilyen szerzodes, ingatlan, valoper, barmilyen bunugy. Vicc az egesz
A rendezonek fingja sincs a valosaghoz.
Ropovand 2019 szept. 29. - 15:26:53
(26550/30327)
5 óra 20-kor nem kelek fel, 17 óra 10-kor hazaérek a munkából, 22 óra 35-kor lefekszem, mert aki dolgozik, annak valamikor pihenni is kell. Ennyire rossz időpontra tenni a műsort, inkább nem fogom nézni. Alíz, Gigi és és Timi karaktere nagyon irritáló, a két első nő sajnos a valóságban is nagyon ellenszenvesen viselkedik. Nem irigylek senkitől semmit, de felháborító, hogy ezek a személyek jobban élnek a szerepükből, mint sok ember, aki gürizik. Úgy viselkednek, mintha világsztárok lennének, pedig csak névtelen nullák.
1/10
Lyra01 2019 szept. 27. - 20:40:34 1/10 Előzmény macsek1121
(26549/30327)
Én a régi német soriról írtam "Unter uns", és nem a mai köznépnek kreált szemétről. Vannak jók ott is, de azokat ritkán hozzák be. Pl. " A tanár" német eredetije pöttyedt jobb, mint a magyar nem is tudom minek tituláljam replika. Szerettem, de ahogy beindult a magyar, levették műsorról és nem fejezték be. Az meg, hogy a pesti átlag semmivel sem jobb, mint bármely kisvárosi vagy falusi, az egyértelmű. Csakhogy ebben "menő" ügyvédkém meg vállalkozókám, etc. a fővonulat. Az, hogy nem panel 10-ben eszi a töltött káposztát az úgy látszik kishazánkban már high society...Erről ugrott be, hogy Nóra menő vacsit főzött a faszijának, pár résszel meg később már azt sem tudta, mi az a botmixer, meg, hogy van-e neki ilyen?!
macsek1121 2019 szept. 27. - 17:11:12 Előzmény Lyra01
(26548/30327)
A történéseknek valóban nincs köze a valósághoz, de a szereplők kinézete nagyon is a magyar átlagot reprezentálja, csakúgy, mint a miliő. A budapesti és a kisvárosi stílus miben különbözik egymástól? Végig kell menni mondjuk a Thököly úton vagy felszállni a 7-es buszra, pont ilyen fazonokat látni, ezt a kisvárosi "stílust". Direkt nem a Váci utcát vagy akár az Oktogon környékét említem, mert ott még turistaszezonon kívül is többségben vannak a külföldiek. Az, hogy némelyik szereplő köszönőviszonyban sincs a színművészettel, az már egy másik kérdés. De ha már a német sorozatokat említjük, még mindig inkább ez, mint a nagysikerű német dokureality-sorozat, a "Csapdába csalva", amit két perc után elkapcsol az ember, mert tipikus -nem túl előnyös külsővel megáldott- német emberek visítoznak fejhangon...és valószínűnek tartom, hogy ez nem a szinkronnak köszönhető.
6/10
Amiel 2019 szept. 27. - 13:39:15 6/10 Előzmény macsek1121
(26547/30327)
Mi? Új Luca?? :o Na neeeeeeee!!! Ne már, most komoly? Csak nem arról a szőke, Lucára nyomokban sem hasonlító lányról van só?? Tegnap csak pislogtam, hogy ki az. Nem tudtam, hogy az a Luca! :o Így nézek Barátok köztöt :D, mert egyre gagyibb... Ha tényleg róla van szó, legalább olyat tettek volna oda, aki hasonlít a volt Lucára! Ez de tré!! :D :D :D
1/10
Lyra01 2019 szept. 27. - 08:29:33 1/10
(26546/30327)
Jé, ezek normális arcú embereket is betesznek (új Luca)? A BK-s tyúkok eleve szánalmasak. Nyávogó, vonagló, agyatlan libák. Ja nem, mert Juli liheg, de a többiek sem tudnak ennél többet. Nórát szerettem régen, na meg Klaudiát anno, de sajnos Nóra egyre jobban "banyásodik". Ez az erőltetett kapcsolat azzal a lófarkas igi bácsival meg egyenesen röhej. Pláne, ahogy nyalják egymást. (Mostanság mindenki csucsogva smacikázik, lehetőleg a nappaliban, mert ugye BK-ban szobák sincsenek, max konyha meg nappali - meg a 20 éves matricás hűtő.) Ennek a sorinak azt hiszem a német Unter uns volt az eredetije 30 éve. Igazi, kis kora délutáni cucc, reggeli ismétlésekkel, egyszerű, emberközeli történetekkel. Itt főműsoridőben futott 20 évig. Ez sokat elárul a hazai közönség igényeiről. Délutáni matinét esti dráma sorozatnak eladni. És ezek a történések. Köze nincs a valósághoz egynek sem. Belekapnak ebbe, aztán abba, összefüggéstelenül. Ilyen Nagy Alexákkal rakják tele, mint bombanő, meg üdvöske...pfff! Divatmajom kislány meg olyan cuccokban jár, mint aki 100 Ft-ért túrta. Elvileg Magyarország fővárosában játszódik, csak ez nem látszik sem miliőn, sem a szereplőkön. Unalmas, kisvárosi "stílus".
macsek1121 2019 szept. 27. - 02:29:18
(26545/30327)
Ezt az új Lucát nem kellett volna... még nemigen tanulta ki a színészmesterséget, nagyon mesterkélt.
AzErzsike 2019 szept. 27. - 01:04:51
(26544/30327)
Az új Luca öregebbnek néz ki kint az anyja
Zsupsz 2019 szept. 14. - 07:53:01
(26543/30327)
Micsoda koszos körmei voltak Balázsnak miközben Szonját ölelgette
6/10
Amiel 2019 szept. 09. - 19:46:44 6/10
(26542/30327)
Nekem 8, mikorra pakolják át a sorozatot. Van ismétlése, vagy a neten is újranézhető. A sok nézőt az RTL nem kimondottan emiatt veszti folyamatosan... :)
Vissza a Barátok Közthöz: nagyon remélem, Juli volt paliját, azt a gusztustalan Alexet nem hozzák vissza többet a sorozatba!!! Egyszerűen gyomorforgató! Balázsra meg ráférne egy jó nagy megruházás a sorstól, de sejtéseim szerint hamarosan az meg is lesz...
demaka 2019 szept. 06. - 21:24:44
(26541/30327)
Ezt tényleg komolyan gondolta az RTL? Van egy több mint 20 éve népszerű sorozat, amit szeretnek a nézők. Aztán egy undorító műsor miatt átteszik lehetetlen időpontokra. A Love Island c. förmedvényről van szó. Ennyi buta, undorítóan agyontetovált, önmutogató embert még egy műsorban sem láttunk! SZÁNALMASAK!!!! Mondjuk, normális ember nem is jelentkezik egy ilyen műsorba. De mit várunk egy olyan műsortól, aminek a „gyengeelméjű” ÉNB Lali a műsorvezetője. Apropó műsorvezető: Lalit nem is látjuk. Gondolom, nyaral a családjával Cipruson a mi pénzünkön. Nagyon remélem, hogy nem tart sokáig ez förtelem. Nincs szükség ilyen színvonaltalan műsorra, főleg nem fő műsoridőben. Tegyék át 23 órára, akit érdekel (bár remélem, nem sokan vannak), akkor is megnézi. A „Barátok közt” átpakolásával nagyon sok nézőt vesztett RTL!!! Ez volt a cél??? Azt hiszem nagyon sok néző nevében írhatom: KÖVETELJÜK A BARÁTOK KÖZT VISSZAHELYEZÉSÉT FŐ MŰSORIDŐBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lzsoka16 2019 szept. 03. - 08:41:23
(26540/30327)
Már nem is az a kérdés, hogy milyen a "Barátok közt", de az, hogy fő műsoridőben bunkó-primitív-celebgyártásba fogott ismét az rtlklub (nyíltan pornó csatorna lett). .... Még egy adó, amit letiltok a csatornakiosztáson.
1/10
bsand 2019 aug. 29. - 20:24:46 1/10 Előzmény macsek1121
(26539/30327)
Igaz, lehet mást is csinálni, de van amikor az ember szeretne csak egy kicsit bambulni a nap végén, de nem agyhalott műsoron :)
macsek1121 2019 aug. 29. - 16:56:10 Előzmény bsand
(26538/30327)
Én sem kedvelem, de ha ez kell a népnek, ám legyen. Egy-egy ilyen műsoron nem érdemes felháborodni, bár kétségtelenül dühítő. Soha nem nézem az Ázsia Expresszeket, Extrém Activityket, valóságmicsodákat és agyhalott társaikat, de ilyenkor vagy átkapcsolok valahová, vagy egy olyan tárgyat veszek elő, amit már az 1400-as évek óta érdeklődéssel forgat az emberiség. Tudom ajánlani... :)
1/10
bsand 2019 jún. 19. - 09:07:22 1/10
(26537/30327)
Szűnjön már meg ez a szerencsétlen időkitöltő vacak a sok semmitmondó párbeszédeivel. Legyen film helyette, ne szappanopera.
6/10
Amiel 2019 máj. 12. - 15:51:30 6/10 Előzmény lzsoka16
(26536/30327)
A nagy Berényi Miki is hamarosan távozik a sorozatból, ami azért már elég sokat mondó, hiszen kezdettől oszlopos tag volt. Még erre az évadra van szerződése, ami ki tudja, náluk mit takar.
Sajnos érezhető volt nagyon is a sorozatban a stáb váltás... Lehet, hogy így 10000. részig még elmennek, aztán agyő. Viszont sajnos a "társai" milliószor rosszabbak és nézhetetlenek, pl. Éjjel-nappal Budapest stb. - jellemezhetetlen, gagyi, tré, semmi sorozat!
lzsoka16 2019 máj. 04. - 13:20:20
(26535/30327)
Már a szereplők (szándékosan nem színészek) nagy része is ki akar szállni, annyira szánalmas a téma.
Ez volt az egyetlen magyar sorozat, amit néztem, de szerintem felejtős...
6/10
Amiel 2019 ápr. 16. - 14:27:48 6/10
(26534/30327)
Látom, sok "rajongó" van. :D :D :D Csupa negatív kommentár... Vajh' miért.
Valami okból mégis megélt ez eddig ez a sorozat 21 évet, ami vitathatatlanul igen szép teljesítmény.
Az egész minősége már megint más kérdés, ugye.
Egyre hülyébb, életszerűtlenebb dolgok vannak benne, ami hétköznapi életben elég furán venné ki magát, ha úgy történne. Pl. Nóra ügyvéd létére mindig bugyuta szerepeket kap, hogy egy valóban értelmiségi soha nem viselkedne, reagálna úgy, ugyanabban a szituációban..., ezzel kb. jól lejáratják az ügyvédeket. :D És még lehetne sorolni.
Lenne bőven javítanivaló ezen a sorozaton, ha már ilyen hosszú időt megélt! Az alapötlet nem lenne rossz, csak az írókat kellene már jól fenéken billenteni.
filoszemitabéluska 2019 márc. 18. - 22:40:33
(26533/30327)
Nézi még valaki ezt szennyet, vagy a tehetségtelen segédszínészek csak maguknak mórikálják magukat? Milyen színvonalat képvisel az olyan szappanopera, amiben egyszerűen kicserélik időnként a szerepet alakító színészt egy másikra. Józsi pénteken még magas és sovány volt, hétfőn már alacsony és köpcös. Ennél a förtelemnél még a Családi titkok- szerű doku reality sorozatok is sokkal nézhetőbbek.
1/10
Cloudblack 2019 márc. 11. - 12:30:05 1/10
(26532/30327)
A retek klub zászlóshajója. Mélyen reprezentálja a sorozat a csatorna színvonalát. Ez a sorozat csak akkor tűnik el végleg a süllyesztőben, ha a csatorna megszűnik, a székházának a helyét felszántják és sóval behintik. De a mondás úgy tartja, amíg ló(végtermék) van, veréb is van.
1/10
cruise 2019 jan. 19. - 19:20:00 1/10
(26531/30327)
El se kellett volna kezdeni ezt a híg f*st!
Ropovand 2019 jan. 18. - 10:50:18
(26530/30327)
Uncsi az egész
Zsupsz 2019 jan. 03. - 21:48:57 Előzmény fo.ma
(26529/30327)
Pontosan így gondolom.
alexmotier 2018 dec. 17. - 20:56:42
(26528/30327)
Ráadásul ezt a "kocsi a vízben" dolgot egyszer már elsütötték, akkor is hasonló színvonalon. De látni kell a jó oldalát is, nemsokára vége lesz ennek a rettenetesen kínos eseményszálnak.