kovaka05 2020 szept. 23. - 09:18:15
(3/3)
Ez valami borzalom! Ellenszenves valaki, akiből dől a baromság és csak akkor fogja be a száját, ha éppen zabál! Amiket főzet az éppen aktuális szakáccsal az nagyrészt élelmiszer pazarlás kategória, néhány kanálnyi valami özön mennyiségű, pazar anyag használatával. Tegnap is mi volt az a petrezselyemhabos agar-agaros húsleveske a pohár alján (max fél deci/pohár, az 4 pohár esetében 2 dl, ami egy egész csirke-comb használatával készült, aztán külön, nem a levesben főzött gyökérből, 1500 kilója, legalább fél kilót elhasznált 4 kávéskanál pürét használt belőle.....
A jó húsleves magától bekocsonyásodik! A leves és zöldség íze attól az igazi, ha együtt főzik! A meleg szifonos hab! Istenem, ennyi állaltságot!
papzo 2020 szept. 18. - 17:55:24
(2/3)
Ez valami borzalom!
Unalmas valami egy okoskodó szemüveges és az elnyomott szakács esete, akik hol magázódnak, hol tegeződnek.
1/10
ccaty 2018 nov. 25. - 13:06:29 1/10
(1/3)
A televíziózás műfaja a képi láttatás. Ezért nem szerencsés dolog egy alig félórás műsornak mindjárt az elején két élemedett korú férfiember diskurálását mutatni a műsoridő legalább egyharmadát felemésztő ideig. Viszont azonnal elkapcsoltam onnan, amint kiderült, hogy az egyik matuzsálem is tevékeny résztvevője lesz egy főzésnek, azután, hogy a csacsogását heveny orrlyuk csippentgetéssel kísérte és semmi nem támasztotta alá, hogy főzés előtt rászánta-e magát egy alapos kézmosásra is. A büverejét azonnal elveszítette… Akinek ez bejön, az nézze csak… és egye a főztjét is… pfööj… ö a Magyar Gasztronómiai Egyesület elnöke, mit várhatunk hát a többiektől?