bucmac 2008 nov. 09. - 16:15:28
(45/265)
Hát tény, a meseszerûséget túlzásba viszik. Nagyon is. De ettõl még sokaknak tetszik, talán épp azért mert ennyire elrugaszkodott a valóságtól.

De az igazi zenés filmekkel nem lenne szabad egy lapon említeni.
Ám mégis ez lesz a sorsa, mert akik most szeretik, elõfordulhat, hogy 20 év múlva azt mondják, ezek az "izék" igazi mestermûvek, és az olyanok erõsen háttérbe fognak szorulni, mint Grease, Grease 2. (sztem csak azért húzták le annyira mert az eredeti folytatása lett, önálló mûként elismertebb lenne), West Side Story, stb...

Az ellen, hogy vannak akiknek ezek a nyálcupákos filmek bejönnek, nem tudunk tenni.
A kategóriájában több tucat alkotás elõzi meg õket, ezt valamiért mégis felkapták világszerte. Ez van, fogadjuk el, ha már érteni nem is értjük a mikéntjét...
sandros5000 2008 nov. 09. - 14:44:50
(44/265)
A reális úgy értem ne legyen benne világra szóló hazugság, mint a HSMben a fõszereplõk plátói szerelme vagy hogy írjam, nem azt mondtam hogy valami dokumentum film legyen, csak azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól a rózsaszín fellegekbe...Van különbség a kettõ között, én ilyen értelemben értem a realitást, és hogy legyen különbözõ személyiségük és érdeklõdési körük, mégha az rossz is.

Nem mondtam hogy megismételték a Grease sikerét, csak hogy volt jó pár zenés vígjáték fiatalokról a Grease után is, és nem kapták fel, nem volt akkora örület mint a HSM körül, pedig klasszisokkal jobbak voltak mint ez a nyáltenger...
Tudod a Grease 2 is megcsinálták, csak hát az etalon elsõ rész után törvényszerû volt a hatalmas bukás...nem is nagyon tudják az emberek hogy volt második rész is, mert annyira gyorsan a süllyesztõbe került...
Dantes 2008 nov. 09. - 14:29:20
(43/265)
Miféle Rock tábor? Belenéztem...egy darab rock szám nem volt benne...ez nyál tábor!
Tittus 2008 nov. 09. - 14:24:32
(42/265)
Sokkal-sokkal-sokkal jobb mint a HSM :) nem is lehet hozzá hasonlítani :) sztem :P
10/10
Sarusi Edit 2008 nov. 09. - 13:57:23 10/10
(41/265)
ez nagyon jó film!!! :D ;)
10/10
Dark Hero 2008 nov. 09. - 10:54:47 10/10
(40/265)
Szerintem jó kis film. A HSM zenetáborosított változata. Jó ötlet volt. A cím választás tényleg fura, CAMP ROCK. De jobban hangzik, mint a CAMP MUSIC(Zenetábor). Mind1, nekem tetszett.
10/10
amanda.lemon 2008 nov. 09. - 10:43:45 10/10
(39/265)
Sziasztok! Szerintem fantasztikus volt ez a film!!! Joe Jonas egyszerûen eszméletlen!!!(L)
Bár Deminek nem hiszem hogy ez a legjobb magyar hang! Remélem a jetixen jobb hangja lesz!!!
10/10
Dorka113 2008 nov. 09. - 10:43:37 10/10
(38/265)
ezt most mire írod tomi??? Hogy ott le lehet tölteni?? de az a gond hogy én magyarba szeretném :S de azért köszy :D
bucmac 2008 nov. 08. - 23:00:53
(36/265)
mért is kéne reálisnak lennie?
semmi oka rá

és épp ezaz, ezek napjainkban egy õrületet indítottak el
amire a Grease óta, bármit mondasz, egy ilyen kategóriájú film se tudott megtenni.

ezeknek nem kell valós társadalmi problémákról szólnia, stb, szórakoztassa azt akit érdekli, és meg is teszi

bolondul érte a világ 14 éven aluli homo sapiens sapiens -ének kb 80%-a
sandros5000 2008 nov. 08. - 22:49:30
(35/265)
Hát a Grease óta volt még ilyen, A Disney neve alatt futott Suli, vagy Hull High, az pont olyan volt mint a HigH School Music, csak nem volt annyira nyálas, és sokféle karekter volt benne, és valós társadalmi problémákat vetett fel, jó pár jó dallal, bár zömmel négy csávó rappelt benne. Érdekes vicces szöveggel, tanárokkal, legjobb rész mikor lerobbanak a sivatagban a busszal. De még így jó pár évvel késõbb is élvezetes, most töltöttem le, valami másik fannál megvolt, csak sajnos tv-bõl lett rippelve, és nem igazán jó a mínõség.
HSM egyáltalán nem tetszik s nem azért mert idõsebb vagyok, már gyerekkoromban sem néztem rózsaszín kicsi pony-t, meg ilyen ömlengõs dolgokat szóval nem az életkortól függ.
Egyébként a tekintélyes lapok is foglalkoznak ezzel az õrülettel ami HSM körül forog, és nem értik mire ez a nagy felhajtás, mert már jó pár hasonló témájú film volt és lesz, valamint sok irreális, álszent dolog van a filmben, ami nem igazán illik a mai tinédzserekre....
bucmac 2008 nov. 08. - 22:45:09
(34/265)
Ja és ami lemaradt, de már egy másik hsz-ben olvastam:
Tini-film! Azért az, hogy ha 16-17-20-stb évesek fikázzák, érthetõ.
Csak arra kéne még nekik rájönni, hogy ez nem õket célozza meg, nem nekik, és nem az õ korosztályuknak készül, ezért keveseknek tetszik.

(de azért õk is gondolkozzanak el, a Hancock - repülõ hajléktalan amnéziás hõs, Vasember - repülõ vasdarab benne egy mágnes által életben tartott emberrel, Superman - földönkívüli, aki mégis tök emberi, stb. Szemernyivel sincs több valóságalapjuk és hihetõbb történetük, mint egy olyan filmnek, amiben meglepõ módon mindenki tud énekelni)

Ez van, annak a korosztálynak, akiknek készült, szeretik és tetszik nekik.
Én már nem tartozom ebbe a korosztályba...

Többet nem fogom megnézni, de cseppet sem bánom, hogy láttam. Ennyi
bucmac 2008 nov. 08. - 22:38:38 Előzmény annnuskaaa
(33/265)
"Szóval sztem nem ezzel kéne eltölteni az idõt hogy a Rocktábort szídjátok!"

Szerintem meg ezen ne agyalj. Ha orrba-szájba dícsérni szabad, és így szabad az idõt tölteni, akkor a szidással is.
Ez nem fan club, ez fórum. Itt leírja mindenki a véleményét. Ha nem tetszik más véleménye, megcáfolod érthetõ és értelmes módon.
De hogy ki mivel töltse el az idõt, azt légyszíves ne te döntsd el. Kössz.

Amúgy a véleményem még mindig fenntartom. Ez távolról sem mestermû, ámde: újdonság. A Grease óta nem volt ilyen jellegû alkotás, és ezért vevõk rá sokan a HMS részekkel együtt.
Szerintem: nem jó, nem izgalmas, nem élvezhetõ. DE: aki szereti az ilyen jellegû filmet, igenis nézze meg. Mert szórakoztató és szerethetõ...
chelseafan 2008 nov. 08. - 20:01:40
(32/265)
Tényleg, azt elfelejtettem megemlíteni hogy Joe valóban édes volt:P
9/10
Szandó 2008 nov. 08. - 19:53:06 9/10
(31/265)
Szerintem nem volt olyan rossz.Nem olyan jó mint a hsm:D
de azért jó volt.És az igaz hogy nem kellett volna a címébe a rock,de nem hiszem hogy ilyen dolgokon kellene lovagolni mindenkinek.
Ja és aki nem fiatal azt nem is annyira érdekelheti mint egy tinit,egy 13-14 évest.Szoval aki nincs benne a mostani fiatalok életében nem tudhatják mit jelent nekik pl.Joe Jonas meg a hsm-bõl Zac Efron.Meg a többi...szoval nem azt mondom egy felnõttnek nem tetszhet de nem annyira mint egy gyereknek.
10/10
starryberry 2008 nov. 08. - 19:52:03 10/10
(30/265)
sztem király volt...csak a magyar hang enm volt jó
love joe jonas:)
chelseafan 2008 nov. 08. - 19:19:19
(29/265)
Hát...megnéztem a filmet.Nem volt szörnyû, egyszer-kétszer meg lehet nézni.Viszon!A szinkron az valami borzalmas volt.Különösen a kiscsaj hangjától voltam teljesen kész!Azt egyébként én sem értem hogy mi alapján lett Rock tábor a címe.Ez minden volt csak nem Rock.Na sebaj.Összességében meg lehet nézni, de azért a Szerelmes hangjegyek mégiscsak sokkal jobb.
Hopegirl 2008 nov. 08. - 18:44:22
(28/265)
Úristen... Csak ennyit tudok mondani...
Én ezt a filmet imádom, de amit csinált vele a szinkron, meg a feliratozás... Borzalom! Én már ott kiadtam amikor a mikrofont mikinek mondták. Annyira le akarták fordítani az egészet a tinik nyelvére, hogy aztán túlzásba vitték. Meg a magyarhangok sem passzoltak, egyik magyarhang sem tetszett.
Lehet, hgoy ez csak az én véleményem, lehet, hogy ti máshogy gondoljátok?
Nah, mindegy, azért én továbbra is imádom az angol verziós Camp Rockot.
10/10
Dorka113 2008 nov. 08. - 18:33:39 10/10
(27/265)
Szaisztok! Szerintem a film egyszerûen fantasztikus! A hatsa alatt vagyok teljesen! LOVE JOE JONAS!!!! Nagyon jóó :D Nem tudja vki hogy hol lehet beszerezni DVD-n?? légyszi segítsetek!!
nihilke 2008 nov. 08. - 17:34:01
(26/265)
én is azt keresem:D 13-14 éves nyivákoló kiscsajok:SS mé' nem lehet zenetábor a címe?