7/10
trev okt. 21. 00:08:07 7/10
(63/63)
A Marvel-filmek mindig is tele voltak identitáskrízisben vergődő világmegváltó szuperhősökkel (ami alighanem amerikai látlelet az énképükről), de ez az önmaga paródiájába fulladó minden mindegy mentalitás itt érte el a csúcspontját. Mondhatni, Deadpool a Marvel-filmek Donald Trumpja és legrosszabb formában lévő Joe Bidenje egyben. Vannak szórakoztató részei, de a komolytalanságot is komolytalanul vevő alkotás sajnos nem sok értéket takar, és újat sem tud sem mutatni, sem mondani.
1/10
adeept okt. 20. 09:43:31 1/10
(62/63)
Ez most önmaga, a Marvel, a Mad max, a világmindneség, az élet értelme meg minden paródiája akart lenni? Mert itt jelezném, hogy csak egy kalap xar! De ténylég emberek, ilyen előzetes után még beülnek rá a moziban? :O
"Sziklai Tibor ... :) EGGGGYES!!!!!!!"
4/10
gyereamozibabe okt. 18. 04:54:42 4/10
(61/63)
Kikapcsoltam a felénèl, annyira fárasztott az öncélú "poénkodás". A sztori sehova nem tartott. Feljöttem ide, hogy ránézek a véleményekre, és ez megerősített, hogy fölösleges volna végignézni. Már csak a 7fölötti pontszámot, és a korábbi kritikák áradozásait nem értem. Lassan sikerül lehülyülnünk az amcsik ételmi szintjére.
8/10
The Cortez okt. 11. 21:06:39 8/10 Előzmény itsme1
(60/63)
Részben dehogynem sci-fi.
itsme1 okt. 10. 07:53:38
(59/63)
Nem pontoztam, mert nem vagyok rajongója a műfajnak, sőt... A Deadpool első része viszont tetszett, és reméltem, hogy valami hasonlót kapok, szóval megnéztem. Sajna a poénok időközben kifáradtak, és ahogy öregszem, a szuperhősök egyre jobban idegesítenek.
Ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni, az az összemaszatolt történetvezetés. Értem én, hogy nem sci-fi, és nem kell keresnem mögötte a tudományos magyarázatot, de azért ezzel visszaélve mégsem lehet a néző elé tolni egy olyan mesét, amiben ordítanak az ellentmondások.
2/10
Georgikon okt. 09. 15:19:29 2/10 Előzmény Sz. Péter
(58/63)
:)) Köszi. Szerintem rendezői verzió volt. :)
Sz. Péter okt. 08. 17:02:07 Előzmény Georgikon
(57/63)
Kevés volt az akciódús jelenet?!
Én akkor valami rendezői verziót töltöttem le. :)

A sok dumát pedig felróni egy Deadpool(!)-nak, hát itt nem igazán értem mit vártál (vagy vártak mások).
Igaz, nem tudom milyen lett magyar szinkronnal, az angol szövegek nekem tetszettek.

A saját véleményért pedig miért kellene elnézést kérni? Intelligens módon megnyilvánuló emberekkel szívesen beszélgetek, ellenvélemény esetén is.

2/10
Georgikon okt. 08. 09:06:07 2/10 Előzmény Atis88
(56/63)
Igazad van.
2/10
Georgikon okt. 08. 09:04:47 2/10 Előzmény Sz. Péter
(55/63)
Imádom a Marvel filmeket, nem itt volt a hiba :) Az ember hozzá volt szokva az akciódús jelenetekhez, itt kevés volt belőle. A sok duma részre csak annyit, mondják, a kevesebb több lett volna. Elnézést ha nem egyezik a véleményünk, Én így gondolom, ez a személyes véleményem. És még valami, annyi reklámot és riportot láttam a filmmel kapcsolatban, mást vártam, mint amit kaptam.
5/10
Atis88 okt. 08. 06:39:26 5/10 Előzmény Sz. Péter
(54/63)
Nem az a baj, hogy nem jönnek át a háttér utalások, mert én láttam az előző filmeket és sorozatokat is. A baj az, hogy ez a film nem több, mint cameó áradat. A történet egy kalap kaki, ordít róla, hogy semmit sem tudtak már érdemben kitalálni, ezért telerakták fan service-el. Igen tudom, hogy penge is Marvel karakter, meg a többi is, de kit érdekel? Semmi értelme nem volt a jelenlétüknek, random karakterek, akik statiszta szerepet töltöttek be. Egy ilyen összecsődítésnek már egy értelmes sztorit is illő lett volna ödszedobni, de látszik, hogy az nem volt szempont.
4/10
szamóca67 okt. 07. 22:48:37 4/10
(53/63)
Blődli.
3/10
norbertobaggio okt. 07. 20:48:45 3/10
(52/63)
Hát ez sajnos eléggé harmatos
Sz. Péter okt. 07. 18:32:06 Előzmény Georgikon
(51/63)
Aki nem látta a Marvel filmeket és sorozatokat, nyilván nincsenek meg nekik azok a háttérinfók amivel lejönnek az utalások. Ezekre építették a poénok nagy részét.

Egyébként Penge is MCU karakter. ;)
2/10
Georgikon okt. 07. 14:17:13 2/10
(50/63)
Sajnos nem jött be, pedig nagyon kíváncsi voltam rá. Szerintem az első 20 percben még csak el sem mosolyodtam. A trágyalé ömlik a szereplők szájából, nem is értem miért. Akció kevés volt benne. Duma, duma, duma... A film kezdése, a sír körüli harc, zene, tánc, talán az ért a legtöbbet, az jól össze van kombinálva a bekúszó szövegrészekkel együtt. Ez alapján azt hittem nagy durranás lesz. Hát nem. 1-2 rész jó volt a filmben, de összességében olyan szétesettnek tűnik az egész. Pengét és vele a többieket sem értem miért tették bele, azért a pár percért?
5/10
pihes okt. 05. 15:01:59 5/10
(49/63)
Azért általában bennem van, hogy még egy ilyen is, akár lehet jobb is. Tízből kilencszer nem jön be. Kínok között, egyszer nézhető.
A képi megvalósítás nem olyan rossz, a szöveg laza, de rém gyenge ÖT/TÍZ
3/10
Okulare okt. 04. 19:34:44 3/10
(48/63)
Vicces, főleg a kikacsintások miatt. De egyébként történetileg elég nagy nulla. Mondjuk sokat nevettem, tehát jól szórakoztam, de ha nem néztem volna meg korábban a Lokit, akkor lövésem sem lett volna jópár dologról. Persze nem vagyok nagy Marvel rajongó... A humor és lazaság miatt 3-ast adok. A többi felejtős.
6/10
rajdi okt. 04. 19:32:27 6/10
(47/63)
Deadpool filmek sosem az akadémiai humorukról voltak híresek, de ez konkrétan egy középiskolai 3. osztályos, tornaóra előtti, fiúöltözőben hallható, látható és szagolható poénok színvonalát hozza. Akkor nekem is az volt a valami, ma már inkább csak elismerem hogy vannak akiknek az a csúcs. Felnőtt fejjel már kínos. Ahogy ez a rész is, de kétségtelen hogy azért akadt amin jót röhögtem.
Csalódott vagyok a lényegi mondanivalón is, ami nem a történet igazán, hanem hogy most már (ahogy páran előttem is leírták itt), nincs tétje ezután a Marvel univerzumos filmeknek, egyszerűen értelmét veszti izgulni valamiért / valakiért is. Mintha egy konzoljáték elején tutorialba kioktatnának a csalásokról. Nincs súlya és unalmas lesz az egész ezután, érdekteleségbe fullad akármi is legyen. Azért a jól megcsinált akciójelenetek és Rozsomák miatt egy - egy ponttal megtolom a kigondolt értékelésem.
8/10
The Cortez okt. 04. 18:41:18 8/10
(46/63)
A harmadik Deadpool-kaland a lehető legjobbkor érkezett. Pont akkor, amikor a Marvel mélypontra került, amikor a népszerűség megcsappant, és miután elkönyvelhettek maguknak pár buktát. Tehát orbitális szerencséjük volt, hogy még korábban megszerezték Deadpoolt, valamint Wolverine-t, akit ráadásul megint a visszahozott Hugh Jackman játszik.
A film továbbra is keményen áttöri a negyedik falat, kipofázik a nézőknek, továbbá viccet csinál szinte mindenből meg mindenkiből: Reynolds & Jackman karrierjéből, a Disney-ből, a Marvel-moziverzumból, a Foxból, az X-men-franchise-ból, régi szuperhősfilmekből, a Mad Maxből stb. A sztori végig a Disney + a Fox körüli felvásárlási balhéra reflektál, emellett végigröhöghetően elgyászolja a megvett stúdiót. Hatalmas a nosztalgiafaktor, a fan service és rengeteg a cameo: nemcsak régi Fox-karakterek térnek vissza, hanem mindenfelől érkező meglepetésvendégek ugranak be, ráadásként olyan figurák úgyszintén beköszönnek, kik csak tervben voltak, vagy éppen csak pletykálták őket. Vagyis az agymenés a Pókember: Nincs hazaút, valamint a Flash alternatív idősíkos/multiverzumos hagyományait viszi tovább.
A mű véres, morbid, erőszakos, brutálisan túltolt, tömény, mindezek mellett baszottul trágár. Több verbális meg vizuális poén erőltetett, fárasztó. A CGI igényes, az akciók, főként a 2 főhős közös csapatásai pedig látványosak, vagányak. Reynolds & Jackman faszák a szerepükben, emellett kiváló köztük a kémia. A kvázi legyőzhetetlen főellenséget ugyancsak eltalálták. A történet eposzi mértékű, klisés világmegmentős vonulattal szintén rendelkezik, s ismét kapunk karakterdrámákat. A vegyes műfajú zenék újból sokat hozzáadnak az alkotás őrült hangulatához, szatirikus feelingjéhez.
Érdekesség, hogy Reynolds még a családját is képes volt belerángatni a filmbe. A stáblista végén vár a nézőre egy pluszpoén, ám előtte forgatási videókat-audiokommentárokat láthatunk a Fox egykori szuperhősös produkcióiból.
5/10
SUDO okt. 03. 08:16:48 5/10
(45/63)
Vicces. De nem sok köze van a marvelhez.
1/10
APBT okt. 02. 15:49:44 1/10
(44/63)
Szenvedés volt végignézni.