Téma: Divoké kone

malvinkicska 2017 jún. 19. - 17:03:54
(117/437)
A mai rész jó volt kis humorral fûszerezett párbeszédek voltak benne ami szórakoztató, nem baj hanem mindig olyan tökéletes dolgok vannak benne.
Adam mikor beszélgetett az apjával, milyen jó kis válaszokat adott Albert a fiának.
Osvald az tûzre való, most a kis Bensiskát jól megverte, így elhallgat.
Suso és Marry addig meddig csak össze jönnek, jól áll annak a színésznek a kis ügyetlen szerep, a kis Misko is aranyos színész palánta.
Carol tör-zúz mikor Filip rászólt, hogy mit csinál Pozsonyban esténként.
malvinkicska 2017 jún. 19. - 08:12:49
(116/437)
Igen errõl már esett szó, itt az életkorokkal valami sántít de itt nem nagyon vették figyelembe, mint ahogy szokták.
Az igaz ezek a színészek nem fiatalok , de akkor sem jó, valahogy olyan érdekesen van ez a sztori felépítve, biztosan jól látom.
Az elõzetest olvasva, jól írtad Terezaval kapcsolatban, a véleményed, majd látjuk mit hoznak ki belõle.
7/10
napraforgó 2017 jún. 19. - 06:14:52 7/10
(115/437)
Oszvald az Alberttel történt beszélgetésnél azt mondja, hogy nagyon örülök, hogy Holczmannék jelentkeztek 70 év után. Ha ez igaz, akkor Albertnek már 80 felé kéne járnia, hisz bár kisgyerek volt akkoriban, de azért már olyan 8 éves forma kisfiú. És akkor Oszvald úgy 18-20-szal több, vagyis minimum 95 éves most! Ez nekem valahogy sehogyse áll össze. Tereza szemre úgy 60 éves, és nem kb. 78, és Oszvald öreg ugyan, de azért nem százéves matuzsálem.... No persze a 95 sem túl jó....
Suso letartóztatása is igen furcsa, hiszen nem is randalírozott, hanem csak kicsit hangoskodott annál a hitelinézetnél, ami még elég érthetõ is volt.
Dankának ki kell ábrándulnia Karolból, a férfi odadobta volna õt pornózni is, holott tudta, hogy a lány életében õ volt az elsõ férfi. Na ezt nagy mocsokságnak tartom...
7/10
napraforgó 2017 jún. 16. - 20:23:02 7/10
(114/437)
Annyira kitalálható az egész sztori elõre. Látatlanban megmondtam, hogy nem véletlenül hasonlít Hana Margaretkáta. Biztos vagyok benne, hogy kiderül, Tereza valójában Margaretka, csak elfelejtette a dolgokat. Oszvald nagyon sok rosszat tehetett a Holczmannokkal, nem lennék meglepve, ha saját kezûleg agyonlõtte volna õket. De minimum rájuk szabadította az oroszokat, akik elvégezték helyette a piszkos munkát. Benccsicska megmondta a tóról, hogy az "a halál helye." A birtokot felgyújtották az oroszok, és talán õk sem véletlenül mentek oda németeket üldözni. Oszvald keze mindenben benne volt. A bátyját is nyilván õ ölte meg, nem a ló taposta halálra. Albert hallott is valami puffanást az istállóból, de a nagybátyja elküldte... Nem baleset volt az sem, hanem jó elõre kitervelt gyilkosság. Csak akkoriban nem nagyon vizsgálgatták a dolgot. Aztán elvette a bátyja özvegyét, így lett Albert mostohaapja és a birtok ura. Bár a birtok után Alberté lett az apai rész, de mivel az anyja Oszvald felesége lett, helyette és a kiskorú gyermek helyett õ irányította az asszony, meg a gyerek részét is. Aztán meg nyilván elérte a feleségénél, hogy ne a fiára, hanem végrendeletileg õrá hagyja a tulajdonrészét. Aztán tuti az asszony is meghalt valami titokzatos betegségben, esetleg egy balesetben....
A Holczmannok helyett meg megjelenik majd Oszvald törvénytelen fia és kiforgatja mindenbõl az öreget, így bosszulja meg, hogy intézetbe adta.
Meg lennék lepve, ha nem így lenne.
malvinkicska 2017 jún. 16. - 16:18:57
(113/437)
Osvald nagyon fél, a Holzmannék látogatásától vissza is mondták, valami nagy dolog lehet amitõl ennyire tart, és most szegény Aalbertet hûjére vette, mert az meg várja õket. Azt mondta a Simonának a tesója vette meg és õ kiépítette, nekem ez nem tiszta sántít a dolog, mert ettõl az ördögtõl minden kitelt.
Adam és Hana megbeszélték a repülõ dolgot, most már nem akarja Adam, mivel akkor keveset lenének együtt.
Suso helyzete egy kicsit el van túlozva, mert hamar elvitték a bankból, aztán a kis Misko addig meddig csak elmondta Marynak a ház dolgot, de az el is kezdte nyomozni, hol lehet. Danka valódi szõke, nem gondolkodott, csak beleugrott ebben a reménytelen kapcsolatban, de milyen szemét Carol D-t használná fel a feleségének nem merte elmondani mennyi adóssága van. Albertnek biztos nagy csalódást fog okozni ha megtudja nem jönnek Margaretkáék.
7/10
napraforgó 2017 jún. 16. - 07:07:44 7/10
(112/437)
Hana meg nem azt nehezményezi Adamnál, hogy repülni akar, hanem azt, hogy ezt nem beszélte meg vele elõzetesen. Mert ezzel nagyon is kifejezte, hogy nincs beleszólása az életébe, a döntéseibe. Nem feleség, nem a jegyese, "csak" barátnõ, akinek nincs köze a privát dolgaihoz, élete döntéseibe. A lány azt nehezményezi, hogy a férfi nem érzi az összetartozásukat és ha mégis, ennek nem akar hangot adni, kinyilvánítani. Õket már a család és az egész birtok úgy kezeli, hogy összetartoznak, legtöbben már hallani vélik az esküvõi harangokat, de a pasi nem beszéli meg a dolgait az állítólagos szívszerelmével. Még ha a kezét nem is kéri meg, akkor is egy komoly barátnõvel, élettárssal meg kell beszélni a dolgokat, lehetõleg közösen dönteni, hisz közös életük van.
Adam nehezményezte, hogy a lány se beszélte meg vele, csak elment a lova után, de ez nem igaz. Hana pedig igenis szólt, hogy Kométának szüksége van rá, és elmegy hozzá. Adam tiltakozott, hogy Kométa nem az övé, hanem Marioé, ez legyen az õ gondja, de a lány elllentmondott. Az igaz, hogy nem közös döntés volt, hogy elment utána, meg a versenyen is indult, de tudatta Adammal, míg Adam teljesen a lány háta mögött döntött a repülésrõl, a cégalapításról is, meg annak a visszamondásáról. Az egy dolog, hogy nem veszi figyelembe a véleményét a döntésénél, de hogy nem is tájékoztatja elõzetesen...???
Na ezt nehezményezte a lány, de Adam sehogyse akarta megérteni.
7/10
napraforgó 2017 jún. 16. - 06:31:38 7/10 Előzmény malvinkicska
(111/437)
Azért van itt pár anomália. Nagyon érdekes, hogy a felnõtt Hanában 50-60, vagy még több év elteltével Albert és Oszvald, sõt Bencsicska is rögvest meglátták Margaretkát, holott az a kislány a háború végén 6-7 éves gyermekként tûnt el. Akkoriban õ és Albert nem lehettek idõsebbek, mint most Bianka és Miskó. Mégha Margaretka édesanyjára emlékeztetett volna? Na de nem ezt mondják!
Az a nyaklánc, a medál, ami Bencsicskánál volt és elvitte a villa küszöbére, az sem a gyermek Margaretkát ábrázolta, hanem nyilván az anyját, vagyis Hana dédanyját! Azt a nõt, akit Oszvald el akart csábítan. Mégis állandóan Margaretkát emlegetik. Már bocsánat, de ki emlékszik ennyi idõ távlatából egy 6 éves kislány arcára ilyen határozottan?
A fizikai hasonlóság így a negyedik generációban hirtelen visszaüthet, bár a többi generáció partnerei mind befolyásolják a külsõ és belsõ jegyeket. Vagyis szõke mamának és fekete hajú apának lehet szõke, meg sötét hajú gyereke is. De ha a többi generáció is a sötét hajú felé erõsít, nem valószínû, hogy újra megjelenik a szõke haj.
Danka meg olyan naív, hogy azt már butaságnak hívják, sõt hülyeségnek. Hogy hiheti, hogy csak pár fénykép lesz, ott igazi pornófilmet akarnak forgatni. És ahogy a pasi mondta, Karollal megegyezett, az a dög szívfájdalom nélkül odadobta, eladta a barátnõjét. Na, ennyit ér az a kezdetben hangoztatott nagy szerelme. Odadobná a feleségét is, a gyerekei anyját?
malvinkicska 2017 jún. 15. - 15:58:59
(110/437)
Osavald milyen szemét volt ma Simonával is, nem tudom minek képzeli magát ebben az ördög lakozik, mert jót nem tud tenni, csak ártani akar mindenkinek.
Carol olyan amilyen de a lányának a férje, jó hogy az miket csinál de azt õ nem tudja. Filp ugye tudja, hogy szeretõje van az apjának azért parázs a hangulat köztük.
Albert az õ korában milyen aranyos volt mennyire várja a találkozást, Margarettel, de szerintem , nem lesz abból semmi a vén ördög, megakadályozza.
Suso sorsa nem , hogy javulna még romlik. Mary sejt valamit de nem tudja még.
Adam és Hana veszekedése nekem valóban olyan mondva csinált, mert a nõ azért sok mindent vár el A-tól, õ sem gondolkodik csak lovakba, akkor az miért nem repülhet, szóval valami itt nem rendes. Az építkezés nagyon csendben van.
Dankát jól meglepték a fotó ürügyén, megérdemli ne ment volna el a munka helyérõl, keresett volna magához való férfit.
7/10
napraforgó 2017 jún. 14. - 20:14:10 7/10
(109/437)
Meglehetõsen hihetetlen dolog, hogy Susorenyékat egyik percrõl a másikra kiteszik a lakásukból. Azért egy végrehajtási eljárás nem megy ilyen seperc alatt. Elõtte számtalan fizetési felszólítást, meghagyást kellett volna kapniuk. Fura azért Suso, a hajéktalan élet helyett mégis csak el kellett volna adniuk Fargot.
Nem hiszem, hogy azt a levelet valóban a Holczmannok leszármazói küldték, szerintem az Boris trükkje, amit az anyjától kapott dokumentum alapján õ maga kreált. Az öerg ördögöt mégsem vitte el az ördög.
Danka meg egyre agyatlanabb, nem értem mit szeret azon a csúnya Karolon. Igazán megjöhetne már az esze és inkább hazamehetne.
malvinkicska 2017 jún. 14. - 16:18:43
(108/437)
A levél érkezése vegyes érzelmeket váltott ki, van aki örül de Osvald nagyon be van tojva az érkezésüktõl, ha megérkeznek Holzmannék a birtokra.

Carol elég jól tudja bolondítani a nõket és még hisznek is neki, azt gondoltam Simona okosabb , de nem, mert Danka is oda van Carolért, pedig nem egy jóképû színész, ennyire kedvelik. Susot most megsajnáltam a felesége jól kibabrált vele, és nem foglalkoztak , hogy gyerek ki megy az utcára, kilakoltatták.
A sorozatban nagyon sok embernek súlyos anyagi gondjuk van, vajon hova fog fordulni.
Arra is gondolok vajon nem az Osvald fia akar rájuk ijeszteni a rossz bánásmódért, na majd látjuk.
OFF a TV2-ön Jun 29-én indul egy mexikói sorozat, A Sors Útjai címmel nem is bánom , mert valahogy besokalltam a törökbõl, mert tiszta rendõrség, meg kórház, amelyek mostanában íródtak, ez egy kicsit bugyutább de legalább nem öldökölnek benne, remélem.
7/10
napraforgó 2017 jún. 14. - 08:02:02 7/10
(107/437)
Nem is hitem Albertrõl, hogy olyan fifikás, hogy bebiztosítja magát a vallomásával. Az öreg Oszvald meg rosszul lesz, mikor megtudja, hogy jönnek a Holczmannok.... Persze, lehet, hogy ez csak a fia praktikája, aki talán tényleg bosszút akar állni az öregen, mert bevágta állami gondozásba. Mert jobb egy gyereknek az anyjával, akármilyen szegényen is, mint árvaházban.
Hana és Adam vitái olyan mondvacsináltak, az biztos hamar elsimul. Viszont Karol egy nagy szemétláda, hajlandó lenne a kedvesét berakni pucér fotók készítésére. Mert hogy annyi rengeteg pénzt nem fizetnek néhány fürdõruhás, vagy fehérnemûs képért, az tuti. Majd jönnek a szexképek, esetleg a pornó. Annak a buta lánynak most kéne elmenekülnie. Karol most egyébként is bajban van, mert jön Simona. A hülye Dankát meg elzavarja otthonról annyi idõre.
malvinkicska 2017 jún. 12. - 16:08:55 Előzmény napraforgó
(106/437)
Zajlanak az események, Hana , hogy nyert , most Adam rossz néven veszi mivel nem tudatta vele, és õ meg repülni vágyik , mert az z õ világa.

Aztán Suso és Misko együtt aranyosak jó meglepetést szerzett az apjának, Malikével.
Az öreg Osvald, most gondolkodik ,mert nem tudja nagyon a sok mocskát palástolni.
Albert a maga csendességébe, oda mondogat neki.
Carol egy nagy csaló, de, hogy ekkora, és Danka még mindig pátyolgatja.
7/10
offtopic
napraforgó 2017 jún. 10. - 21:27:30 7/10
(105/437)
Nem annyira, no de mindegy....
7/10
offtopic
napraforgó 2017 jún. 10. - 20:35:21 7/10
(104/437)
Kedves vagy...
7/10
offtopic
napraforgó 2017 jún. 10. - 13:55:03 7/10
(103/437)
Én meg Lollobrigidára...
7/10
napraforgó 2017 jún. 10. - 07:50:11 7/10
(102/437)
Messze ér a keze Oszvaldnak, elhelyeztette Bakula nyomozót máshová. Karol nagyon undok volt, ahogy kezdetben törte magát Dankáért, most olyan durva volt vele. Sok az adóssága és a lányon tölti ki a haragját. Hana és Adam vezsekedése olyan mondvacsinált, kinek mi a fontosabb, a repülés, a lovak, vagy a másik. Na ez biztos hamar megoldódik.
Lassan halad, de olvasom a tartalomismertetõn, hogy majd jelentkeznek a Holczmann örökösök....
malvinkicska 2017 jún. 09. - 16:13:46
(101/437)
A mai részt látva mindegy melyik országban készült a sorozat a korrupt hatóságok mindenütt jelen vannak.
Osvaldo a tegnap telefonált, és ma már a rendõr fõnök nem volt a helyén át helyezték azért ez elgondolkodtató, mert napjainkban is sok rosszat szemétséget lehet hallani, szerintem valamire alapozzák. Elõször azt hittem csak a törököknél van ez a nagy mérvû össze fonódás, mert ott amit követnek az is borzasztó sokszor, és itt van ez.
Albert valamit gépelt, és széfbe tette ha valami történne vele. Suso és Mary románca gyenge, most a gyerek is lát valamit az apján.

Hana megnyerte a versenyt és milyen szemét az a Gajdos is így akarta magához láncolni, de annak meg Terzának több az eszük, és nem mentek bele.
A történet még a felénél sem tart vajon mik lesznek még benne, biztos sok minden belefért.
Danka még szépen beszélt azzal a szemét Carollal.
7/10
napraforgó 2017 jún. 09. - 04:40:07 7/10
(100/437)
Azért gondolom, hogy Borisra nem nagyon hat az anyja, mert nem is ismeri, nem is vele nõtt föl, tehát neki nem jelenthet semmit sem. Úgy tûnik, az apját azért ismerte, mert valamilyen módon tartotta vele a kapcsolatot, gyerekkorában is, meg most felnõttként, idõsödbén is.... De Boris nyiván nem igazán szerette, és az ellene elkövetett bûnökért meg is akarja büntetni. Sajnos arról nem hallottunk, hogy az öreg Bencsicska elmesélte volna, hogy annak idején Oszvald erõszakkal vette el a fiát, vagyis õ nem volt hibás abban, hogy a gyereke tõle távol nõtt föl.
malvinkicska 2017 jún. 08. - 15:57:09
(99/437)
Az Osvald fia az biztos megéri a pénzét , de feltételezzem, az anyja, na de ezt csak én gondolom, és nem csapja be.

Tereza rájött Osvaldtól félnek a lovak, nagyon jól van megcsinálva, és kiborult amiért kezdenek rájönni a sok szemétségérre, persze az rögtön figyelmeztette Albertot , és az is elgondolkodott a dolgokon. A kocsmában nagy volt a jelenet amikor Mary szerelmi élete volt a tét viccesek a fiúk.
Aztán most már megint Adam és Hana nem lesznek jóba amiért elmegy H a ló után, mivel a ló ledobta a hapsit és az ott hagyta, ezért akarja Gajdos azzal oda csalni, hogy beteg a ló pedig nem. Danka igazán naiv buta lány hagyja magát Carolnak milyen rondán bánik vele.
7/10
napraforgó 2017 jún. 08. - 12:17:30 7/10 Előzmény malvinkicska
(98/437)
Hát én nem várok sokat Oszvald fiától. Szerintem õ nagyon is apja fia. Nem azért akar bosszút állni rajta, hogy igazságot szolgáltasson az anyjának, hanem csak azért hogy megtorolja, hogy bevágta állami gondozásba. Nem köti õt semmi az anyjához, szeretet, közös emlékek, ilyesmi. Szerintem õ csak az öreg vagyonára pályázik. Szegény a kis öreg mama nagyon is csalódni fog.
De legalább Filip helyzete rendezõdött, végre az anyja is megbékélt vele. Most meg majd a csalfa apával lesz a gond, aki nagy lábon él, bár nincs semmije. Remélem, hogy elzavarják a háztól. Danka meg jól pofára esik. Most már kapott kis ízelítõt a szemrehányásokból, ne hívjon oda senkit, ne fogadjon senkit, stb. Karol úgy fogja eldobni, mint a használt papírzsebkendõt.