bErCiKiNg 2013 jún. 10. - 23:01:13
(424/764)
CSANKÓ elszabadul!!!!! :)
10/10
Joci86 2013 jún. 10. - 20:49:30 10/10
(423/764)
Ami a zenét illeti persze, hogy az ördög jobb és bal keze, de én nem éreztem ezt „ANNYIRA” plagizálásnak. Szerintem ez inkább egy olyan dolog, mint amikor valaki felhasznál egy mûvet a saját diplomamunkájához. :D :D :D Csak a hivatkozás a végén lemaradt!!! :D :D :D Ettõl eltekintve én nem ugyanolyannak éltem meg a zenei aláfestést, mint az ördög jobb és bal kezében. Mondjuk tök más film is a kettõ!!!
R4bbit 2013 jún. 09. - 22:20:56
(422/764)
Zseniálisan összerakott és elkészített film... Politikailag tökéletesen inkorrekt, remek karakterek, elképesztõen jól megírt párbeszédek, tökéletes zenei válogatás és cool... nagyon cool... Szinte egyáltalán nincs üresjárat, mert a nyugodt pillanatokban is vibrál a feszültség... vagy a dialógusok lendítik tovább a cselekményt. A Becstelen brygantik óta a legjobb Tarantino film :D
9/10
Keló Scofield 2013 jún. 09. - 20:58:56 9/10 Előzmény eIemes
(421/764)
C. Waltz mindenképpen megérdemelte az Oscar-t, talán a "Brigantyk-ban" még nagyobbat játszott.
1/10
eIemes 2013 jún. 09. - 09:02:06 1/10 Előzmény Keló Scofield
(420/764)
Vehetjük úgy, hogy lopta, az sem lepett volna meg, ha a nagy lövöldözõs jelent közben megszólal a Dune Buggy

http://www.youtube.com/watch?v=MCeC0LXBNWY
1/10
eIemes 2013 jún. 08. - 23:25:56 1/10 Előzmény juvem
(419/764)
Hát ne haragudj, de én nem láttam ebben a filmben a csodát.
Tudom, hogy az én készülékemben van a hiba, mert szar filmeknek nem adnak oszkárt. De nem bírom visszatartani: ez egy szar film volt. Sablonos történet, gyermekded epizódok (a gyagya ku-klux-klánt játszó csapatnál azt hittem, a Kacsamesékbe csöppentem)... B-kategóriás filmek paródiájának esetleg elment, nade annyira nem volt jó, hogy ezért díjat adjanak. Szóval egyszerûen nem értem. Nem értem. Nem értem.
9/10
Keló Scofield 2013 jún. 08. - 17:13:25 9/10
(418/764)
Óriási zene, csak kár hogy ez már elhangzott a Bud Spencer & Terence Hill féle "Ördög jobb és bal keze" c. filmben, szóval vehetjük úgy hogy "lopta" a zenét.
10/10
Joci86 2013 jún. 08. - 13:39:57 10/10
(417/764)
Szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek feltûnt, vagy deja vu érzése volt a film végén a zenét illetõen (Franco Micalizzi) http://www.youtube.com/watch?v=XsNRSgLEnGA , illetve http://www.youtube.com/watch?v=eooAsoxuJJI !!!! Hatalmas húzás volt !!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
7/10
peti2006 2013 jún. 07. - 12:37:47 7/10
(416/764)
Szeretem Tarantino filmjeit... bár néha túl sok a vér. (Persze a Kill Bill a No.1)

Kicsit hosszúra sikeredett, így számomra nehezen indult be a film. DiCaprio feltûnése után aztán tényleg felívelt a film.
Nekem Christoph Waltz sokkal szimpatikusabb volt, mint Jamie Foxx. Megtöltötte élettel a vásznat..... de Foxx, valahogy.... na mindegy.

Nem rossz film ez, de láttunk már jobb filmet Tarantino-tól. Számomra ez az "egyszer elég volt" film.
7/10
juvem 2013 jún. 07. - 11:34:53
(415/764)
Zseniális film, zseniális színészek, zseniális zenék,! Akinek nem tetszett, az lehet, hogy nem szereti a kicsit túlzó, groteszk stílusát Tarantino-nak, vagy csak nézte de nem látta a filmet! A dialógusok még mindig hihetetlenül jók (sokan szerintem fõkép ezért szeretik Tarantino filmjeit), Spagettiwestern-bõl átvett stílusjegyek is tökéletesen illenek a filmbe. Ez nem egy lövöldözõs akció-vígjáték ez ennél jóval több! Aki nem látta benne az értékeket annak ajánlom nézze végig figyelmesen és a dialógusokat figyelje mert azok nélkül nem lesz meg a film teljes egészében!
BroncoFan 2013 jún. 06. - 22:49:48
(414/764)
Spoiler!

Ennyi erõvel bármibe beleköthetünk, a koponyás (fehérember-feketeember) eszmefuttatás baromság, hogy a végén a nagy lövöldözésben mindenki meghal szinte, csak Django nem... Maximális tárkapacitás/lövésszám... nem számoltad? :D EZ FILM VAZE! :D
Sz Peter 2013 jún. 06. - 22:31:20
(413/764)
Azon szerintem kár fennakadni. Szándékosan túlzó képi elem a filmben.
Miért nem abba kötsz bele, hogy:
Spoiler
mindkettõjüknek ugyanaz a heg van az arcán és ezt Candyland-ben senki nem vette észre?
8/10
Jagerus 2013 jún. 06. - 22:25:38 8/10
(412/764)
Egész jól elment. Elég vegyes dolgok is belekerültek.
SPOILER
A lovaslincselés elõtti csuklyadilemma elég komikusra sikeredett. Szinte már giccsesen. A mindenfelé fröcskölõ vér és egyebek meg már szinte horrorosak lettek.
És észrevettem egy filmes hülyeséget. A végén, mikor a lépcsõrõl lelövi a nõt, az berepül a szobába. Már a repülés is egy eget verõ marhaság, de ha már végképp muszáj, akkor legalább a lövés irányába repüljön a test és ne rá szinte merõlegesen.
9/10
Keló Scofield 2013 jún. 02. - 18:45:50 9/10
(411/764)
Most néztem meg, szóval még friss élmény, viszont hozzászólásokat nem olvastam vissza.
Az volt a benyomásom, hogy ez ugyanaz mint a "Brigantyk", csak más köntösben, ott a zsidók, itt a niggerek bosszúja.
A színészek óriásit játszanak, kedvencem Leo, itt is hibátlan, egyedül S.L. Jackson nem kellett volna, legalábbis nekem nem jött be a karakter. A véres jelenetek is hitelesek voltak, a "Kill Bill-ben" kifejezetten idegesített a fröcsögés.
Összességében jó film, tipikus "Tarantinos".
Mermaid. 2013 jún. 02. - 09:16:33 Előzmény lotto
(410/764)
Hát nekem ez volt az elsõ és egyben utolsó Tarantino film amit az életemben megnézek!Amúgy eddig az én személyes statisztikám szerint azért az ismerõseim többsége nem szereti, a mai tizen és huszoneves korosztályban találok több rajongót, de azok a Fürész jellegü filmeket is etalonnak tartják, alapfilmnek tartják. Szerintem nem nevezném magam konzervativnak, inkább jó izlésünek és olyannak akinek nem kell vérfröcsögéssel és erõszakkal teli megtüzdelt filmet megnézni ahhoz hogy eltudjon képzelni borzalmakat.Persze lehet ez abból is fakad hogy én már sok mindent megtapasztaltam. Ettõl pedig igen hatásvadász a film az én szememben. Számomra attól lesz jó egy film ha ezt ezek nélkül is át tudja adni a nézõnek. Tarantino ügyesen rámegy a mai korra, tele van olyan fiatalokkal akiknek ettõl lesz sajnos isten egy rendezõ és egy film is. Ez persze az én véleményem de ez meg egy fórum ahová leirhatom, hátha idetéved még egy hozzám hasonló konzervativ emberke és elolvasva az irásomat inkább le tesz arról hogy megnézze magának ezt az istenitet rendezõi alkotást. Megsprórolva magának egy felesleges kört. :D Mondjuk én Tarantinoról amúgy is azt hallottam maga sem százas.....
giggs985 2013 jún. 01. - 11:48:53
(409/764)
Igen, egyetértek veled. Az utóbbi idõkben vészesen elszaporodtak ezek a "gonosz rasszista fehérek" típusú filmek. Bár nekem, mint film tetszett (az utolsó fél órát leszámítva), de iszonyatosan egyoldalú volt ebbõl a szempontból, tele csúsztatással.
És tényleg itt minden fehér retardált idióta volt a fejvadászt leszámítva és minden fekete jó, vagy szerethetõ Jackson karakterét leszámítva.
1/10
Heisenberg 2013 jún. 01. - 11:09:30 1/10
(408/764)
Nekem nem tetszett, persze a bosszú filmeket jól el lehet adni, akár ezredik alkalommal is. Ez egy profi színészek által eljátszott profin elkészített film ami a nézõ legelemibb érzéseire apellál.
Azonban nekem nem tetszik ez a hamis és sarkos világábrázolás. Eddig csak a német katonák a "nácik" voltak az ostoba kegyetlen állatok, most már egyre több filmben minden fehér ember az, na hogy persze a fekete rabszolga az ír olvas, nyelveket beszél, lovagol a világ legjobb mesterlövésze.
A fehérek meg súlyosan retardáltak voltak. A filmnek ez a burkolt üzenete hogy a hõs négerek bátran harcolhatnak a mocskos fehérek ellen, végül is komikus ha lelõnek egy fehér nõt, hiszen úgy elpattan mint egy gumilabda, de amikor a négert ölik meg azt még a fehér fejvadászunk is megkönnyezi -aki gyilkolásból él és aki szerint mókás megölni lesbõl egy körözött apát a fia elõtt.
Manipulatívnak tartom a filmet és egyáltalán nem tetszik amit képvisel.
1 pont
10/10
napsutottesomogy 2013 máj. 31. - 23:28:45 10/10 Előzmény gyereamozibabe
(407/764)
Pont a csuklyás-jelenetnél éreztem, IGEN, ez Tarantino, ezért élvezhetõ a film, ez az ami megkülönbözteti az összes többi rendezõtõl: jelentéktelennek tûnõ jelenetek, emberi és ebbõl adódóan humoros viták:)
De hát ízlések és pofonok.
10/10
napsutottesomogy 2013 máj. 31. - 23:18:46 10/10
(406/764)
Mestermunka, mint Tarantino összes filmje.
Már a kezdõ jelenet a székhez szögez. Az egész film egyszerre humoros, izgalmas és bizarr(Tarantinósan:).
Nagyon szépen kimunkált részletek, jelenetek, poénok...a rendezõ eléri célját, azt , amit a mai filmek ritkán tudnak nyújtani: beleéljünk magunk, izgulunk, felháborodunk, undorodunk és bosszút állunk.
Tehát : pompás képi világ, izgalmas történetvezetés, remek zenék.
Dr. King Schultz személyisége pedig a legszórakoztatóbb!
Le a kalappal: 10/ 10
ReignMan 2013 máj. 30. - 16:31:13 Előzmény Hige
(405/764)
Érdekes, hogy sokan egyetértünk abban, hogy a film vége totál marhaság. Egy szuper filmet néz az ember 2 órán keresztül, és amikor meghal a német és bejön a filmbe Tarantino, a fõszerepet átveszi a western drámától a bohóckodás és sületlen komédia.

Európai piacra csinálhatott volna egy változatot, hogy ott hal meg a bányában, nekem jobban tetszett volna, mint ez a mézédes spagettivesztern befejezés, szinte már vártam, hogy Buda Spencer és Terrence Hill is belovagol a képbe...

Kár érte...8/10