offtopic
Sz Peter 2013 ápr. 01. - 17:10:47
(344/764)
Mondjuk azt nem is õ rendezte. Max forgatókönyv.
webulon 2013 ápr. 01. - 16:33:56 Előzmény Filmx
(343/764)
Igazad van Tarantino utolsó két filmje teljesen egy séma ......mint Film nem volt rossz ..egyszeri élmény..megnéztem ...de azt gondolom nem fog semmi inspirálni arra,hogy még egyszer megnézzem ...

de mint Tarantino film nekem nem tetszett.....pl ,- az Alkonyattól pirkadatig-ot megnéztem vagy 10-szer......
10/10
nori19 2013 ápr. 01. - 15:58:24 10/10
(342/764)
10/10
10/10
Gllin 2013 márc. 31. - 03:13:03 10/10
(341/764)
*SPOILER*

Valaki írta hogy nem értette miért ölték meg a végén a Lara-t.

" So Miss Lara got the bright idea of givin'
your ass to The LeQuint Dickey Mining Company."
10/10
Filmx 2013 márc. 29. - 10:50:25 10/10
(340/764)
Tízest adtam neki alapból mert Tarantino nálam a legjobb rendezõ, de kicsit csalódás volt azért ez a filmje. A következõk miatt: Nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel a Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul között, kezdve Christoph Waltz alakításával, szinte ugyanazt az eszelõs, kicsit õrült, de profi karaktert hozza amit a brigantykban, még a gesztusai is ugyanazok, így nem volt rossz, mondhatnám hozta a kötelezõt, de sajnos így izgalmas sem volt nekem, csak sablonos. Jamie Foxx mondjuk meglepõen jó volt. DiCaprio karaktere viszont már irritálóan erõltetett volt számomra, biztos csak a forgatókönyv miatt alakult így, mert nagyon nagy színésznek tartom. Samuel L. Jackson és a többi mellékszínász is tetszettek, azonban Kerry Washington szerepe unalmas volt, elhiszem hogy csak egy rabszolgalányt kellett hoznia, nem fér bele sok minden, de azért egy kis csavarral hozhattak volna bele némi életet, de mindegy.. Ja igen, és a QT filmek miatt még egy kis vér jól jött volna adaléknak röviden ennyi. A Brigantyk jobb volt.
garaboncias12345 2013 márc. 28. - 19:15:38
(339/764)
1/10
NADALFAN 2013 márc. 27. - 19:06:07 1/10
(338/764)
oké csak azt furcsállom hogy személyes sértésnek veszed a (-) véleményt.
a Pi élete topicban láttalak elõször ott pl. egyetértek a kommentjeiddel.
remélem jól emlékszem hogy az tetszett, mert nekem nagyon.
kaptam anno az alkonyat fanoktól is eleget bírom a kiképzést-:)
na mind1 itt befejeztem Djangóból elég-:)
offtopic
Sz Peter 2013 márc. 27. - 18:27:18
(337/764)
Ha neked örömet okoz, csak tedd. :)
Innentõl ignorálva vagy.
1/10
offtopic
NADALFAN 2013 márc. 27. - 17:33:39 1/10
(336/764)
elmehetnél valami védõügyvédnek annyira véded itt a mundért.
szerintem + az igenis vélemény hogy ez a film egy rakás ****-:)
ugyhogy ne védd tovább ellenben mert mindig lefogom írni de csak neked címezve-:)
offtopic
Sz Peter 2013 márc. 27. - 14:22:06
(335/764)
A negatív véleményt természetesen el lehet fogadni.
De mikor valaki azt írja, hogy "ez egy rakás szr@r", na az nem vélemény, csak fika.
verda 2013 márc. 27. - 13:06:53
(334/764)
Én tegnap néztem meg(persze feliratosan), de el sem hiszem, hogy ezt Tarantino csinálta :( Ha egy elsõfilmes rendezte volna, akkor azt mondanám, hogy kezdésnek viszonylag jó, de azért még lehet fejlõdni. Csakhogy ezt nem egy elsõfilmes rendezte, hanem Tarantino. A film a végére már teljesen önmaga paródiája lett. Még viszonylag jól kezdõdik, de ahogy haladunk elõre, egyre rosszabb. Tarantino sok jelenetet, motívumot...khm..."vesz át" Godard filmjeibõl. Most, hogy Godard visszavonult, már csak ennyire futja? Nem hittem, hogy ezt mondom, de ez nekem egyszer nézõs. RIP Hollywood :(
10/10
ilyés 2013 márc. 26. - 20:47:52 10/10
(333/764)
Én rájöttem miért nem tetszik ez pár embernek! Mert biztos elbaszták a szinkronját :D Persze ezt nem tudhatom, mert én hülye, feliratosan néztem meg direkt.
Na, viccet félre téve, aki nem képes olvasni az anyanyelvén, és hallgatni a szereplõk valódi hangját, az ne akarjon jó filmeket látni. A legtöbb film ott bukik meg, hogy kurvarossz a szinkronja. Továbbá azon kiakadni, hogy ki mennyire imádja a western filmeket, és ez mennyire nem az, hát nem is értem mit vártatok egy Tarantino filmtõl? A Becstelen Brigantyk mennyire volt háborús film? Semennyire, attól eltekintve, hogy a II. Világháborúban játszodik, amúgy köze nincs egy Ellenség A Kapuknál-hoz, vagy egy Sólyom Végveszélyben-hez (mert ez a kettõ háborús film például), de akkor is jó film, és mivel még nincs külön Tarantino besorolás a filmes körökben (úgy, mint pl.: vígjáték, akció, dráma, *tarantino*, stb), így ez western.
A filmrõl is, hogy kicsit beszéljek: nekem nagyon tetszett, azt kaptam amit vártam, se többet, se kevesebbet. Remek színészi alakítások, nagyon jó rendezés, jó történet vezetés, volt egy-két társadalmi poén is (mint hogy a németek nem tûrik a négerek rabszolgaságát... elég ironikus), és nagyon jól odaválogatott filmzenék. Számomra ez 10/10, mindenkinek ajánlom, ezt látni kell! :) (Tehetitek, akkor ne szinkronosan, az csak levon az értékébõl.)
Sz Peter 2013 márc. 26. - 18:53:45
(332/764)
"de mivel én nagy ,de klasszikus western rajongó vagyok, ez felért egy isten káromlással"

Ja, gondolom Franco Nero is ezért vállalta el a szerepet. Persze nyilván õ is "ízlésficamos". :)
1/10
NADALFAN 2013 márc. 26. - 18:20:00 1/10
(331/764)
na lehet . de ami mellbe vágott megnéztem az IMDb-n 8.6 a pontszám.
de hát ez is csak azt bizonyítja ,globálisan mennyi Tarantino-fan létezik-:)
egyébként ez az a film amire vagy 1 pontot (mint én) vagy 10-et adnak.
fehér vagy fekete -nekem a 2.
de mivel én nagy ,de klasszikus western rajongó vagyok, ez felért egy isten káromlással-:)
jobb lett volna kihagyni és akkor Tarantinóban sem csalódom.
offtopic
Sz Peter 2013 márc. 26. - 17:58:07
(330/764)
"a közizlés ficam alacsony szintjén"

:) Ezt egy kicsit túlfogalmaztad.
1/10
NADALFAN 2013 márc. 26. - 16:44:48 1/10
(329/764)
dehogynem .max .csak elgondolkodom a közizlés ficam alacsony szintjén.
Tarantíno szerintem nem normális ,de hát a zsenik már ilyenek.
sorolhatnám a számomra kedvenc filmjeit ,tehát elismerem õt.
ettõl még ez egy rakás szr@r , még a Brigantik nyomába se érhet.
tõlem neked meg itt sokaknak tetszhet , de a fórum azért létezik hogy a (-) vélemények is napvilágot lássanak.
de egyre kiváncsi lennék ha ezt egy no name valaki rendezi akkor mi a film sorsa-mert azért az az igazság elvakult rajongók máshogy látják. de ez így van a sportban mûvészetben egyaránt.
offtopic
Sz Peter 2013 márc. 26. - 14:23:50
(328/764)
"ezért kár volt a szalagért"

Miért, te fizetted? :)
Azért mert neked nem jött be, akkor másnak sem tetszhet?
1/10
NADALFAN 2013 márc. 26. - 11:09:55 1/10
(327/764)
szerintem meg ez a film merénylet a mûfaj ellen. lehet szembe megyek az árral de ilyen sz@rt régen láttam .igazi Tarantínós ökörség de hát nevében is benne van nem nõ fel soha:))
azért láttam jó Tarantino filmeket de ezért kár volt a szalagért, még jó hogy nem moziban néztem mert ez az amiért vissza követeltem volna a jegy árát.
már a címétõl is féltem -nem véletlenül -kárba veszett idõ pocséklás volt ezt végig szenvedni.
10/10
Zoli9898 2013 márc. 22. - 20:44:47 10/10
(326/764)
SPOILER!
Sajnos mikor még adták amoziban nem voltam nagy Tarantino fan, így otthon néztem emg, már vagy 2 hónapja. Ez a film viszont Tarantino fanná tett.Kiváló történet, okos dialógusok, kreatív akció, fanyar hmor gönyörû operatõi munka.

Pozitívum:
-a zene fenomenális (a gengszterrepnél sírva fakadtam D )
-Christoph Waltz brillírozik
-Samuel L. Jackson élete egyik legjobb alakítása, DiCaprióval együtt.
-J,Foxx és Brümhilde8a neve nem jut eszembe ) is jók
-az akció Tarantinó (véres) névjegyén kívül is kíváló
-Don Johnson és Franko Nero cameoja remek volt
reem-Dr, Schultz poénjai az akciómentes részek 100%-os átmeetei
-az utolsó akció(két részbe vágva) õrült, de király ötlet
-Tarantino cameoja a kornoája a filmnek, nem is eszélve STÁBLISTA UTÁNI JELENETRÕL

(számomra enyh Negatívum:
-Schultz halála, az én szívemhez nagyon közel állt, számomra már-már õ volt a fõszereplõ.
ÉS ENYI. Nem tudok semie negatívumot felhozni.

A film fenomenális, Tarantino életmûvének újabb gyöngyszeme, mindenképp ajánlom, de 18 alatt sak erõs idegrendzserrel és némi tarantinos elõélet nem árt, de annélkül is csúcs.
10/10 "Há...Ki voót ez a nigger?"
8/10
deljuve 2013 márc. 20. - 23:00:46 8/10
(325/764)
Nagyon jó,nagyon szép,a szereplõk elsõ osztályúak,a rendezés elképesztõ!!!
DE-rettentõ hosszú,túlságosan bemutat mindent,és nem értem miért csak Waltz kapot Oscar-t,mikor Foxx volt a no1. a filmben!(mint minden Foxx filmben :) )