Téma: Dolhai Attila

Lulu20 2010 máj. 11. - 18:32:43
(3521/9601)
Köszi azért:)
Lulu20 2010 máj. 11. - 17:49:14 Előzmény tufedra
(3520/9601)
Hogy-hogy elmarad Gyöngyös? Arról lehet vmit tudni hogy miért?
10/10
E63 2010 máj. 11. - 15:34:35 10/10
(3519/9601)
Kedves Tufedra,
lehet, hogy a kultúrpolitika nem jó, de Lezsák nem fordíthatta az Attilát, mert az magyarul van eredetiben... Õ a dalszövegeket írta..
10/10
tufedra 2010 máj. 11. - 11:06:48 10/10
(3518/9601)
...még egy kevésbé jó hír, Attila betegsége miatt nem volt tegnap-Opitól az infó-, de hétvégére gyúr, hogy ismét játszhasson! Reméljük sikerül neki! Jobbulást mûvész úr, a rajongók nagyon várják!!!

...és még egy hír, elmarad a gyöngyösi koncert is, ezt Ágicától tudom, de gyorsan megosztom, ne szomorkodjunk, elõttünk Siófok!!

...igyék sok teát, az segít!!! ...vagy nem??!!
10/10
tufedra 2010 máj. 11. - 10:54:00 10/10
(3517/9601)
...és még mindig a tegnap este híre, hogy "sajnos" lesz Attila õsszel, mármint a darab. Hát nagyon remélem nem szegény Atinak kell majd énekelnie, mert nem jósolok nagy jövõt a darabnak. Undorító ez a kultúrpolitika, elmondta Kero, hogy Lezsák fordította és hát ugye õ a támogatója az operettnek a parlamentben, ezért most ez a hála... ezt nem õ mondta, persze!!!

Mégha ez lenne, de jó lenne..

http://www.youtube.com/watch?v=6BQ7CwD1XJ4&NR=1
10/10
tufedra 2010 máj. 11. - 09:51:34 10/10
(3516/9601)
Még a tegnap estéhez el szeretném Nektek mondani, hogy nem mentem valami nagy érzésekkel a szívemben erre az elõadásra-félreértés ne essék semmi köze ehhez Attilának-, de ismét csak kaptam fentrõl egy nagyon pozitív érzést. Már az odavezetõ úton összefutottunk Mártival, akivel nagyon jól elbeszélgettünk. Természetesen ott volt sok Attila rajongó is és a hangulatom már is sokkal jobb lett, hiába-és ez nem csak bebeszélés a részemrõl-valóban együtt sokkal, de sokkal jobb lenni olyan embereknek akikben hasonló érzések vannak és a rajongott személy által õk is jobbá válnak!
Természetesen eleget tettem vállalt kötelezettségemnek is és lelkesen osztogattam Attila siófoki nagykoncertje reklám anyagát is, remélem eredménnyel tettem!

http://www.youtube.com/watch?v=guksZ4D4LHY
10/10
tufedra 2010 máj. 11. - 09:27:10 10/10
(3515/9601)
Valóban úgy nézett ki hétvégén kedves Fresia, hogy nem megyek mostanában színházba, de mint tudjuk az élet az nagy rendezõ. Volt ugyan jegyem a tegnapi ea-ra, azonban eladtam, mert beígértek jegyeket OB Körnek. No szó, szó a végén innen sikerült 1 db jegyet kapnom. De, ahogy mondtam az élet nagy rendezõ és a beharangozóval ellentétben nem láthattuk Attilát tegnap este számomra ismeretlen okból.
Viszont láttunk nagyon tehetséges fiatal hazai és külföldi fiatalokat! Hát bizony, ahogy felénk mondják "fel kell kötni a gatya szárát" a pályán lévõknek, mert ezek a fiatalok nagyon "jönnek"!! Óriási tehetségek, nagy hang, sokuknak nagy ego, ami elengeddhetetlen a mai világban. Természetesen megfûszerezte az est hangulatát az BOSz mai legendás mûvészeinek egy-egy betétdala.
Gyönyörû számokat énekelt volna Attila, hiszen a Haláltánc Szabó P. Szilveszterrel, az Árnyékdal igazán nagy csemege,de ezeket most Szabó Dávid és Mészáros Árpád Zsolt elõadásában hallhattuk. Majd legközelelebb!!
Most hallgassuk együtt Attilát csak így felvételrõl.

http://www.youtube.com/watch?v=pOhGxI6l1y0
10/10
fresia 2010 máj. 11. - 07:29:32 10/10
(3514/9601)
Musical pályázat:
http://www.youtube.com/watch?v=hMDorZQXezg
Attila is feltûnik benne, Vágó Bettivel énekel. :)
10/10
fresia 2010 máj. 11. - 07:10:42 10/10
(3513/9601)
A Nõk Lapja Családi hétvége idei programja, Attilát sem fedeztem fel benne... :(
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20100510/nok_lapja_csaladi_hetvege_2010/
10/10
fresia 2010 máj. 11. - 06:55:00 10/10
(3512/9601)
Egy keveset még a "rajongó" témához: mint már többször, a hétvégén ez a téma is felvetõdött.
Véleményem szerint, ahány ember, annyiféle a "rajongás" is.
Mi nem vitatkozunk, elfogadjuk egymást - pedig mi sem vagyunk egyformák, a "rajongásunk" is különbözõ formában nyilvánul meg.
... és ez így természetes, az lenne furcsa, ha nem így lenne...
Ki ilyen - ki olyan alkat - a kritikusabbtól, az elfogulton át a fanatikusig még sok - sok féle típus van, na, a legutóbbi a veszélyes, ettõl kell csak igazán óvni Attilát, a többiek, még ha számunkra nem elfogadható is idõnként a véleményük, nem okoznak gondot, szerintem Neki sem.
Nem hiszem, hogy befolyásolhatják, még ha olvassa is idõnként a Róla leírtakat - meg is bolondulna, ha mindenkinek meg szeretne felelni, az képtelenség...
Csak járja a maga útját, úgy, mint eddig... :))
10/10
fresia 2010 máj. 11. - 06:42:00 10/10 Előzmény tufedra
(3511/9601)
Az a "csodaszép" jelzõ, azért erõs túlzás... még ha a belsõ tulajdonságaimat nézzük is csupán, de köszönöm szépen. :)))
A dalt is, amit nekem küldtél: már régóta nem is vagyok képes más lenni, mint "... aki vagyok". Ez lehet, hogy nem is olyan jó tulajdonság, fõleg a mai világban, "...de ez van, és nincs itt más semmi..."). :)
Az koncert második része alatt általam készített fotókat még nem töltöttem fel a gépre, majd igyekszem, de addig is tegyetek fel belõlük nyugodtan.
Beszámoló is lesz - amint hazaérek ma - igyekszem.

Még a hétvégén azt panaszoltad, hogy egy ideig most nem lesz "semmi" és lám, szokásod szerint máris egy újabb élményen vagy túl.
Várjuk a mesét! :)

A fotó a Rudolf- ból van.
10/10
fresia 2010 máj. 11. - 06:28:00 10/10 Előzmény lizbet
(3510/9601)
Köszönöm a dicséretet - de ez nem volt igazán szerkesztése a képnek, csupán levágtam a tûzoltókészüléket.
Pedig jól áll Attilának a piros is, mint tudjuk. :D
Az imént kerestem szombathelyi dalokat a youtube- on, még(!) nem találtam, csak két újabb szerelmetes montázst, ami alatt Attila énekel:
http://www.youtube.com/watch?v=9vUeTVnRyjM
http://www.youtube.com/watch?v=jAHY1UJjvaY

A szomszédoktól egy hír: a Csaf-ban Attila mindkét számával továbbjutott. :)))

... és egy picit még a "közös fotó" témához: nem elsõsorban a kinézetem okozott nekem gondot - tudjátok, már amikor elõször felvetõdött a gondolat, hogy feltegyük, berzenkedtem az ellen, hogy "szerepeljek" ilyen formában a net- en...
De Ti és az "események" alakulása meggyõztek. :) ... és valóban, a többi közös képen sem vagyok jobb! :P :)
Lulu20 2010 máj. 10. - 17:09:27
(3509/9601)
Semmi gond. :) Nem tetszhet minden mindenkinek, Ettõl még kerek a világ. És itt végre rajongótársakra találtam, akik nem kritizálják egymást, meg Attis.
Lulu20 2010 máj. 10. - 17:07:19
(3508/9601)
Hallottam már belõle részleteket még régebben, és nem fogott meg. De ez az én véleményem. Meg hát ha egyszer összejön azért olyanra szeretnék menni, ami megfog, és tetszik a hangzásvilága. Bár nem mostanában fogok feljutni, de ez már egyéni szo. problémám. Addig is koncertezek, az is valami. És reménykedem hogy Operettbõl lehoznak vmikor megint egy darabot (Mozartot például)
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 17:06:53 10/10
(3507/9601)
Még nem jelent meg a válaszod, amikor beírtam az elõzõket. De így már világos! Reméljük lesz még addig változás és a jövõ évadban kap valami igazán ütõs szerepet, én nagyon szorítok neki!
Teljesen nyilvánvaló, hogy mennyire költséges felutazgatni a fõvárosba, most szembesültem vele, amikor néhány helyszínre követtem a koncert körútján Attilát.
Megértem, hogy az operett még nem a te vilgod, ebbe a mûfajba kicsit bele kell öregedni, bár ahogy látom, szerencsére, egyre több fiatal is rendszeresen jár operetteket nézni. (Hogy ez az érdeklõdés kinek szól azért persze számomra is világos, de mindegy, lényeg, hogy ott vannak a fiatalok is!)
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 16:56:44 10/10
(3506/9601)
...és most olvasom, hogy "Attila nem érdekel". Ez számomra nem teljesen világos, miért nem érdekel? Nem szereted színházban látni vagy miért ez a mondat?
Lulu20 2010 máj. 10. - 16:56:23
(3505/9601)
Csak azért mert musicalnek, az Attilát írták hogy azt fogják bemutatni, és valószínûleg Dolhus szerepel majd benne, de én azt a darabot akkor sem nézem meg. Operetteket meg nem igazán szeretem még. Kivéve Csókos asszony, az valamiért tetszik.

Nem mondom tudnék mit megnézni csak hát iszonyat nehéz leszervezni meg nagyon költséges.
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 16:49:02 10/10
(3504/9601)
Mibõl gondolod, hogy a jövõ évadban sem lesz semmi jó? Szerintem ez után a "laza" évad után biztosan kap Attila valami új fõszerpet. Sajnos nem a Rudolfot! Hogy Pécsett kik játszák majd az egyes szerepeket elõttem még ismeretlen, de biztosan nem megyek le megnézni.
Jó lesz nekem az Operettben egy új fõszereppel Attila!!! Bár már látnám mit kapott!!
Addig maradnak a régi darabok és a nyári Hair és majd õsztõl kezdõdik a mókuskerék elõlrõl!!

http://www.youtube.com/watch?v=GbhchS1jYCs&feature=related
Lulu20 2010 máj. 10. - 16:27:26
(3503/9601)
Én azt láttam elõször az Operettszínházban. Igaz hogy utána még láttam a Szentit de azóta semmit. Bár ahogy elnéztem jövõre sem lesz semmi jó. Legalábbis Attila nem érdekel. Most hogy Pécsen újra nem Opis szervezésben színpadra állítják újra elmegyek Rá. Fõleg ha Árpi és V. Betti szerepel majd. Azt mondta Betti hogy mivel Pécsen nem lesz lesz hidraulika, meg lyukak, emelkedés, ezért megpróbálja újra.
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 15:46:55 10/10
(3502/9601)
...Kedves Fresia! Ezt csak Neked teszem fel, hallod Attilát! Az légy, aki vagy!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ash7Z8KVwLI&NR=1