Téma: Dolhai Attila

10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 15:38:31 10/10
(3501/9601)
...ezt is kihagytam, de sajnálom!!

http://www.youtube.com/watch?v=zc5zVrs4Opk
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 15:32:28 10/10
(3500/9601)
...és a nagy szerep álma, õszinte szívvel kívánom, teljesüljön!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9Qia7tO8XW0&feature=related
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 15:25:35 10/10
(3499/9601)
...még mindig nem tudom megbocsátani magamnak, hogy nem néztem meg vele a Rudolfot!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cSUi8KrRpKI&feature=related
10/10
tufedra 2010 máj. 10. - 15:20:52 10/10
(3498/9601)
Egyáltalán nem baj ha ritkábban is írsz Lulu, de azért csak írjál, minden infó fontos, tudod, egy újszülöttnek minden vicc új!!
Ágica köszi' a képeket, nagyon aranyos, mint mindig!!

Ma sikerül megnéznem a Huszka énekverseny gáláját, holnap írok milyen volt. Sajnos nagyon valószínû, hogy egy-egy szám erejéig lesznek színpadon a színház mûvészei a verseny gyõzteseivel. Minden esetre érdekes lesz!!

http://www.youtube.com/watch?v=k0NDU1TRN_0&feature=related
Lulu20 2010 máj. 09. - 16:40:05
(3497/9601)
Ezt meséltem múltkor egy ismerõsömnek hogy milyen jó hogy ilyen összetartóak vagyunk, rajongók. Így biztos nem maradok le egy fellépésérõl sem. Mert ha csak azt nézném ami a hiv. oldalon ki van írva akkor nem biztos hogy ott ülhetnék elõl, mert akkor már kicsit késõ lenne jegyet szerezni jó helyre.

Mindig itt lógok, csak sokszor olvaslak titeket, és csak akkor írok ha vmit hozzá tudok szólni. Fölöslegesen nem írogatok.
10/10
tufedra 2010 máj. 09. - 16:16:27 10/10 Előzmény Lulu20
(3496/9601)
Kedves vagy, hogy ilyen jó véleményed van rólunk! Gyere ne csak néha-néha, hanem rendszeresen! Mindent megteszünk,az általunk oly nagyon szeretett és tisztelt Attiláról szóló minden infó továbbítása érdekében, és az olvasóink és a magunk szórakoztatásáért, természetesen Attila "hozzájárulásával"! Mert ugye nélküle nem lennénk, nem ismernénk egymást és nem alkotnánk egy ilyen nagyszerû csapatot.
Az õ személyisége nem enged meg semmilyen túlkapást, a belõle felénk áradó szeretet révén azt hiszem valamennyien jobb emberekké válunk és ezért mi nem engedjük meg magunknak és másoknak sem!, hogy ezen az oldalon hasonlók történjenek, mint amire utalsz!

Valóban csodálatos volt Szombathelyen, mert együtt lehettünk és végre elkészült az a bizonyos közös fotó kedvencünkkel. De talán nem is ez a lényeg, hanem amilyen intenzitással érezhetõ a szeretet áramlása az emberek között ezeken a koncerteken!
Minden rajongónak hasonló élményeket kívánok és remélem akkor talán nem a szeretett mûvész analizálása lesz a fõ téma a különbözõ fórumokon, hanem az érte való rajongás, a jövõjéért szorítás, a magánember boldogságával való közös öröm és nem tudom folytatni a felsorolást, de lenne még számtalan...

Részemrõl vége a koncert-turné útnak, láthattam ezt az oldalát is Attilának, de én nagyon várom vissza az igazi "hazájába" a színházba!!! A nyári nagykoncertre még leutazom, talán egy kicsit összekötöm ezt egy kis nyaralással is. Reméljük ott is boldog, békés, összehangolt rajongók veszik majd körül Attilát, aki igazán mindent megtesz a szórakoztatásunkért. Ám nem szabad(na) elfelejteni sok rajongótársunknak, hogy ezért Taps, Sikítás, Közös tánc (vérmérséklet szerint) a jutalma és nem, ahogy olvastam, bizonyos színházi elõadás után, közben? a "leszólása", annak a mûvésznek, aki oly nagyon megtesz mindent azért, hogy egyre tökéletesebbé váljék!!

Tisztelet és megbecsülésünk a mûvésznek! Köszönet, hogy van nekünk, hogy lehetünk egymásnak általa, hogy napjainkat szebbé, boldogabbá?! próbálja tenni mûvészetével!
Lulu20 2010 máj. 09. - 15:54:33
(3495/9601)
Nagyon jó lett szerintem a csoportképetek. És látom a közönséképeken hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Már számolom a napokat hogy július legyen, idén jó helyre kaptam jegyeket.

De jó hogy itt ilyen békesség van.:)
Komolyan mondom néha nem értem hogy fajulhatnak el így a dolgok. Kicsit bánt hogy olyanok akik eddig semmit nem írtak be a fórumba most osztják az észt. Tudom nem kéne magamra venni, mindig elhatározom, hogy csak idejövök.
10/10
tufedra 2010 máj. 09. - 15:35:06 10/10
(3494/9601)
Drága Rajongók!
Ugye hányszor énekelte már el nekünk Attila, hogy az, aki szép, az reggel is szép!? Én azzal egészíteném ki, hogy ez a reggeli, de a nap minden szakában látható szépsége egy embernek, az mindig belülrõl fakad! Ezért engedtessék meg nekem, Drága Frésia, hogy azt mondjam, benned én elsõ személyes találkozásunkkor egy csodaszép embert ismertem meg. Tartson meg a jó Isten ilyennek nagyon sokáig! És bocsánatodért esedezem, ha a feltett képpel benned rossz érzéseket keltettem, de csak a határtalan örömöm miatt vetemedtem arra, hogy az általunk oly nagyon szeretett és tisztelt mûvésszel készült közös fotót itt "díszelegtessem"! Csupán a "közös" szón van a hangsúly és ugyan mit számítanak a részeletek?! Ígérem, hogy ezután csak õ mosolyog Rád és Rátok az általam feltett képeken!
Akkor azonnal hû leszek az ígéretemhez és tessék.... (Elnézést a kép szerkesztését nem tudtam elvégezni, mert CD-n hoztam magammal és a "nyuszis szem" maradt, de tudjátok milyenek ezek a szemek, amikor énekli a Getshemanet ugye?!! Ha nem akkor itt van emlékeztetõül!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=9Qia7tO8XW0
10/10
lizbet 2010 máj. 09. - 14:00:54 10/10
(3493/9601)
.....
10/10
lizbet 2010 máj. 09. - 13:59:45 10/10
(3492/9601)
...
10/10
lizbet 2010 máj. 09. - 13:57:29 10/10
(3491/9601)
...
10/10
lizbet 2010 máj. 09. - 13:53:31 10/10
(3490/9601)
...
10/10
lizbet 2010 máj. 09. - 13:52:47 10/10
(3489/9601)
Van cél, Szemedben a tûz, Viadal nekem ez a sorrend.
Lulu20 2010 máj. 09. - 12:33:15
(3488/9601)
csak a linket felejtettem ki:D
http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/2278/
Lulu20 2010 máj. 09. - 12:32:37
(3487/9601)
Sziasztok!

Szombathelyi beszámoló képekkel is.
sok-sok kép a közönségrõl is.
10/10
lizbet 2010 máj. 09. - 00:52:20 10/10
(3486/9601)
De ügyes vagy!!!! Így már sokkal jobb ez a kép, ahogy Te megszerkesztetted. Hidd el, a csoportképen Te is nagyon jó vagy!!!! Ennél már csak a "szárnyalós" képeink sikerültek jobban a vízparton, de azok nem publikusak, mert csak mi tudjuk, hogy mi van mögötte!!!!!!!!!!
10/10
fresia 2010 máj. 09. - 00:38:27 10/10
(3485/9601)
Félreértések elkerülése végett: közös elhatározással került fel a csoportkép!!!
... és búcsúzóul, szép álmokat kívánva, még egyet a Fõszereplõrõl. :)))
10/10
fresia 2010 máj. 08. - 23:41:20 10/10
(3484/9601)
"Szépek voltunk együtt" Attilával - de éppen ezt a fotót kellett feltenni, amin számomra ismeretlen okból, olyan a szám, mint egy túlméretezett harcsáé, pedig enélkül sem vagyok túlságosan kellemes látvány... :P :( :D
Pedig még azt is kértem, hogy nyisszantsatok le róla, ráadásul van még csoportkép, ha jól emlékszem...
10/10
fresia 2010 máj. 08. - 23:31:12 10/10
(3483/9601)
Szép estét, mindenkinek, bár abban biztos vagyok, hogy Lizbet mai estéjének boldogságát most nehéz lenne bárkinek is felülmúlni.
A magam részérõl: csak nemrég értem haza, péntektõl idáig élvezhettem Lizbet figyelmes - szeretõ gondoskodását - nemcsak "rajongó"- nak, hanem házigazdának is kitûnõ. :)))))
Köszönet Neki mindenért, a koncert elõtti szervezõ munkájáért, ami nem kevés idejébe, energiájába került, azért, hogy valamennyiünket étellel - itallal, egyebekkel bõségesen ellátott.
Hálás vagyok a "földi javakért" - de sokkal inkább a vidám természetességéért, ezt Tufedráról is elmondhatom, benne is egy õszinte, nagyon kedves embert ismertem meg, akivel pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot, a komolyabb beszélgetések mellett, humorban, nevetésben sem volt hiány, sõt..., csakúgy, mint anno Lizbetékkel. :)))
Ezeket a napokat nem lehet elfelejteni, természetesen elsõsorban Attilának köszönhetõen - nekem ez volt az elsõ koncert élményem vele és mint mindig, most is teljesen magával ragadott.
Errõl majd késõbb bõvebben is írok.
A szombathelyi rádióban Attila nyilatkozatáról telefonon értesültem - azóta nem tértem magamhoz, még a hangom is elment...
Lizbettel együtt örülök, hogy egy ilyen nagy mûvész, mint Attila, ennyire értékeli a rajongását, a mûvészete és varázslatos személyisége iránt.
Gratulálok, Lizbet - ha valaki, akkor Te ezt is kirdemelted!!! :)))
Annak szintén nagyon örülök, hogy Ágnessel is volt alkalmam találkozni. :)))
Ami a riportot illeti: az elején Attila egy kis beszámolót adott a szombathelyi koncertrõl - ehhez szinte már csupán azt kell hozzátenni, hogy a mûsorával hatalmas sikert aratott - méltán! :)))
Talán egy picit mégis ünneprontó leszek: az új dalok nekem legalábbis, így elsõ hallásra "nem másztak a fülembe"...
Lehet, többször kell meghallgatni azokat, majd majd kiderül.
De számomra ez nem olyan fontos - hiszen annyi gyönyörûséget "letett" már arra a bizonyos "asztalra" - és le fog tenni a jövõben is, ebben biztos lehetek...
10/10
tufedra 2010 máj. 08. - 23:10:34 10/10
(3482/9601)
Most már csak reménykedni tudok, hogy én vagyok bejelentkezve és végre megírhatom azt a "bizonyos" beszámolót a tegnapi koncertrõl.
A beszámoló elõtt megemlíteném azért, hogy a Tufedra "álnéven" - természetesen Lizbet által belinkelt -, szombathelyi rádió felvétel igazolta, amit az este elõzményérõl és magáról a koncerten történtekrõl már megírtam. Beigazolódott, hogy valóban rólunk volt szó Attila riportjában és én voltam a megérkezõ rajongó, akinek a színpadon ismét felcsendült az a bizonyos beköszöntõ dal az "Ébredjen a nap".
Mindkettõnk életében felejthetetlen lett ez a koncert ezzel a "kis" kiegészítéssel!!! Ezért köszönet a Mûvésznek, köszönet Attilának!!!
Ezek után ne várjatok tõlem hosszú beszámolót, mert az eufórikus állapotom miatt nem vagyok képes hosszabban ecsetelni a koncerten elhangzott dalok sorrendjét. Azt mondanám a "szokásos" dalok hangzottak el, kiegészülve egy legújabb szerzeményével Attilának, a címe: Jár az óra, melyrõl sokat nem tudnék mondani, mivel az alig hallható szöveg miatt nem tudom milyen a dal.(Bocsánat Attila!)
A hangulat az kitûnõ volt, Attila mindent megtett a közönség szimpátiájának elnyeréséért, ami be is következett a több mint 900 nézõtõl. Ezzel a nézõszámmal Szombathely rekordot döntött a koncertsorozatában Attilának, köszönet SZOMBATHELY!!
A boldog Port.hu Dolhai Attila fórumozókkal és a rajongott személlyel elkészült végre a közös kép, amit most megosztunk veletek!