Téma: Dolhai Attila

Ladáscsaj 2010 júl. 19. - 23:18:08
(4061/9601)
de jó kis felvétel :)
10/10
lizbet 2010 júl. 19. - 21:40:05 10/10
(4060/9601)
Lulu20 2010 júl. 19. - 10:43:48
(4058/9601)
Nagyon jó volt a szombati koncert:) Örülök hogy személyesen is megismerkedhettem veletek:) A pénteki bajai fellépésrõl majd írok. Nekem most az lesz a utolsó ahová eljutok. Utána szünet...
Ladáscsaj 2010 júl. 19. - 00:17:59
(4057/9601)
tuti jó lehetett :)
remélem lesz majd valami videó róla, vagy fotók vagy ilyesmi :)
10/10
lizbet 2010 júl. 18. - 22:17:15 10/10
(4055/9601)
http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/dolhai-attila-koncertje-nyiregyhazan/cn/news-20100717-12134659?utm_ source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+szon%2Fmegye+%28Szabolcs+Online+Megyei+h%C3%ADrek%29
10/10
lizbet 2010 júl. 18. - 21:17:05 10/10
(4054/9601)
Ha reggel nem is tudtunk elköszönni, a kora hajnali órákban úgyis elbúcsúztunk, és igen, egy idõre csak.
Szívbõl köszönünk mindent. Jó volt találkozni.
10/10
nuussi 2010 júl. 18. - 21:12:15 10/10
(4053/9601)
Nagyon örülök neki, hogy épségben hazaértetek. :) Csak kár hogy nem tudtunk elbúcsúzni. De én nagyon jót aludtam. De majd még úgyis találkozunk. Puszilok Mindenkit! :)

Nekem a koncert nagyon tetszett, de mondjuk én szívesebben fogadtam volna több magyar dalt, meg olaszt is. Az angolok is tetszettek, és hát az a tánc. :) Az egyszerûen fenomenális. :) Nagyon tetszett.
10/10
lizbet 2010 júl. 18. - 21:04:59 10/10
(4052/9601)
Ez gyönönyörû! Remélem, Neked is szép napod volt!
10/10
lizbet 2010 júl. 18. - 21:03:36 10/10
(4051/9601)
Kedves Ági!
Igen, az ismételt találozás mindig nagy öröm, fõleg ha ritkábban jön össze. Köszönöm szépen a képet, nagy örömet szereztél vele.
10/10
lizbet 2010 júl. 18. - 21:00:19 10/10
(4050/9601)
Én most a koncertrõl nem sokat írnék, mert le vagyok "merülve". Sajnos, a mi oda-vissza útunk messze nem úgy alakult, ahogy kellett volna, de már itthon vagyunk.
Talán pontosan ezért volt az egyetlen fénypont a tegnap este számomra, és talán azért is, mert -Tufedrával ellentétben- én nem tudok angolul, így nekem bárhogy is énekelt Attila, tökéletes volt.
Még azért is öröltem ennek a másfajta koncertnek, mert Attila befejezhette és véghez vihette amit megálmodott. Sugárzott Róla az hogy boldog volt: ezt is megcsináltam, végig csináltam, jól érzem magam, örülök nektek, és nem bántam meg. Minden borzalmas /MÁV/ kellemetlenség ellenére én sem bántam meg, hogy ott lehettem. Köszönöm Attila, és ha nem is lemezbemutatós koncert, de lesz Siófok jövõre is.
"Van cél elég....."!!
A "táncos" oldala ismét tetszett, megy az a rockos mozgás nagyon.
A vendégek Betti, Ágo, Dávid szintén emelték az est hangulatát együtt is, és külön - külön is.
Ismét sok újdonság, sok új /mások által már elõadott/ dal, ami tükrözi Attila sokoldalúságát, ami számomra megerõsitette, hogy boldog vagyok, hogy Attila tisztelõje, rajongója és közönsége lehetek.
For ever Attila.
Attila sokoldalúságát.
10/10
lizbet 2010 júl. 18. - 20:32:10 10/10 Előzmény borzi84
(4049/9601)
Szia!
Jaj, de örülök Neked, és hogy ott lehettél a koncerten. Azért, ha lassan is, de teljesülnek a vágyaink. A közös képhez gratulálok.
10/10
fresia 2010 júl. 18. - 20:21:50 10/10
(4048/9601)
Bizony, Attilától is szívesen meghallgatnám ezt a gyönyörûséges dalt, most én "csak" Nagy Sanyival teszem fel... :-)
http://www.youtube.com/watch?v=QPucd37538E&feature=related
10/10
fresia 2010 júl. 18. - 20:19:22 10/10
(4047/9601)
Szia!
Már nagyon vártam, hogy jelentkezzetek, ebbõl azt /is/ megtudhattam: épségben hazaértetek. :-)

Vegyes érzelmeket olvashattam ki a beszámolódból, amit természetesen nagyon köszönök. :)
Azt hiszem, nem várható el egyik mûvésztõl sem, hogy mindig kimagaslóan magas színvonalon teljesítsen...
Annak elérését a körülmények is befolyásolhatják, jelen esetben pl. a hosszantartó kánikulai idõszak, ami Attilát éppúgy, mint valamennyiünket, szintén megviselhette.
Igaz, nekünk, és még sokaknak Õ a "musical királya", azt viszont ne feledjük, Attila is "emberbõl" van...
Gondolom, hogy a kisebb, nagyobb hibák ellenére ez a koncert szintén bõvelkedett feledhetetlen percekben és emlékezetes, közösségi élményt köszönhettek ismét Attiláak és a neves vendégmûvészeknek. :-)
10/10
tufedra 2010 júl. 18. - 19:37:37 10/10
(4046/9601)
Jaj! Mit vétettem!! Nem! Ilyen gyönyörû dalokért megõrülök és Õ hogy énekelte! Azért írtam a választás "sikerérõl"! Most "csak" Egyházi Gézával, reméljük majd lesz Attilával is!

http://www.youtube.com/watch?v=I0LrQ54vfoQ
Ladáscsaj 2010 júl. 18. - 19:08:01
(4045/9601)
Mintha azt olvasnám ki a sorokból, hogy nem volt az igazi ez a koncert
Vagy félreértelmezem?
Mesélsz msn-en?
Annyira kíváncsi vagyok
10/10
tufedra 2010 júl. 18. - 18:41:10 10/10
(4044/9601)
Szép Napot Mindenkinek!
Elmondom az érzéseimet a tegnapi siófoki koncertrõl. Más lesz, mint a sok egybehengzó "örömóda", de csakis az Attila iránti szeretet és a tisztelet, ami miatt mindezt megírom Nektek!
A KONCERT!!! Lenyûgözött, elkápráztatott, jó kedvre derített, szeretettel átitatotott hangulatba hozott! De!!!! Nem az, amit hallottam, hanem az, aki mindezt átadta Nekünk ott és akkor! Ahogy Õ mondja a pillanat varázsa hatott! A pillanatot pedig ugye Õ teremti meg DA, azzal a fergeteges temperamentumával! Azzal a "szeretet átadó, átsugárzó képességével (szavaim nincsenek sajnos erre az érzésre? lelkünk érintésére?), amitõl olyan egyedi és utánozhatatlan Õ! Olyan nagyon szerethetõ és önmagát elfogadtató tud lenni, még az ilyen nehéz pillanatokban, amilyenek a körülmények miatt voltak. (Hõség minden mennyiségben, csípések úgyszintén majdnem ugyan ilyen mennyiségben!, izzadtság - csak rá kellett nézni - és nem a nadrág, kockás, vagy nem kockás jellegén múlt, amely viselet most nekem igen helyénvaló volt egyébként, és milyen jól áll a vékony alakján!)
Hogy a nehéz pillanatok voltak-e az okai, de a többi nem volt ilyen elfogadható!!! Pedig volt ének magyarul, angolul - több is- volt fejrázás, tánc, hatalmas hangerõ (nem a hangosítás miatt!), rohangálás, színpadról leugrás, kedves és nagyon szerethetõ vendég mûvészek és a végén tombolás, buli a közönség soraiban. Volt újszerû "koreográfia" mellett, újszerû mûsor - kevesebb szerencsés válogatással! Szállt a HANG, ahogy szokott, de nem így szokott - szerencsénkre!!! Volt nehezen "elért"?, "el nem ért hang?", furcsa?! duett a Rudolfból, mégfurcsább Miért fáj a Rómeóból!!! A jelzõk azért ilyenek, mert a megfelelõ jelzõt én nem írnám soha le egy ennyire szerethetõ embernél!! Aki ilyen módon adja oda a szívét-lelkét a közönségéért, azt nem tudom megbántani! No és az az angol szöveg!! Hát valljuk be, Õ nem az a "tipikusan" angolt megközelítõleg jól kiejtõ honfitársunk! (A szóvégek "elharapása" által még nem válik "angolossá sem" a kiejtés, viszont olyan szinten érthetetlenné, hogy a 17 éves "közönség" is hosszú koncentrálás után jött rá, hogy, "jé hát ez az a dal, ja!!" Akkor meg minek erõltetni?! Szólhat sok nagyon szerethetõ régi és új dal- saját szerzemény is! - magyarul és ettõl még nagyon magas színvonuló marad az elõadás! De szóljon olaszul, ami sokkal jobban áll "kiejtésileg" a szeretett mûvészünknek!
Boldog vagyok, hogy a Hair magyarul szól majd, hogy Jézusként magyarul énekli majd szívbemarkoló dalát!!! Mert azt nagyon tudja!!! Szavak nincsenek rá mennyire, mert ugye ezek miatt szerette meg a színházi közönség, ezért nem lehet hónapokkal elõre jegyet kapni a "Dolhais" elõadásokra?!
Azért is jók az ilyen "koncertek", mert itt mutatkozik meg igazán, mihez is ért Õ olyan kiválóan!
Most már mindenrõl írtam, ami bennem érzésként felmerült a tegnap este kapcsán és ígérem, hogy legközelebb is megnézem a "koncertet", legközelebb is figyelem az "újszerûséget" és boldogan fogom újjólag megállapítani miért is DA az én nagy-nagy kedvenc musical színészem és nem más!
Hordozza Õt az Isten a tenyerén továbbra is mindannyiunk örömére, saját maga boldogságára!
Rábízzuk, hogyan tovább, annyira tudja Õ mit és hogyan tesz jól és kevésbé jól!! Mi meg "laikusok" hagy fecsegjünk érzéseink kifejezésére! Ám szeretetünk iránta soha el nem múló, akár hogyan is próbál "átevickélni" pályája különbözõ útkeresésein!
10/10
borzi84 2010 júl. 17. - 19:37:32 10/10
(4043/9601)
Üdvözlök Mindenkit!

Mindig nagy örömmel olvasom a hozzászólásaitokat, az élményeitekrõl szóló beszámolóitokat! Írni azért nem szoktam, mert sajnos nem tudok a témához hozzászólni. :-(

Most viszont örömmel ragadom meg az alkalmat, hogy "tudósítsak" a tegnapi nyíregyházi koncertrõl. Számomra felejthetetlen élményt jelentett, hogy ott lehettem. Attila remek hangulatot teremtett, nagyon jó koncertnek volt részese a szépszámú közönség. Attila azt sem felejtette el megemlíteni, hogy "haza" jött, s mi pedig méltán lehetünk büszkék megyénk szülöttére! :-)

Külön öröm volt számomra, hogy a dedikáláson végre személyesen is találkozhattam vele. Kedves, szerény MÛVÉSZ-t és EMBER-t ismerhettünk meg a személyében.

Kérlek Benneteket, majd írjatok a siófoki koncertrõl! :-)
Ladáscsaj 2010 júl. 16. - 18:54:31
(4042/9601)
szívbõl kívánok nektek jó szórakozást holnapra!
majd meséljetek
és sok fotót és videót kérek :)
puszi