svejci 2020 jan. 21. - 11:16:49
(9764/18024)
ha ezt a képet képesek voltak így elkészíttetni a nyomtatóval.

Na ja.... :) Már a múltkor is megakadt a szemem rajta.... :)
svejci 2020 jan. 21. - 08:42:16 Előzmény Rojita
(9763/18024)
A drónt az lopta el, aki nem volt ott az avatáson. A 2 rosszéletű erdész?

MoóniCa sem volt ott....
svejci 2020 jan. 21. - 08:39:18
(9762/18024)
Kata előéletét nem ismerjük. Természetesen dögunalmas, hogy nem tudnak vele (és Danival) mit kezdeni. Ezen Kiss Rami bekapcsolása sem változtat.

Tényleg! Az az anyuka fog mén jönni lovagolni, vagy csak ennyi volt?
svejci 2020 jan. 21. - 07:56:26 Előzmény guess.who
(9761/18024)
ha van fürdőszobája a Naccságának, akkor miért mindig a szobai kistükör előtt sminkel? :)

:) De van neki, mert egyszer a Tomika ment is oda fürödni, még az elején egyszer...., még mutatták is az ajtó előtt, valamit poénkodott.....
4/10
napraforgó 2020 jan. 21. - 05:33:23 4/10
(9760/18024)
Sparhelt odaakinn van, a kisteraszon. A házban Vali palackos gázzal gáztűzhelyen főz.
4/10
napraforgó 2020 jan. 21. - 05:30:59 4/10
(9759/18024)
13.rész
Reggel Subicz keresésbe fog. Végigkutatja az irodáját. Poloskát keres, meggyőződése, hogy lehallgatják. Jön Icuka, aki kérdi, mit keres. Mondja, poloskákát. Icuka közli, majd ő kitakarit. Sajnos ezek a bogarak mindenhová befészkelik magukat. Suvick viselkedése megijeszti Icukát, azt hiszi megbolondult. Ijedten rohan Mónika szobájához, kopogtat ls kiabál, hgy jöjjön a naccsága, de azonnal. Mónika idegesen nyit ajtót, megint felébresztették! Sivick hangyás lett, megbolondult pár bogár miatt, közli Iccuka. Mónika megérti, hogy a lehallgatás miatt aggódik Suvick. Icuka elmeséli,hogy az avatóünnepségen egy ilyen "pók" ledobott a polginak egy fenyegető üzenetet. Mónika megnyugtatja, hogy majd átveszi a polgi bogár-ügyét. Aztán visszafekszik aludni.
Kristóf a telóját böngészi, a kórházi nyilvántartást, amint a születések vannak feltüntetve. Felébreszti Tomit is és neki is mutatja, hogy Aranyosi László és Üveges Béla is egy naapon született vele. Mi lehet annak az oka, miért érdekli ez Mónikát?
Józsi a szalmát kaparássza, Renátó hiányolja a kisgádzsikat. Józsi közli, vége a tábornak. Ekkor jön Olga egy kis süteménnyel, ami előző napról maradt. A fiúknak tetszik. Olga elcipeli Renit, mutatni akar neki valamit.
Mire Mónika felkel, János már a fiókjait forgatja ki. Megmutatja Móninak a fenyegető levelet. Mónika szerint meg kell tudni, kinek lehet drónja a környéken. Aztán eszébe jut, hogy van itt egy vendégük, akinek komoly kapcsolata van a katonasághoz. Subicz megörül.
Reggel Vali már tüsténkedik, mit süssön ma? Kóstolót akar vinni a kocsmába a leendő cukrászda választéka miatt. Tibit kérdezgeti, aki csak a szokott modorával a reggelit követeli. Tibi mérges, mert Vali még mindig nem verte ki a fejéből ezt a marhaságot! De ő ezt nem fogja megengedni! Vali közli, nem kérte az engedélyét. Szerencsére már nem a középkorban élünk, mondja. Ekkor ront be Sándor és hangosan kérdi, Tibor, hová tetted a drónomat! Sanyi kutakodni kezd, hová tetted! összevesznek, Vali alig tud közéjük állni. Kiderül, hogy ellopták a drónt és Sanyi Tibire gyanakszik. Tibi tagadja, hogy ő lopta volna el.
Ezután Sanyi Misihez is elrohan, vele is közli, hogy eltűnt a drón!
Olga befogja Reni szemét, úgy vezeti el a bekeritett telekhez. Közli a fiúval, hogy Attila kiadta nekik a telket, hivatalos bérleti szerződése van, ezért nyugodtan verjék le a lakatot és költözzenek be. Mindenki a Sztojka családból, aki csak teheti. Arra jár Krisztián, aki kérdőre vonja őket, de Olga elhajtja, ez nem ez ő dolga.
Suvick Mónikával felkeresi Babikát, aki lerázza Mónikát és kérdi, miben segithet Jánosnak. Suvick elmondja, mi történt, mire Babika intézkedni kezd. Odarendeli a kocsiját a sofőrrel és elmennek valami helyi katonai főparancsnoksághoz. Ott Babika elintézi, hogy megmutatják nekik a forgalomban lévő komolyabb drónokat, amikkel megfigyelés végezhető. Suvick felismeri köztük a Falcon tipust, egy ilyen a helyi katasztrófavédelemnek lett pályázati úton kiutalva.
Lujzi és Erzsike a kárászi buszra vár, amikor jön Kristóf. Kérdezősködni kezd az asszonyoknál, ismerik-e Üveges Bélát. Megtudja, hogy a kárászi TÜZÉP telepen dolgozik. Kristóf elmegy a telepre, de Üveges nagyon barátságtalaan, amikor Kristóf megmutatja neki Mónika képét a telóján.Elzavarja Kristófot, de beteszi a bogarat a fülébe, Mónikát mellkasszőr gyűjtögetőnek titulálva.
Dia épp Margit nénit fodrászolja, amikor beront Krisztiná és elmeséli, hogy most törnek be a felettük lévő telekre, utána biztos az ő házuk következik! Dia felhivja Szlávent, jöjjön, intézkedjen! Olga miatta van még mindig itt, küldje el!
Reni a lakattal küzd, de Olga megúnja és egy ütéssel leveri a lakatot. Jön Szláven, a rendőrséggel fenyegetőzik. Olga megmutatja neki a szerződést, őket a telket bérlő Attila bizta meg, hogy bejusanak a telekre. Szláven erre elkullog. Mikor visszamegy Diához, az épp Icuka hajával foglalkozik. Szláven nem akar Icuka előtt beszélni, de Dia pattog, cirkuszol. Icuka elárulja, hogy Attila kiadta a telkét a két rosszarcú erdésznek. De most meg kiadta Olgának is . Szláven csititja, ez nem az ő dolguk. de Dia csaak nyüzsög, ő meg fog őrülni!
Mónika felkeresi Mihályt és Sándort, elmeséli, hogy a polgármestert megfenyegették a drónnal hozott levéllel. Erre a pasik kénytelenek elmesélni, hogy a drónt ellopták. Mónika szerint bajban lesznek, ha a polgátmester feljelenti Sándort. Ekkor Sanyit hivja a főnöke, aki a drón jelenlegi helyyzetéről kér jelentést. Sanyi nem meri elárulni, hogy a drónt ellopták. A főnök közli, azonnali hatállyal szolgáltassa vissza a drónt!
Vali sütött pár süteményt, hivja a fiúkat kostolóra. Tomi lelkesen zabál, Tibi fanyalog, ő nem akar enni, szerinte Vali elfelejtett sütni.
Mónika megtudja Icukától, hogy Krisztián látta, hogy Olga betört a Szappanos ház fölötti telekre. Visszaérkezik Suvick, akinek ezt Mónika elmondja.
Suvick idegesen megy a telekre, amire már beköltözött a cigány család. Sátrak, tábortűz, zene.
Eközben Sándorhoz megérkezik a Katasztrófavédelem különitménye a drónért. Sándor közli, hogy ellopták, mire megkezdődik a házkutatás.
1/10
janderka 2020 jan. 21. - 01:05:30 1/10
(9758/18024)
Juteszembe, ha naiv Babikának ekkora nagy respektje van titkoskatonáéknál, akkor hogyan és miért élte eddig Gazsi mellett kő alatt az életét????
1/10
janderka 2020 jan. 20. - 22:48:35 1/10
(9757/18024)
Vicces a tömör kémény. Azon se sok füst jöhet ki :)))))
4/10
napraforgó 2020 jan. 20. - 21:56:57 4/10 Előzmény amira_daaa
(9756/18024)
Azért olyan sok drón nem repked arra. Az, ami a Subicznak hozta a levelet, az ugyanaz a Falcon volt, mint amivel a Tibi bohóckodott.
Ami eleinte a fau felett röpködött, az talán egy nagyobb tipus, de meglehetősen hasonló. Drónozhat itt két társaság is. Pl.Marosi és Benedek a bujkáló Kálmán bácsit keresi.
Avagy az a Gorán is itt bújkál Magyarországon, vagy megjött a Bogdán a szerbekhez.
Zukai és Mahics mahinál valamit.
1/10
janderka 2020 jan. 20. - 21:50:09 1/10
(9755/18024)
Most akkor Trokán Annából ennyi volt és pássz? Kis Ramóna jött és ment? Komolyan ezt reklámozták be úgy, mintha leszerződött volna Ökörfosra Jennifer Aniston és Penélope Cruz??? Tiszta vicc...
4/10
napraforgó 2020 jan. 20. - 21:46:42 4/10
(9754/18024)
de hát leirtam, hogy keskeny és hosszú.
9/10
amira_daaa 2020 jan. 20. - 21:42:10 9/10 Előzmény napraforgó
(9753/18024)
és ha a dron nem az a dron volt eleve volt egy dron hm? amugy szerintem Marosi lesz és a lüke hapsija mivel Marosi nemakarja hogy itt maradjon Attila ezért igy üzen neki. Szláven annyira nem lepődőtt meg ha jol láttam hogy üzit kapott, inkább nézzétek meg az arcokat hogy ki nem lepődőtt meg. az is segithet
9/10
amira_daaa 2020 jan. 20. - 21:40:29 9/10
(9752/18024)
szerintem Dani karaktere SEMMIT nem csinál, azért unalmas, ha megnézitek ha jön valami nő hagyja hogy rámásszanak, ha nem jön senki akkor Kata mászik rá és neki kb mindegy hogy kivel van kivel kel, semmi tartás sincsen benne férfiként, semmi alázat meg nem is szerelmes, ( ezt az egyet amit a szinész jol hoz benne amugy modoros nagyon ) de semmi és ezért nem. ha Dani mozgékony lenne pl: gyere Kata elmegyünk vacsoráznik és ott lennének események. pl ezt a szüzes dolgot is lehetett volna hogy elmennek kajálni vmi étterembe és ott pont erről meséltek volna és ugy ment volna a sztori tovább vagy elmennének pl moziba vagy szinházba ( 12 oraába belefér de itt senki nem művelődik) és mondjuk a mozinál s történne valami meglátnák pl Marosit vagy a nagypapát vagy bármi és ezekkel előrébb lenne a kapcsolatuk is meg mi is élveznénk,
mert lehetnének ők normális pár akik ide oda járnak, nem csak kb alszanak esznek fekszenek ennyi. Kata nem jár lovagolni ott is romantikázhatnának, nem jár lovas kiállitásra mondjuk vagy programra, vagy versenyre, akik bértartanak itt a környéken mindenki jár versenyre, én is voltam bár nem vagyok nagy lovas tehetség de ezt irtam már de ilyenkor vinni kéne a gyerekeket versenyre, és ahogy irtátok nemcsak állandoan takaritják a környezetet. szoval ezért unalmas a Dani rész mert Dani karaktere semmilyen. Ha lennének ötletei hova menjenek az izgibb.

Tudom elcsépelt de Fazekas doki azért izgalmasabb mert elvitte katát kocsikázni és sokoldalu.
Kata akkor mozgott csak amikor ment Fazekashoz ha megfigyelitek akkor ment PEstre, vagy Pollával ide oda, és hogy unalmasak az nem csak annak köszönhető hogy vidéken vannak. Ha nem a Németh Kristof lenne a polgármester szerintem a sorozatnak vége lenen mert az Attila ugyancsak a seggén ülő karaktere sem öltözne be lovas huszárnak, stb akkro még unalmasabb lenne az egész.

Kata amugy boltba se jár vagy ruhát venni vagy bármit. Semmit Dani meg ugyanez amiatt unalmas és a Robika által megformált izgalom is addig fog tartani amig meg nem kapja Robit és aztán Robi meg megint unalmas lesz mert ők is az ágyban kötnek ki, és utána majd dani lesz izgalmas Katának mert nem lesz unalmas mint egész nap Rbival az ágyban. Itt a Kata karakternek kéne változnia de ezt irtam már és ha egy vetélés nem változtatott rajta akkor nem tudom mi tudna rajta változtatni, mert azt is azért kapta mert annyira tesze-tusza volt hogy nem is tudta, hogy orvosként v emberként mit akar, mit kell tenni. Mondjuk akkor sajnáltam de kb semmit nem tanult belőle. Aztán bezárták abbol sem tanult semmit mert most Robizik ujra. Nem kéne ugye makaroniként a munkát meg a magánéletet egybemosni.

most meg jönnek a kötelező körök

hiszti-szenvedés Jolika és majd Fazekas doki . Katának nem a falubol és nem Robibol kéne választania. Mondjuk a múzeumi fiu az jo lehetett volna neki.

4/10
napraforgó 2020 jan. 20. - 21:34:36 4/10
(9751/18024)
Attila, mint dróntolvaj?
Ki van ebben a faluban, aki kevésbé debil, mint a többiek és érthet a drónhoz is?
guess.who 2020 jan. 20. - 21:29:20 Előzmény Rojita
(9750/18024)
Ez mondjuk igaz, az utóbbi részekben (hálistennek) nem szerepeltek Zukaiék, szóval simán lehet, hogy ők állnak a dolog mögött. Azért is, mert ugye Attilával úgy egyeztek meg, hogy kigolyózzák Suvickot valahogyan...
guess.who 2020 jan. 20. - 21:27:38
(9749/18024)
Ramóna szerintem még kap pár részt, aztán annyi, láthatóan semmi értelme nincs a szereplésének, csak előhúzták a kalapból, hogy lehessen valamire fogni Katáng újra eljátszott Lóbeltezését. Az ilyen "húzónevek" csak promózni kellenek, nem akarják szerepeltetni egyiket sem hosszabb távon, csak azt hiszik, hogy lehet velük nézőket fogni. Más kérdés, hogy ha fordítva nézzük, akkor elég szomorú: már ilyen kamupromókra van szükség, hogy nézők legyenek? :)
7/10
Rojita 2020 jan. 20. - 21:27:25 7/10
(9748/18024)
A drónt az lopta el, aki nem volt ott az avatáson. A 2 rosszéletű erdész?
7/10
Rojita 2020 jan. 20. - 21:24:55 7/10
(9747/18024)
Dia egyre többet veszekszik Szlávennel. Mint egy kis mini sárkány...
9/10
amira_daaa 2020 jan. 20. - 21:12:08 9/10
(9746/18024)
amugy amikr jön az ügyvédnő részek ott mindig votl hogy jut be a lakásba Marosi esetleg onnan is tudtok nézelődni, amugy inkább tornácos hiszen elvileg parasztház
4/10
napraforgó 2020 jan. 20. - 21:08:41 4/10 Előzmény guess.who
(9745/18024)
És hát balkon nincs sehol ----> tornác, vagy veranda, minek nevezzük?
Szerintem inkább tornác. De ez a legkevesebb.