jangamen 2012 márc. 02. - 22:06:20
(15/55)
Roppant kellemesen sikerült mozi, Williams remek alakításával.

http://www.moziverzoom.hu/2012/03/my-week-with-marilyn-egy-het-marilynnel.html
offtopic
kõmacska 2012 febr. 21. - 22:22:10
(14/55)
Különben van még egy párhuzamos vonásuk: mindkettejük énekel(t), és mindkettejüknek meglehetõsen érzékien mély, karádis hangszíne van/volt (mint pl. Tompos Kátyának is).
offtopic
kõmacska 2012 febr. 21. - 21:45:02
(13/55)
Marilyn Monroe épp azzal nyûgözte le Millert, amivel Scarlett Johannson Woody Allent.
Hogy értsd: Scarlett Johannson sem csak egy üres test, egyáltalán nem ostoba, nem pitefilmek fejõstehene, nem biodíszlet, igen komoly szerepeket játszott már el.
Mr. D 2012 febr. 21. - 20:53:12 Előzmény sofi89
(12/55)
Szerintem nincs igazad. Michelle Williams nálam sem az a színésznõ, aki elsõre beugrik, ha Marilyn Monroera gondolok, de ahogyan eljátszotta, az hihetetlen volt, és inkább játssza el valaki ilyen jól, aki nem hasonlít rá, mint valaki, aki hasonlít, de nem tudja jól visszaadni a személyiségét. Én nagyon élveztem, ahogyan Michelle játszott a hangjával, a mozdulatait. Látszott rajta, hogy nagyon alaposan tanulmányozta Marilyn viselkedését.
9/10
lipgloss 2012 febr. 18. - 11:04:52 9/10
(11/55)
Na végre tegnap megnéztem. Nekem nagyon tetszett. Szerintem nagyon jó volt Michelle Williams, legalábbis minden amit Marilyn személyiségérõl is viselkedésérõl tudni lehet, az benne volt. A hangja, a mozdulatai, a kettõsség megelevenítése, a belsõ harcok: szerintem tökéletes volt. Megérdemelte a díjazásokat. A film látványvilága gyönyörû, és jó ötlet volt, hogy a híres képek helyszíneit, ruháit bevonták a filmbe. A herceg és a kóristalányt nagyon sokszor láttam már, és meglepõen egy az egyben sikerült átvenni a karaktereket az újrajátszáskor. Biztos azért is vagyok most odáig a filmért, mert rengeteget olvastam MM-ról, tényleg mondhatni fanatikus vagyok, és tetszett, hogy ha megjelent valaki a filmben aki Marilynhez közel állt, már tudtam a háttérinfókat, a "kapcsolatuk" részleteit..stb. :)
Simon Curtis jót alkotott.

!!! Spoilert is tartalmazhat:
Igaz aki nincs annyira oda MM-ért, annak az fog belõle lejönni, hogy szegény vannak belsõ harcai, és milyen rossz színésznõ volt, hogy még a szerepet se tudta megtanulni, valamint, hogy mennyi férfi megfordult az életében. Tehát a tipikus Marilyn közhelyek. Legalábbis az ismerõsök akikkel megnéztem a filmet, láttam, hogy nem lettek "közelebb" Monroe-hoz mint eddig. Egy drámaibb - kiskortól induló, a kettõsség harcait bemutató filmet néznék meg igazán, hasonló szereposztással, ami megmutatja, az embereknek, hogy a szõkeségnek és a felfújt fehér szoknyának bizony rengeteg árnyoldala van/volt. :) Dehát erre még várnunk kell.
sofi89 2012 febr. 17. - 13:02:15
(10/55)
SZERINTEM Marylin maga volt a szex,a bujaság, a kacérság és a vadság megtestesítõje....Nos Michelle Williamsre egyik szó sem illik.egy kicsit sem. Marylin vélhetõleg általunk ismert karakterébõl semmit nem kaptunk vissza,mert egy szende kislány játszotta...akibõl hiányoznak a fentebb felsorolt tulajdonságok...Lehet,hogy jó színésznõ,de h abszolút falsch választás volt erre a szerepre... Sokkal inkább Scarlett Johanssonra illett volna ez a szerep...
lippije 2012 febr. 17. - 12:54:42 Előzmény blowup
(9/55)
Szerintem is tökéletes az idézeted, ugyanígy látom én is Monroe - t, durva, hogy szinte szóról szóra azt írtam le én is, amit Te. Maga a film kettõs érzéseket hagyott bennem, egyrészt láttunk pár fantasztikus színészi alakítást, viszont a film összességében annyira nem kiemelkedõ. Ezek ellenére részemrõl nagyon ajánlott! Kritikám : http://www.filmkocka.hu/2012/02/egy-het-marilynnel-my-week-with-marilyn/
9/10
lipgloss 2012 febr. 16. - 11:08:18 9/10
(8/55)
Blowup --> szép az idézeted és nagyon igaz. :)

Az összes filmjét láttam, majdnem az összes könyvet elolvastam róla, mindent gyûjtök ami vele kapcsolatos úgyhogy nagyon érdekel, hogy mit alakítottak, és hogy Michelle Williams mit hozott ki a karakterbõl.
blowup 2012 febr. 11. - 13:46:24 Előzmény Pheithó4
(7/55)
Nem, nem ilyen volt.

"...akik életrajzokat írtak róla, egyiket sem említik.Sokan a szerepeivel azonosítják, és tény, színészi teljesítménye is hullámzó volt, de buta és tehetségtelen színészekkel nem foglalkozott Lee Strasberg az Actors' Studio-ban...
Olyan színésznõ volt, aki nagyon alulról kûzdötte fel magát, de mire felért a csúcsra, a saját szexepilje börtönébe zárta önmagát, ahonnan 36 évesen már csak a halálba lehetett kilépni.Utolsó filmjei némelyikében már drámai kvalitást is mutatott, de ez csak ígéret maradt." (idézet tõlem)
blowup 2012 febr. 11. - 13:37:00 Előzmény conchita
(6/55)
:)
Pheithó4 2012 febr. 10. - 11:44:08
(5/55)
Marilyn Monroet eddig csak "üresfejû, festett hajú lányok" alakították. Miért nem ilyen volt?! Michelle Williams nekem elsõre nagyon fura választásnak tûnik. Egyszerûen nem az a butuska szexbomba karakter(még kifestve sem). Inteligens, szuggesztív, tiszta arcú színésznõ, aki csak hozzátehet Monroe varázsához, elvenni nem fog belõle, az biztos. Csak a trailert láttam még, és nem Monroe, inkább Williams miatt fogom megnézni. Egyébként ajánlom figyelmedbe filmjeit: blue valentine, gyújtóbomba, bõség földje, viharsziget....
conchita 2012 febr. 10. - 02:38:39
(4/55)
ohh..már el is felejtettem hogy ez a szinésznõ lesz Miss Monroe...soha nem láttam még olyan életrajzi filmet róla,amiben meg lettem volna elégedve a fõszereplõvel, mind szõkére festett hajú ordenáré hatást keltõ jelenségre sikeredtek...nem volt bennük semmi izzás..talán majd most, bár én ezt a nõt is csak Heath Ledeger özvegyeként ismerem leginkább..nade hátha a veszteség és a vele járó bizonytalaságérzet és esetleges önpuszítáts valós élményei kicsit megdelejezik a hölgyet és kap valamit abból a zaklatott kisugárzásból, amit én végre látni szeretnék egy Monroe-filmben..sajnálom, ha megbántom a Williams rajongókat, de néhány képen úgy néz ki, mint valami németalföldi Gertje, nem pedig úgy, mint az isteni.
mulao 2012 jan. 20. - 23:30:45
(3/55)
is szerepel a filmben, bocsika.
mulao 2012 jan. 20. - 23:29:57 Előzmény Ford Mustang
(2/55)
Én akartam megnyitni a fórumát. Nagyon várom, Michelle Williams pedig, amellett, hogy remek színésznõ, fantasztikusan alakítja Monrooe-t, sok színésznõ játszotta már, de senki nem hasonlított rá ennyire. Ez szerintem látszik a trailerbõl is, ráadásul még sok remek színész is a filmben. Szóval kivi vagyok.
Ford Mustang 2012 jan. 11. - 20:07:10
(1/55)
A film Marilyn Monroe életének korábban ismeretlen fejezetét, pontosabban egy hetét dolgozza fel, Colin Clark történetén keresztül, aki Laurence Olivier asszisztenseként dolgozott '57-ben A herceg és a színésznõ címû produkcióban, melyben Monroe volt a fõszereplõnõ.
Amerikai bemutató december 23-án volt.

Official Trailer 720p HD - http://www.youtube.com/watch?v=U_tbnTM7zVE&feature=player_embedded

<--- filmplakát