Téma: Esti Showder

1/10
ondok 2008 dec. 06. - 22:45:47 1/10 Előzmény Dantes
(699/2159)
Ez maga a deffenzíva,hogy ahhoz ,hogy kimond,hogy Fábry egy seggnyaló azt az objektív látszatot kell keltened ,hogy elismered ,hogy a HH a kormány szekértolója .Ami úgy nem igaz ,ahogy 2x2 =4
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 06. - 22:01:49 Előzmény idõjós1010
(698/2159)
Nem, nem... nem ez a lényeg. Mindegy, belefáradtam. Mindig másról beszélsz, mint én.
offtopic
idõjós1010 2008 dec. 06. - 20:06:11
(697/2159)
Honnan veszed hogy pl Iringót jelen pill többen utálják mint ahányan szeretik? Ha így volna, az valóban nem nevezhetõ sikernek, viszont ez még koránt sem biztos hogy így van, SÕT...............
Iringót is, mint minden sztárt úgy nagy átlagban, csak addig kérnek fel szereplésre tv csatornák, míg az adott sztár, kellõ érdeklõdést, kellõ mennyiségû nézõt vonz, nézettséget produkál.
Amíg vannak felkérései addig egészen biztos hogy bõven akadnak emberek akik kíváncsiak rá, és ez neki is , és a csatornának is jó.

Még mindig jobb ha 100-an szeretik és 100 utálják, mintha nem szerepelne csak nagyon keveset, és akadna összesen 80 ember aki ismeri, ebbõl is kb 20-an közömbösek felé.
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 06. - 18:49:16
(696/2159)
Ja hogy szerinted csak az a siker, ha valakibõl már a fél országnak elege van, mert mindenütt õt mutogatják. Nem, újfent ki kell ábrándítanom téged. Ez nem siker. A siker az, ha elismerik a munkádat. Nem siker az, ha százmilliód van, de közben mindenki utál, un. A siker az, ha azt mondják neked, "ezt de jól csináltad/csinálod, gratulálok". Ez a siker. Amirõl te beszélsz, az csak ismertség és irdatlan mennyiségû lóvé összeharácsolása. Az nem siker, mert közben az életed iszonyúan üres. Bíró Gergõ (nem Gyõzõ) sikeres. Hogy te nem hallottál róla, az leginkább a te hibád. De õ ettõl még nem lesz sikertelen ember.

Szóval ebben áll a nagy titok. Te nem tudtad, mi a siker definíciója. Most már tudod. Ennek fényében eldöntheted, ki van egy szinten Annuskával.
idõjós1010 2008 dec. 06. - 18:06:26
(695/2159)
Te nem érted a tényt, miszerint ahhoz hogy valaki kellõképp, maximálisan ki tudja hozni az élet minden terén magából a tehetségével megszerezhetõ dolgokat, ahhoz szüksége van a lehetõ legtöbb reflektorfényre, kamerára, szereplésekre, interjúkra.
Bíró Gergõrõl én semmit sem tudok, de nyilván nem véletlenül. És biztosan van ezzel így még jó néhány olyan ember is, akik viszont pl Iringót ismerik. Iringó szerepelt a vacsoracsatában, Iringó jelen van a legtöbb újság címlapján. Õ ahol csak lehet jelen van, és szerepel, rajongótábort, ismertséget, és pénzt szerez magának.
Mindezek révén minden bizonnyal jobban is él. Stabil, és erõs anyagi háttere lesz az elkövetkezendõ akár 10 vagy nem tudom hány éven keresztül még. Ellenben Bíró Gyõzõvel, akire valószínûleg hamarosan már alig fognak emlékezni emberek.
A siker, és a nagy karrier titka nem a háttérbehúzódás. Pont az ellenkezõje.

Azt írod "ha valaki Kelemen Anna módra kezdi mutogatni magát" ,és itt nem a vetkõzésre célzol.
Akkor mégis mire? Arra hogy ahol csak lehet õ ott van, válogatás nélkül? Hát könyörgöm, ez a siker titka.
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 06. - 17:47:56
(694/2159)
Neeeeee! Figyelj: azt magyarázom, hogy felõlem aztán úgy mutogathatja magát, ha az szerves része a munkájának, kihasználja a tehetségét, ahogy akarja. De ha már egy igazán tehetséges ember is inkább amolyan Kelemen Anna módra kezdi mutogatni magát (és most nem arra gondolok, hogy vetkõzik, hanem hogy a valódi tudásától messze eltérõ módon), akkor tényleg bõven Kelemen Annácskával egy kalap alatt találja magát. Most az, hogy meghívtak bárkit is Fábry mûsorába, okés. Egy eklatáns példa: Bíró Gergõ - szerepelt a Csillag születik címû mûsorban. Énekelt, csoda mókás pofa volt, aranyos gyerek, nem mellesleg istenáldotta tehetség. Aztán fogta magát, visszament az iskolájába, azóta is tüneményes, elõtte még szerepelt Fábrynál, ééés ennyi. Azt csinálja, amihez ért. Nem többet, nem mást.

Persze, mutogassák magukat, hiszen így ismerjük meg õket, ha valamilyen fényt kapnak. Csak ezt ne erre a bulvármocsokra használják, hanem értelmes dolgokra.

Erre próbálok rávilágítani. Ez a lényeg. Érted?
idõjós1010 2008 dec. 06. - 16:36:35
(693/2159)
Ha valakinek tehetsége van valamihez, és "szakmáján" belül marad, nem árt ha a média révén nagyobb ismertségre, netán rajongótáborra tesz szert. Így, vagy úgy, de csak nyerhet a média szerepléssel, az nem egy szégyellni való dolog, ha címlapokon szerepel, vagy épp különbözõ kereskedelmi csatornák fõmûsoridejében feltûnik valami kapcsán.
Ellenben ezek a szereplések még hasznos dologgá is válhatnak mûvészi pályafutása során. Népszerûséget, nagyobb rajongótábort, és mindezzel együtt pénzt is hoznak a konyhára. Sõt mi több, mindenkinek jó érzés ha mûsorokba hívják meg, képernyõn szerepelhet, és interjúk százainak sorát készítik vele. Jó érzés lehet tudni, hogy nem ritkán az õ arcával egy-egy napi vagy heti lap címoldalán kelnek el az újságok. Gyakorlatilag az õ arcával adják el õket.
Ne mond nekem, hogy a legtöbb tehetség Magyar országon, vagy talán az egész világon, szívesen mondana le ezekrõl a dolgokról.
Az hogy a rengeteg médiaszereplés miatt válik idõvel unszimpatikussá egyesek számára, eltörpül mind-a mellett amiket nyerhet, ill nyer közismertségével.
Sok tehetség van a világon, hason tehetségek, vagy talán egyesek még nagyobb tehetségek, de sosem kaphatnak, kaptak ekkora lehetõségeket mint pl Iringó.
Ha valakinek megadatnak ezek a lehetõségek, mért ne éljen velük. ?
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 06. - 14:01:17
(692/2159)
"Annácskának csak megszületni volt nehéz, késõbb pedig átesni jó néhány plasztikai mûtéten."
:DDD Ez tetszett. :))

Nem ugyanarról beszélünk. Persze, Iringó meg a többi tehetséges ember elismerésre méltó, nem is vitatom. Éppen ez az, hogy miért van szükségük neki arra, hogy eladják magukat? Ha mondjuk a tévé közvetítené a versenytánc világbajnokságot, vagy mindegy nekem, akár az országos bajnokságot (mert van ám olyan!), és ott szerepelnének, azt nézhetnénk, akkor teljesen meg lennék elégedve, mert azt látom, hogy ezek az emberek azt csinálják, amihez értenek. Elvileg van különbség köztük, meg az Annácska félék között. De így??

Errõl csak Kiss Ádám jut eszembe, aki azt mondta: "Dundika ne énekeljen nekem, mert Tóth Vera se vetkõzik!" Mindenki csinálja azt, amihez ért, ne menjen le kutyába. Iringóval ne legyen tele az összes újság, hogy éppen kivel tartott 3 hétig a románca, Keleti Andrea ne menjen Argentínába celebnek, mert nagyon nem ezt akarom tõlük látni.
idõjós1010 2008 dec. 06. - 13:50:16
(691/2159)
A média sztárok között is vannak ám különbségek.
Vannak akik a testükkel keresik a kenyerüket, amihez nulla tehetség kell. És vannak akiknek tehetségük van valami felé. Tánc, zene, színészet ..............stb
Egyik sem lebecsülendõ dolog.
Annácskának csak megszületni volt nehéz, késõbb pedig átesni jó néhány plasztikai mûtéten.
Vannak akiknek tehetségük mellett nem adatott meg médiában szerepelni, de ettõl még õk nem lettek különbek médiában szereplõ társaiknál.
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 06. - 13:39:22
(690/2159)
Nem, szemernyi különbség sincs köztük. Pusztán annyi, hogy másképpen adták el magukat, és másképpen fürdõznek a rivaldafényben. Ettõl eltekintve ugyanolyan médiar*banc mind egytõl egyig. Nem Iringóval van bajom, hanem az összes mûmájerrel.
idõjós1010 2008 dec. 06. - 13:35:51 Előzmény delamico
(689/2159)
Ha minden igaz, nem kerültek vele egy mûsorba.
idõjós1010 2008 dec. 06. - 13:31:04
(688/2159)
Elvtársam(delamico) pompásan megfogalmazta a dolog lényegét: Iringó és Annácska ég és föld.
Dantes 2008 dec. 06. - 12:04:59
(687/2159)
Igen a HH a kormány szekértolója. Fábri meg nem, látszik ki Orbán seggébõl.
judith 2008 dec. 06. - 11:41:26
(686/2159)
Te továbbra sem értesz semmit. A HH nem más, mint a kormány szekértolója, mást sem csinál, mint magyarázza a magyarázhatatlant, és az ország gondjaiért 6 és fél éve az ellenzéket hibáztatja. Persze vannak olyanok, akiknek ez elég, másoknak viszont felfordul a gyomra.
judith 2008 dec. 06. - 11:39:19
(685/2159)
Látom, Lendvai Ildikó "szájra vétele" nagyon bántja magát. Maradjunk annyiban, hogy a cenzorasszony nem mindenkinek a szíve csücske. Én továbbra sem tartom embernek sem õt, sem a bandáját.
delamico 2008 dec. 06. - 11:10:17
(684/2159)
Nem is mondtam, hogy Iringó több médiamacánál, mert nem az. De határozottan többre tartom Kelemen Annánál.
(a vesszõt meg az elsõ helyre értettem és elé x.x)
(ez a vége, ha 3 különbözõ bejegyzést gépelek egyszerre 3 különbözõ nyelven x.x. bocsánat)
Lady Marian 2008 dec. 06. - 10:42:00
(683/2159)
Na igen, elõszeretettel példálóznak ezzel az emberek. De ettõl függetlenül Iringó nem lesz több egy agyonsztárolt médiamacánál. Mert úgy viselkedik. De igaz ez mondjuk Keleti Andreára, aki inkább "celebkedik", ahelyett, hogy táncolna. Meg az összes többi magamutogató mûemberre.

(A Kelemen Anna után nem kell vesszõ, jól írtad. :))
delamico 2008 dec. 06. - 10:31:50
(682/2159)
Ha választani kell, hogy melyik elé kötözzenek le egy értelmiségi társaságot, az Esti Showdert nagyobb eséllyel kibírják...Szerintem.
delamico 2008 dec. 06. - 10:30:29
(681/2159)
+ egy vesszõ Kelemen Anna után...(bocs)
Dantes 2008 dec. 06. - 10:30:15 Előzmény judith
(680/2159)
Jól van helyes, ferdítsél csak.

Persze...Fábrit tilos bántani...

Hogyne. Ellernben a jobberek szabadon mondhatják hogy köcsög Heti Hetes, Szibériába velül...mint ahogy valaki mondta is...azt lehet.

Persze..értem én