Téma: Esti Showder

zee944 2009 jan. 12. - 15:18:20
(779/2159)
De. Ezt.
zee944 2009 jan. 12. - 15:07:22
(778/2159)
Van akinek meg az a véleménye, hogy egy kõhajigáló, kukagyújtogató, karlengetõ csõcselék vagy. Neked meg nem, na bumm. Emiatt igazán nem kell egymás torkának esni...
offtopic
Moldávia bánata 2009 jan. 12. - 13:39:54 Előzmény judith
(777/2159)
Szenzációs következetetések, brilliáns elmemenés!
Ennyi ésszel, meg egy vödör mésszel még sokra viheted!
judith 2009 jan. 11. - 14:36:57
(776/2159)
Mellesleg a politikai topicot én is támogatom, undok meg a bánat milyen kiválóan elszórakoznának ott, mint gyerekek a homokozóban...
judith 2009 jan. 11. - 14:33:17 Előzmény Moldávia bánata
(775/2159)
A leggusztustalanabb az az egészben, hogy a bûzös és keserû gyomorváladékod ideokádod minden alkalommal, így a szemét, mocskos orbánista Fábry (mert ugye Fábrynak nem lehet fideszesnek lenni, az ebben az országban tilos), meg úgy a s.eggnyaló, közben fröcsög a szádból a pártszavás, néphülyítõ baromság (undok eftárssal egyetemben), és sietve leugatsz mindenkit, hogy ugyammá hogy lennél te balos, ez egyszerûen várlázító gyanúsítgatás, és egyébként is zsebedben a bölcsek kövével mindenkinél jobban tudsz mindent, átlátsz mindent, az országot is a mocskos fideszesek tették tönkre (és teszik folyamatosan tönkre ugye 7. éve ellenzékbõl). Fogadd õszinte részvétemet, szomorú, hogy ilyen egyszerû emberek vannak, de neked meg a kisbarátodnak ez nyilván elég.
Moldávia bánata 2009 jan. 09. - 15:53:39 Előzmény zee944
(774/2159)
Mert miért is "fulladnék" bele a saját "demagógiámba"? A vélemény szabad, hála az égnek, s nálam az sziklaszilárd már évek óta. Fábry egy kérõdzõ ripacs, s ezen egyáltalán nem változtat az, hogy melyik oldal seggét nyalja fényesre. Ez a Te téveszméd, amihez semmi közöm. Politikai beállítottságtól függetlenül eljárt már felette az idõ. Ez az ember - Hofival ellentétben - csak közvetíti a kispolitikai történéseket, lényegi pluszt nem ad hozzá semmihez. Nála a poén az, hogy leköpi a fényképet. De mi lenne, ha mondjuk ehelyett valami jobbat találna ki? Persze biztos ez is elég jó, s bizonyára az sem az õ hibája, hogy nem túl sokoldalú. Ennyire képes. Jobban viselné az ember, ha az ilyen megnyilvánulások helyett tényleg valami velõsebbet mondana, amire az ember legalább elismerõleg csettint. De kár ilyet várni tõle, mert egyrészt nem jó elõadó, másrészt pedig ilyenre nem képes. Poénjai elférnének egy stand up comedyben, de oda meg megjelenés kell.

De ha már taxativizálunk:
1. Baloldaliság, persze. Fábry az, ebbõl következõleg a MaSZoP nem is lehet az, és az SzaDeSZ sem liberális (ez utóbbit tagadni közröhej kategória). Ha Fábrynak azzal van ki a töke, hogy a képviseleti demó csak választókat képvisel, eszméket és értékeket pedig nem, akkor ezt próbálja meg kifejezni, de nála nem ez a helyzet. Viktort még véletlenül sem találja meg. Viktor szerint a haza nem lehet ellenzékben, ami nyilván nem demagógia, hanem a teljes igazság, ebbõl kifolyólag most bizonyára idegenek, antimagyarok uralkodnak az országban. Ez nem demagógia, ezért az ilyesféle megnyilvánulásokon nyilván nem kell fennakadni. Neki sem kell vele foglalkozni.
2. Fábry elismertségérõl ódákat lehetne zengeni, fõleg az okosságáról és mûveltségérõl. Hogyneperszesõt! Valamennyire biztos igaz, mert valami magyar-német szakot végzett, vagy mi a szösz, bizonyára olvasott is valamit, csak kérdés, ez nála milyen formában jelenik meg. A "borzasztóan vicces" szóképeiben. A nyolc tagmondataból álló elmélkedésein. Az elvont hasonlatain. Költõnek még gyenge, de ámítani tud.
3. Már megint ez a demagóg. Demagóg, demagóg, demagóg. Ezt a legkönnyebb mondani, ugye? Valóban igaz, nem egy kategória ez a két ember, de a "hálásabb munkamódszer" kifejezésed nem menti fel Fábrikot. S ha nem megfelelõ a hasonlítgatás, akkor legyen szó a Showder klubról. Ha a humorról és elõadói képességrõl beszélünk.
4. Ennek tényleg semmi értelme nem volt.
zee944 2009 jan. 09. - 13:21:09
(773/2159)
Én sem nagyon szoktam nézni. Mondjuk minden második adásból megnézem a monológot meg a dizájn centert, a többi engem sem érdekel. Ettõl még Fábry Sándor nagyon tehetséges, csak ilyen mennyiségben már régóta önismétlõ és maníros. Szívesebben látnám valamivel komolyabb mûsorokban.
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 09. - 13:05:50 2/10
(772/2159)
Össze ne vesszetek mán ilyenen...:))
Fõleg ne azon, hogy a pártok besorolása, ki-hol sertepeltélhet

Nem szeressem ezt a mûsort én se, ha nézem, akkor csak a pocsék áruk fórumáig, vagy mi az benne (koppintotta az ötletet), aztán nem érdekel, mert:
1.) önmagában számomra unalmas hadarógép,

2.)a behivott vendégei spec nem érdekelnek, és egyáltalán mit lehet megtudni vkirõl 2 – 5 percben – mert kb.ennyit szán rájuk, amibõl a fele idõben megpróbálja kikarikirozni az illetõt, de néha inkább bunkóság lesz belõle – ezt a meghívott vendég nélkül is letudhatná....

Hát mennyire folytat politikai harcot Fábry, és hol, azt én nem tudom, egyetlen komoly megnyilvánulásást se tapasztalatam. A szinpadról beszúrt félmondatait remélem nem kell annak venni, mert amit hallottam, kritikán aluli volt.

Te magad írod, hogy már megkopott, mert volt belõle számtalan. nem látok azonban kéthetente semmi újdonságot, mert az, hogy más a vendég, még nem az...
zee944 2009 jan. 09. - 12:18:26 Előzmény Moldávia bánata
(771/2159)
Mielõtt belefulladnál a saját demagógiába, néhány dolgot tisztázzunk:

1. Ha valaki pofátlan, akkor az te vagy, mert mintha egy párszor azt is elmondta volna, hogy amit Magyarországon ma baloldalnak hívunk (MSZP), az tulajdonképpen nem baloldal, mint ahogy az SZDSZ sem liberális, csak annak mondja magát. Gondolom ezt nem akartad meghallani, arra koncentráltál, ami neked fontos, hogy aztán jól felháborodhass. A saját portádon sertepertélj inkább.
2. Márpedig mûvelt, okos és valamennyire még most is vicces pasas, fõleg az elsõ kettõt felesleges olyan dühödten tagadnod. Nem véletlen, hogy még azok az általad bizonyára nagyra becsült kollégái is elismerik, akikkel egyébként abszolút politikai harcban áll.
3. A Hofihoz hasonlítgatás újabb demagóg húzás. Hofi megírta az anyagát, aztán elõadta 1 éven keresztül ugyanazt. Esetleg csiszolgatott rajta, ha egy poén nem jött be. Nem olyan nehéz észrevenni, hogy mennyivel hálásabb munkamódszer ez, mint kéthetente (elvileg) új anyaggal elõállni. A legtöbben már sokkal hamarabb elkoptak volna, hányszázadik adás is már ez Fábrytól? És már elõtte is fellépett, abban az idõszakban volt a legviccesebb.
4. Ne játszd itt az agyad. Számtalanszor kiderült már, hogy a ballibekhez húzol, felesleges bizonygatnod, hogy nincs politikai oka a mocskolódásodnak.

Na szevasz.
Moldávia bánata 2009 jan. 08. - 17:47:26
(770/2159)
Szerintem sokszor gicces. Van, hogy orrhangon beszél, s néha olyan vékony a hangja, s úgy felviszi a mondatai végén a hangsúlyt, mintha éppen herélnék.
offtopic
Moldávia bánata 2009 jan. 08. - 17:39:05
(769/2159)
Itt nemcsak errõl van szó! Fábry kiállása, megjelenése egyáltalán nem illik brlr a klasszikus stand up comedy kategóriába. Ötletei, s talán poénjai neki is vannak, de nem egy óriási elõadó. Ahhoz, hogy valaki kiálljon egy színpadra, kell a megjelenés, jó hanghordozás is.
Ott van például Kõhalmi. Na, hát az a csávó nem szûkölködik ilyenben. Vagy Hofi Géza például. Õ már eleve egy jó színész volt, aki tehetségben sem szûkölködött, tehát adott volt a siker.
Showman lenne Fábry? Showman Thomas Gottschalk, vagy éppen Fridi. Fridi anno a vendégekkel beszélgetett, nem önmagát adta elõ, igaz, õ tudta is, hogy az teljesen felesleges lenne.
offtopic
Moldávia bánata 2009 jan. 08. - 17:33:45
(768/2159)
Egyébként pedig a politikát talán a csodálatosnak, újabb, a magyarság történelmében borzasztó nagy fordulatnak igérkezõ EP-választásokig lehetne hanyagolni. Akkor úgyis ismét elszabadulnak a nagyokosok.

Az egészrõl pedig ez a sziklaszilárd és megingathatatlan véleményem:
http://www.youtube.com/watch?v=xiwjWng1w8k
Moldávia bánata 2009 jan. 08. - 17:29:05 Előzmény baviki
(767/2159)
Mi van? Nem te keverted bele a politikát?
Sejtem, azért nem bírod Fábry, mert "orbanokrata", legalábbis ezt sugallja kommented. (Nem állítás, csak sejtés!)
Te meg nem mered bevallani, hogy te is a szavazatodat ezekre az országot romba döntõ gyurcsótányokra/ku(ó)kákra adtad.
Az meg biztos, hogy a hh tovább fog menni, hisz csak a szerzõdés miatt nem vehetik le a programról!
Amit szívesen megtennének, éppen "orbanokrata"-sága miatt!
Ha ezt majd megtörténik, teljesen betetézõdik az m1, tv2, rtlclub népbutító tevékenysége! A további hh-színvonalú programokkal...

Remekül látod!
Csak itt a helyzet nem az, amit Te nagyvonalakban elképzelsz! Mert láriFábry nem azért egy harmatgyenge pojáca, mert viktoriánus (amit ráadásul még pofátlanul is tagad olyan hajmeresztõ beszólásokkal, hogy tul.képp. õ egy baloldali ember), hanem mert egy egysíkú, pökhendi, színvonalas elõadásra képtelen beképzelt díszmajom. Attól, hogy megfogalmazza igazi mondanivaló nélküli barokkos körmondatait, még nem lesz egy kurva mûvelt, kurva okos, kurva vicces pasas. Ez egy színvonal, ami mostanában - úm. a mai idõkben - még nem is a legalja, sõt, a kezdetekben még szórakoztató is volt.
De ha belegondolunk: mi maradt meg ebbõl az emberbõl? Mirõl híres? Igazi bulváros felhangoktól, mint pl. Tereskova mûvészasszony performansza. Van tõle egy-két catchphrase (mosatlan gyümölcslé, paplan fölötti kezek), aztán annyi.

A Showder klub csapata pedig már most, a kezdeti fejlõdési szakaszban is sokkal jobb.
moderator1 2009 jan. 08. - 05:45:37
(766/2159)
Kedves Fórumozók!

Kérlek Titeket, hogy a személyeskedést kerüljétek.

köszönettel:
A moderátor
1/10
offtopic
ondok 2009 jan. 06. - 22:05:54 1/10
(765/2159)
Hát igen, nem árt megnézni ,hogy ki mikor regisztrált ,abból is lehet következtetni a stílusváltás okára.
offtopic
CsengoZoli 2009 jan. 06. - 22:05:16
(764/2159)
Igazad van csillagvirág,befejeztem!
Nyugtasson meg,hogy holnap mire felébredsz ezeket már kimoderálták! :)
1/10
offtopic
ondok 2009 jan. 06. - 22:02:08 1/10
(763/2159)
Értem,és az ilyeneknek a különös ismertetõjele,hogy aki olyat ír,ami nekik nem tetszik az per "elvtárs".logikus.
offtopic
CsengoZoli 2009 jan. 06. - 21:58:18
(762/2159)
Tök jók ezek a szavak... :P
Detényleg!
Tudod én valahol a MIÉP és az MSZMP közt vagyok félúton! :)
1/10
offtopic
ondok 2009 jan. 06. - 21:56:36 1/10
(761/2159)
A végén még kiderül,hogy egy Gyurcsányhívõvel van dolgunk.,ugyebár? Vagy ha az sem ,akkor egy abszolút neutrális politikailag közömbös ember nyomta a jobboldali propagandát.Tényleg ,akkor áruld már el ,hogy melyik oldalhoz húz inkább a szived? Vagy ha felvállalnád gerincesen ,akkor nem lehetne olyan hatásos az objektívnek álcázott agitprop munka?
offtopic
CsengoZoli 2009 jan. 06. - 21:51:22
(760/2159)
Errõl beszéltem...
Ezért a saját szûklátókörûséged okold!