Téma: Esti Showder

2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 24. - 22:40:58 2/10
(819/2159)
Pusztán szeretném judthot érdemi vitában látni.
1/10
ondok 2009 jan. 24. - 21:13:06 1/10
(818/2159)
fene tudja ,tisztelem a békéltetõ természetedet a kompromisszumra való hajlamodat ,amivel kvázi egyenlõségjelet teszel oda ,ahol nincs.Mert ugyebár ,aki úgy jelentkezett be ide a fórumra ,az volt a szûzbeszéde,hogy Lendvai nem ember (judith) ,az ne beszéljen fröcsögésrõl ,és ne hivatkozzon arra ,hogy bizony keményen megmondják neki ,ami igaz ,hogy primitív.A jobboldali fórumokon ez elfogadott ,megszokott ,de ne hagyjuk már ,hogy itt is polgárjogot nyerjen ,mert ilyen judithok a mûsor minõségétõl függetlenül elárasztják a fórumokat,és kifejtik agitpropos tevékenységüket.Aki nem hülye látja ,hogy ki az akinek mellékes a program megvitatása ,egyetlen célja egy jó kis csótányozás ,gyurcsányozás stb.van kitõl tanulniuk,ezért aztán annyira elszemtelenednek ,hogy temetõkben kerepelnek ,nemzeti ünnepeken sípolnak,intelligenciájuknak megfelelõen.
Hogy élesen fogalmazok ? Hát igen,de ha egyszer ez van ,akkor nem lehet elkenni,mert az csak ront a helyzeten .
1/10
ondok 2009 jan. 24. - 21:02:51 1/10 Előzmény CsengoZoli
(817/2159)
Gratulálok ,hogy észrevetted ,szándékos volt.
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 24. - 18:38:06 2/10
(816/2159)
Mennyire más ez így leírva. :) Nos én csak azt tudom mondani Neked, hogy ha elõzõleg is ebben a stílusban próbáltál volna beszélni Moldáviához, vagy Ondokhoz, biztosan más válaszokat kapsz.
Ahhoz, hogy két ember beszélgetni, vitatkozni tudjon, különösen ha nem azonos a véleményük feltétlen kell a higgadtság. Vitázni, érvelni kevesen tudnak, de sokszor a másikat végighallgatni is nehéz.
Nem olvastam az korábbi eszmecseréiteket, amirõl írsz, de kívánom, hogy eztán másként legyen, de ehhez Te is kellesz. Mert nem kell egyformán gondolkodni ahhoz, hogy értelmes párbeszéd alakuljon ki köztetek. Csak ne azzal kezdj, hogy a másiknak eleve nem lehet igaza....
offtopic
judith 2009 jan. 24. - 15:41:42 Előzmény meszag
(815/2159)
Azt én nem tudom, hogy õ mióta jár ebbe a topicba, de amikor én elõször idejöttem, már osztotta értékes tudását. Én meg "bekapcsolódtam" illetve elmondtam, hogy a véleménye mennyire jogos. Kb. semennyire. Õ ugyanis nem érvel, hanem közöl, aki meg nem ért vele egyet, ne adj Isten rávilágít, hogy esetlegesen nem úgy van az, ahogy õ mondja, akkor az polgári körös fasiszta, meg kurucinfós csõcselék. Nos, ha õ ennyire "határozottan" fogalmaz, akkor úgy érzem, hogy szükséges nekem is ezt tennem. Szünet nélkül fröcsög a neki nem tetszõ politikai oldalra/pártra, majd ha valaki szól neki, hogy ugyan már, nem olyan biztos az, akkor az õt szekírozza, és egyébként is hülyeséget beszél. Meg nem értem, hogy hogyan is gondolnak emberek olyan véleményeket, mint õ, sokadszorra írom már le, hogy 7. éve ez a kormány kormányoz. Õ erre nem reagál semmit, folytatja a köpködést. Vele szemben én hajlandó vagyok elismerni, hogy egyik politikai oldalnak sincs feltétlen igazsága, mindegyik csinál(t) hülyeséget, csak nem mindegy, hogy mennyit és mekkorát. Szerinte neki viszont feltétlen igaza van. És az ilyennel nem lehet vitázni, értelmesen pláne nem.
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 24. - 11:34:54 2/10
(814/2159)
Valamit helyesbítek, voltak olyan topicok.
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 24. - 11:30:55 2/10
(813/2159)
Ugyanazt teszed, csak a másik oldalról. Én úgy fogalmaznék, hogy cifra egy szegénység, ami nálunk van. Gondolkozz el Te is ezen.
Nem tudom mióta fórumozol, vannak kimondott politizáló topicok, ahol bõvebben olvashatsz arról, kinek mi a véleménye. Nem csak ennyit, amit itt. Azokon lehet, és illik indokolni, érvelni.
Ha egy új ember belép a fórumra, valóban csak ezt látja: van két tábor, akik nem beszélnek, csak ilyen egy mondatos hsz-ekkel pocskondiázzák a másikat.
de ha itt akarsz politizálni Ondokkal, dobj fel egy témát, és hallgasd meg mit mond, aztán vitatkozzatok. Mert amig ezt nem tetted, nem értelek.
offtopic
judith 2009 jan. 24. - 11:12:11 Előzmény meszag
(812/2159)
Csupa jót tettek ezzel az országgal, nem?:) Szerintem elég csak körülnézni. Persze vannak olyanok, mint undok, nekik mondhatsz bármit, felesleges, nem ismernék el soha. Még ennyi év után is azzal vannak elfoglalva, hogy zorbánnak a szõlõje meg a bányája. Lényegtelen, hogy az államcsõd szélén táncol(t)unk (gyurcsány mondta). A feketérõl is megmagyarázza, hogy az fehér, mert bevésõdött az agyába.
offtopic
judith 2009 jan. 24. - 11:07:49
(811/2159)
Zee egész egyszerûen látleletet adott rólad, semmi több. Ugye az igazság fájdalmas.
CsengoZoli 2009 jan. 23. - 23:32:14
(810/2159)
De te most "egyszerüzöl" :P
1/10
ondok 2009 jan. 23. - 21:59:23 1/10 Előzmény judith
(809/2159)
Az "egyszerûek " biztos ismertetõjele,hogy amikor kifogynak az érvekbõl,azaz alulmaradnak, állandóan "egyszerûzik" a többieket.
1/10
ondok 2009 jan. 23. - 21:54:49 1/10 Előzmény judith
(808/2159)
a nõi szolidaritáson azt értettem ,hogy sokan úgy gondolják,én is ,hogy általánosságban a nõk képesek lennének egy normálisabb stílust megvalósítani a politikában is,azért ,mert nincs férfias harciszellem bennük,mert egymás iránt szolidárisabbak mint a férfiak.A normálisak között fontosabb egy egy nõi téma mint a politika.No ez persze csak a normálisokra igaz ,a polgári körösökre nem,mint a példa mutatja.
1/10
ondok 2009 jan. 23. - 21:48:43 1/10 Előzmény judith
(807/2159)
nem is azért írtam ,hogy válaszolj csak miheztartás végett,én ugyanis nem kívánok olyanokkal társalogni ,akiket a politika annyira behülyített,hogy egyeseket nem tartanak nõnek és embernek.Az róluk szegénységi bizonyítvány ,ahogyan meg is írta neked egy hozzám hasonló ellentétben veled még emberi érzéseibõl nem kivetkezett fórumozó társunk.Javasolom neked partnernek mondjuk a kis zee-t,aki kényszeresen irogat nekem pedig megmondtam ,hogy nem olvasom el a nekem címzett förmedvényeit,dehát úgy látom azt hiszi ,hogy ha ismételgeti nekem a hülyeségeit ,akkor figyelemre méltatom.
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 23. - 18:42:11 2/10
(806/2159)
Bõvebben is elmondanád? :)
judith 2009 jan. 23. - 18:31:43
(805/2159)
És épp ez az, ha már a büszkeségnél tartunk, õk is milyen büszkék arra, amit csinálnak, aztán meg ugye...
judith 2009 jan. 23. - 18:30:48
(804/2159)
Nem is az intelligenciájával van probléma, hanem azzal, amit csináltak. Épp ezért (nem csak õt, hanem az összes társát) tartom gerinctelennek.
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 23. - 17:32:55 2/10
(803/2159)
Ért õ a szép szóbol is, próbáld meg. :D
2/10
offtopic
meszag 2009 jan. 23. - 17:31:16 2/10
(802/2159)
És mondtam már, hogy ne légy rá büszke. Nem szeretem, ha egy nõ ilyen csúnyán beszél, mert ki adjon a viselkedésbõl, megértésbõl mintát, ha nem mi nõk?
Ildikó egy nagyon intelligens nõ, és legalábbis én a kis számú, a politikához értõ, beszélni, érvelni tudó emberek közé sorolom. Lehet ezzel ellentétes véleményed, de hogy nem nõ? Miért? Mert Te ezt mondod?
judith 2009 jan. 23. - 16:53:07 Előzmény ondok
(801/2159)
A nõi szolidaritáson mit értesz pontosan? Hogy annak ellenére is ajnározom, hogy azt gondolom róla, amit? Ha én nem szeretek valakit, akkor azt megmondom, függetlenül attól, hogy nõ vagy férfi.
judith 2009 jan. 23. - 16:49:16 Előzmény meszag
(800/2159)
Mellesleg nem én kezdtem el fröcsögni, hogy Lendvai ilyen meg olyan, azon ment a vita, hogy Fábry mit mondott Lendvairól, én meg megjegyeztem, hogy Lendvait azért annyira nem biztos, hogy pártfogásba kéne venni, tevékenysége okán nem nagyon van rá indok ugyanis. Hogy ezt milyen formában közöltem, az azon múlt, hogy az agymosott undok milyen veszett nagy hülyeségeket büfiz ide rendszeresen. Õ ebbõl ért.