4/10
dlgt 2020 jan. 17. - 00:15:46 4/10
(1/1)
tragédia! nagyon gagyi! pont olyan mint amilyenre egy kereskedelmi televiziotol szamitani lehet! mar az intronal felkaptam a fejem...
"a bolygo legosszetettebb es legszebb elohelyeit talaljuk a hatarain belul..." - ki szerint? mert pl. szerintem nem!
"fenseges folyok, hatalmas hegyvonulatok es osi erdosegek..." - miert a többi kontinensen milyenek a hegyek? alacsonyak? pont europaban a legalacsonyabbak! nah es milyenek az erdok mashol? fiatalok? fenseges folyok? azok milyenek? hangzatosan semmitmondók?
"egy evszakok formalta kontinens, ami olyan gazdag es eletteli vadvilaggal bir mint nem sok hely a vilagon..." 6-7 kontinens van a vilagon ti szerencsétlenek! ebbol europa egy... hat igy tenyleg nincs sok ilyen a vilagon! alig 5-6! vagyis a vilag többi része!:):p meg am mit is jelent pontosan az h evszakok formalta? akarmit is, biztos igaz a tobbi kontinensre is, igy teljesen felesleges ez a mondat! tragedia h mennyire eroltetik ezt a mesterseges hangulat keltést! itt minden az egyik legnagyobb, legizgalmasabb, leggyorsabb, legkulonosebb, legérdekesebb, legszebb! a kameleon pl európa legmeglepőbb, a hiúz meg európa harmadik legnagyobb ragadozója... nonszensz! mi a faszert nem lehet egy hiuz csak hiuz, a kameleon meg csak kameleon? komolyan, néhol már hiányoltam h pl a szöcskét le-európa tizenkettedik legzöldebb rovarozzák... a narratort tiz perc után agyon tudtam volna lőni! mint egy bukott, költő! a kedvencem tőle: "...ha ehhez hozzavesszük remek szaglasukat (...) eros csőrüket, és pengeéles karmaikat, akkor nem meglepő, ha elárulom, h rendszeresen ragadnak el kőszáli kecskegidákat..." ...és mondja mindezt ugy h kb ugy volt felvezetve a sas h a koszali kecske elete nem teljesen ragadozo mentes hisz a szirteken, a vilag egyik legnagyobb legivadaszaval osztozik... vicc! meg ez a drámai zene! hát basszameg, mintha a batman dark knight trailerét néztem volna! már kajak vártam, h valami felrobbanjon, v valaki elkezdjen lőni! meg ezek a videoklipp szeru vagasok? utemre koccannak a szarvasok?ennyi erővel már nicky minait is be lehetne vágni! tragikomikus! ...és hiteltelen! a végére már azt is megkérdőjeleztem, h a szarvasként interpretált állat tényleg szarvas-e vagy csak egy újabb filléres trükk h eladhatóbbá tegyék ezt a szart! egy-egy jelenetet különbőző idôben és különbozo helyeken felvett anyagokbol fèlcelnek össze! jön a sas, cserkészi a fehér nyulat a teljesen ures egbolton majd jon a mesterséges dràma! jaj ne! a sast megzavarja egy csapat madár! de ilyen hyperdimenzionális madarak, akik mas helyen es mas idoben vannak lefilmezve! aztan megis elejti a sas a szurke(!!!) nyulat! édes istenem!!! némelyik jelenetet van pofájuk 2x is bevágni, de máshogy narrálva! probalkozik a jegesmedve, de célt téveszt... ismét megpróbálja! ismét célt téveszt, de az isten szerelmère! ugyanazt a mozdulatot vagtak be 2x, csak mas szögből! és ez még semmi! a talajszinten olyan hihetetlenül veszélyes allatok lesnek a szocskére mint a kigyó, a pók, es a skorpió!!!!! valóságos horror mondanám, de amikor meglatom ennek a szornyűséges áltermészeti filmnek a csúcspontját, egy ODAANIMALT(!!!) skorpiot, amit valodikent akarnak eladni, elkacagom magam! vicc!