venasszonyok#nyara 2013 máj. 17. - 15:22:23
(177/737)
Paul Anka nem énekel rosszul, de nem az az iskolázott operaénekesi hang és bizony a Diana ma is egy örökzöld, mert jó.
Nem attól jó egy dal okvetlenül, hogy sokaknak tetszik. Szerinted Fluor Tomi jó ilyen alapon?
Mark Knopfler elsõsorban gitáros, de egyáltalán nem rossz énekes és ráadásul jó számokat szerzett. Nem véletlenül volt a Dire Straits sikeres.
Semmi kifogásom a beszélgetés ellen, csak ez a nyomisanyika nem ér annyit, hogy koptassam miatta a klaviatúrát.
Lehet egy dal, vagy egy elõadó más attól még jõ is, mert más, mint a többi.

Szerintem pl. ezt a dalt nehéz összekeverni akármelyik másikkal:
http://www.dailymotion.com/video/xtxv2_chris-isaak-wicked-game_music#.UZYul0oZ6F8

De ettõl még jó, kötöttsapka nélkül is.
Dnulror 2013 máj. 17. - 14:16:29
(176/737)
Paul Anka....... hát asszem egy általános iskolai tornatermet sem tudna megtölteni a mûvészetével...

Mire is példa õ? Hogy jól énekel és mégis érdekes 50 év múlva is (mert ugye nem az), vagy arra, hogy rosszul énekel (nem egy operaénekes, ahogy mondod) és lám el is tûnt?

Egyébként szerintem hagyni kéne már ezt a "ki énekel jól" dolgot, mert ebben a szakmában már rég nem ezért osztják a pénzt. MÁSNAK kell lenni mint a sokmillió tök egyforma. Errõl szól a popzene elmúlt 50-60 éve. Akik ebben a modern érában a legnagyobb pénzt keresték a zenével, vagyis a legnagyobb közönségsikert könyvelhetik el, azok a legextravagánsabb személyiségek voltak és alig számított, hogy tudnak-e énekelni... ahogy legtöbbjük nem is tudott. (Illetve jó lenne definiálni, hogy mondjuk egy Mark Knopfler, az mit "tud" éneklésben mondjuk egy Barbara Streisandhoz képest.... mert szerintem ezen a szinten semmit, de akkor mit keres az élvonalban??)

De persze OK, ha nem akarsz, ne beszélgessünk tovább...........
offtopic
robicsek2 2013 máj. 17. - 14:11:28
(175/737)
Hal, saláta, víz ? :P
offtopic
_goldie_ 2013 máj. 17. - 14:03:11
(174/737)
mindjárt véget ér az ebédidõ..
csak nyugi..halat esznek
venasszonyok#nyara 2013 máj. 17. - 13:56:54
(173/737)
Akkor sem csak Frank Sinatra szerû akadémikus jellegû énekesek voltak. Pl. Paul Anka sem volt egy operaénekes. Én egészen perverz ötletnek tartom Jaggerhez hasonlítani Sanyikát.
De részemrõl befejeztem, mert az egész téma nem ér ennyit. Egyébként valóban haragszom, hogy õt küldték oda, mert bõvelkedünk tehetségekben a legkülönbözõbb énekstílusokban is. Sanyika csak annyiban teljesen más, mint a többi, hogy egyáltalán nem tud énekelni.
Dnulror 2013 máj. 17. - 13:46:15
(172/737)
Nem! Az akkori élvonal-trendek szerint nem volt jó énekes! Sem mondjuk egy Ella Fitzgerald vonalnak, sem egy Frank Sinatranak, de még az Elvis féle rockandroll trendnek sem felelt meg. Akkoriban mindezekrõl azt állították a szakma "avatott" hangjai, hogy õk azok, akik "tudnak" énekelni, a Jagger meg "vonyít".

Egyébként olyan az egész, mintha haragudnál a srácra... (én pl. nem örülnék neki, ha valaki így beszélne rólam) Szerinted mit kellett volna tennie?? Elment egy ilyen izére, mert írt egy számot, meg fel akar lépni... nyilván pénzt akar vele keresni. Erre kiderül, hogy tud is. Csak jogdíjként landol a számláján ezután az Eurovízió után nagyságrendileg egy 10 milliócska. Neked az tetszett volna, ha azt mondja: jajj csak vicceltem, ti mind jobban énekeltek nálam, úgyhogy bár rám szavaztatok legtöbben, én nem megyek. ??

Akkor ugye a Jaggernek is azt kellett volna mondania annak idején a kiadójának, hogy jajj, annyian jobbak nálam, ne adjuk ki azt az elsõ Stones lemezt, mert sokaknak nem tetszik, és így annyira nem korrekt a többiekkel szemben...

Egyébként meg az a megjegyzésed, hogy meglátjuk 40 év múlva mi lesz ("Pásanyikából") annyira vitaromboló és értelmetlen.... egyrészt mert ellenõrizhetetlen, másrészt meg mert tudod hányan mondták ezt pl. a Stones-ra annak idején??? Ráadásul a kérdés azt sugallja, mintha Te tudnád... dehát, ugye, honnan is tudhatnád.....
offtopic
robicsek2 2013 máj. 17. - 13:40:15
(171/737)
Már nem egyszer leírtam több helyen az okát, többször nem fogom, és nem is fogom válaszolni az ilyen írásokra.
Nagyon egyszerûen védekezhetsz az írásom ellen, Kapcsold le az Off írások mutatását, mert én legtöbbször oda írok.
Vagy pedig ha meglátod a nick nevem, néz át felette. Am mellesleg egyáltalán nem verem a mellem.
offtopic
robicsek2 2013 máj. 17. - 13:36:25
(170/737)
Azt hiszed hogy a te ízlésed jobb másokénál ? Mert szerintem bõven voltak jobbak is mint Bye Alex
SP-t meg nem tudom mi a rákért hoztad föl, kit érdekel egyáltalán ? Kinek a kedvence ?

Én magam részérõl inkább látnám kint pl Ákost, bár nem igazán kedvelem, de legalább jó a hangja, vagy Ott van a Bon Bon. Jazz+Az (bár már feloszlottak) de lehetséges hogy õk azért nem jelentkeznek ilyenekre, mert nem akarják égetni magukat, mert tudják hogy itt nem az ének tudásról szól a verseny (már).
4427 2013 máj. 17. - 12:45:38
(169/737)
Ezen az Eurovízión 100 dalból 99 teljesen egyforma, rossz angolszász utánzat.
Aztán jön ez az egyénieskedõ(!) magyar gyerek, aki valami szokatlan dalt énekel, ráadásul az anyanyelvén!

Ha csak ennyit tett volna, már azért is le a kalappal (satyival) elõtte!
_goldie_ 2013 máj. 17. - 12:37:32
(168/737)
"Soma szerint Márta Alex férfiassága nõies lelkületében rejlik"
no komment :DD
_goldie_ 2013 máj. 17. - 12:36:32
(167/737)
"a srác nem tud énekelni"
a szomorú az h már senkit nem érdekel tud-e énekelni
......pontosítok....a szervezõket pénzelõket nem érdekli

már rég nem az énektudásról hanem a pénzrõl szól minden........
és ez az undorító
offtopic
robicsek2 2013 máj. 17. - 12:16:00
(166/737)
Erre csak azt tudom írni, manapság nagyon nagy hájpolás megy még a leg gagyibb filmeknél és zenéknél is .
Elég csak a GANGNAM STYLE -ra ! Az is egy rakás ......

Amugy meg azért mászik bele mindenki fejébe, mert a csapból is ez folyik. Én egy hónappal ezelõtt azt se tudtam hogy ez a csávó létezik, nem vesztettem volna sokat, ha nem hallok róla, de kikerülhetetlen volt. Max ha nem nézek, tv-t nem nézek rádiót, és nem netezek.
_goldie_ 2013 máj. 17. - 12:15:30
(165/737)
"Vakok közt félszemû az alex"

és.......legnagyobb döbbenetemre trendi a félszem!
a hatodik legszexibb férfi elõadónak választották ByeAlexet
miben rejlik Alex vonzereje?
......na majd a Lakatos Márk megmondja:
http://eurovizios-dalfesztival.blogspot.hu/2013/05/eurovizios-dalfesztival-2013-good.html

miért van ByeAlexnak a svédeknél ekkora sikere?
fülest kaptam.....
esetleg hasonlít egy svéd énekesre?
írd csak be a gugli képkeresõjébe a nevét
csak ennyit: "Günther"
(kérjük nem a pezsgõsüvegre koncentrálni)
offtopic
robicsek2 2013 máj. 17. - 12:04:51
(164/737)
Azt hozzá tenném hogy részben politikai indíttatású a szavazás, Mert ha ide haza egyes emberek tesznek azért hogy külföldön olyan kép alakuljon ki hogy nálunk diktatúra van miegymás, akkor az igen is rontja a köz véleményt!

Ezen kívül mindenki arra szavazót akire érdeke kívánta. Mi kis halak vagyunk, tehát nem vagyunk valami fõ nyeremény.
grace08 2013 máj. 17. - 10:51:46
(163/737)
Magyarázd már meg, ugyan miféle politikai érdeke lenne egy belga avagy egy portugál állampolgárnak azzal, hogy nem ránk szavaz? Semmi. Készült pár éve egy felmérés, ami kimutatta, hogy magyar társadalom magasan bevándorlóellenes és elõítéletes, miközben a lakosság mindössze 2 %-át teszik ki a bevándorlók. Ha egy ország ezt vetíti kifelé, miért is lenne ez szimpatikus a többieknek? Hogy is fogadnánk el az idegeneket, ha még egymást sem tudjuk.
A másik az, hogy a baj nem azzal van, hogy nem értünk egyet a döntéssel a kiküldött személy tekintetében, hanem ezzel a mentalitással, amit már leírtam, és ami egyébként jól tükrözi a társadalom állapotát.
frenchbullie 2013 máj. 17. - 10:29:25
(162/737)
Üdv! Gratulálok ByeAlex-nek. Én szeretem a "Kedvesem"-et, örülök, hogy bejutott vele a döntõbe. Like/Lájk:-)... És az extravagáns megjelenését is díjazom.
10/10
idõjós1010 2013 máj. 17. - 10:20:59 10/10
(161/737)
Politikai érdekeknél fogva szavaznak egymásra az országok, és egyébként én kétlem hogy a többi országban mindenki egységesen egyetért küldöttjükkel. Biztos vagyok benne hogy ott is vannak olyanok akik erõsen szapulják a kiválasztottat.
offtopic
Marcipáncica_ 2013 máj. 17. - 10:12:07
(160/737)
és igen. itt a pont. nem is volt kedvem eddig (s ezután sem lesz) beleszólni egyetlen euroviziós fórumba sem. hogy miért? ezért.
1/10
-greghouse- 2013 máj. 17. - 10:10:46 1/10
(159/737)
Tõlem akár szobrot is emelhetnek neki, akkor is unalmas gagyi vacaknak tartom. Ámbár néha tegnap belenéztem a mezõnybe, amit ott hallottam... hát egyik sem egy Madonna vagy Michael Jackson esetleg Rolling Stones. Vakok közt félszemû az alex. Csináljanak amit akarnak, csak kár, hogy ekkora hátszele van a közmédiától. Jogosnak jogos, mert állítólag a nézõk juttatták be, hát nézzék.
grace08 2013 máj. 17. - 09:52:25
(158/737)
Mindenki azt hajtogatja, hogy azért nem vagyunk/lehetünk sikeresek ebben a versenyben, mert szimpátia alapján szavaznak egymásra a különbözõ országok, és minket itt Európában senki nem szeret. Ezzel egyet is értek. Na de lehet ezen csodálkozni? Szerintem mi vagyunk a kontinensen az egyetlen nép, aki a kiküldött képviselõje iránt (akit mellesleg a közönség választott ki) ilyen negatív érzésekkel viseltetik. "Hülyegyerek, kis buzi, nem tud énekelni, hamis, annyira rossz, hogy még nyerhet is, fúúúj, ez ne képviseljen engem, úgyis elbukik, röhög rajtunk Európa, stb."
Ez a szégyen, nem a bájalex. Ez a fajta hozzáállás, gyûlölködõ magatartás jellemez minden területet hazánkban sajnos, és ez sugárzik rólunk.

Annyit még hozzátennék, hogy ezt a dalt én sem tartom kiemelkedõnek, illetve a versenyt hosszú évek óta nem nézem. Összességében unalmas, tele igénytelen produkciókkal.