bourne 2009 máj. 15. - 15:15:43 Előzmény Anditos
(211/631)
ezt az idézetet még nem hallottam ... de van benne igazság természetesen ...

igen, az a baj, h mink itt erõlködünk, h majd végre jól megmutatjuk Európának a magyar álomgyárat, de hát ebbõl rendre csak rémálom lesz ...

ezért mondom, h nem az elõadót nézik, h neki mi állna jól, mi menne jól ... ilyennek köll lennie oszt kész ...

a ruha még annyira nem lett volna gáz ... most amúgy is megy a retro meg minden, az még belefért volna, akkor is ha egy ízlésficamnak gondoltam az egészet ...

az azonban tény, h Zotyóka nem tudta beénekelni a csarnokot ... sem táncolni ...
offtopic
Anditos 2009 máj. 15. - 13:59:02
(210/631)
Hát, most azok a szakmájukban sikeres emberek nem segítették valami jól az elõadót. Pont ez az, hogy ráerõszakolnak az emberre dolgokat, mert most éppen az a bizonyos dolog divatos, és nem nézik, jól áll e az illetõnek. Világ életemben nem értettem ezt az egész divat dolgot, néhány ember párizsban vagy milánóban kitalálja, hogy mi lesz jövõre a "trendi", az emberek meg követik. Sissy kortásra és barátnõje a román királyné mondta, hogy a divatot azoknak találták ki, akiknek nincs stílusuk. Egyetértek vele. Mondjuk Ádok Zoli ruhája, bárki is tervezte, kb 20 évvel ezelõtt még elment volna, de talán még akkoriban is gáz lett volna. Ízléstelen volt és kész.
bourne 2009 máj. 15. - 13:44:36
(209/631)
teljesen igazad van ... az a szám nem volt való egy ilyen versenybe ...

és Szekeres A. azért nem fog kijutni sosem, mert idehaza nincsen olyan jó embere, aki úgy tolná a szekerét, mint tették Zolival ... Zséda még talán, mert ott vannak a Rakonczaiék, de õ meg lehet h nem is akar sosenem kijutni egy Eurovisionra ...
Obránszky Ármin 2009 máj. 15. - 13:34:36
(208/631)
A világzene, szerintem, abszolút szalonképes, pláne egy olyan vetélkedõn, ahol a versenyzõ egy ország képviseletében utazik ki. Ha megnézed, a Nox lényegesen gyengébb produkciókra képes (saját vélemény), mint Bea, mégis hatalmas sikert arattak, éppen azzal, h nem egy tucatelõadást mutattak be. Magdi pedig egy közepesnél nem jobb számmal, pusztán azért, mert a közönség komoly része, nem teljesen vak, látja, ha tényleg egy valódi elõadó áll a színpadon Isten adta tehetséggel az éneklésre, nem egy táncolni és énekelni megtanított bábu.
Ha nem becsülnék ennyire le a közönséget, akkor ebbõl a versenybõl egy nagyon nívós valami is kisülhetne, egyfajta Uniós szimbólum.
bourne 2009 máj. 15. - 13:27:05
(207/631)
hát egy részrõl egyet kell értsek Veled, másrészrõl viszont nem ... megmondom miért ... az h vannak emberek, akik a szakmájukban sikeresek és õk segítik az elõadót, az szerintem nem gond ...

a probléma ott kezdõdik, amikor ezek a részfeladatok nem tesznek ki egy egészet ... mert lehet látványos egy produkció és szép, de ha az elõadó nem hozza a rá esõ részt, akkor elhalt a dolog ... egyre nagyobb a diszharmónia és idegesítõ a helyzet ...

én azt mondom, h ha jövõre valaki megy, akkor igenis álljon ott egy rendes tervezõ, koreográfus ... és egy ember, aki tud énekelni ... tud hangulatot teremteni abban a 3 percben ... Magdi tudott ... pedig nem volt mögötte senki ... nem is kellett volna oda senki beleszólása, õ úgy volt jó ... nem nyert, nem is az volt a lényeg, hanem az, h amikor néztem azt mondhassam, h " no végre valaki, aki nem csak testben hanem lélekben is ott volt "
ha Zoli jobban énekel és a táncosok egy kicsit jobbak, akkor - bármennyire is rühellem a számot - azt mondtam volna, h hát jó .. tényleg megtette ... de nem ...
bourne 2009 máj. 15. - 13:20:42
(206/631)
ebben teljesen igazad van ... Palya Bea hangja biztosan nem remegne és a dal is kiváló ... azt pedig különös élvezettel nézném, ahogy elõadja a Tchiki-tchiki-t ... na arra biztosan szétrugdosnám a stadion oldalát, ha ott lennék :)))))
és neki nem kellene Tomi se ... kikapna egy rucit a szekrénybõl és úgy lenne a leghitelesebb és legelbûvölõbb :)))
bourne 2009 máj. 15. - 13:18:07
(205/631)
tavaly sem voltunk ott, te kis buta ... :)))) akkor Csézy képviselt minket ... pontosabban engem nem :))))
Jagdglück 2009 máj. 15. - 13:11:22
(204/631)
Az elõzõ évekhez képest, a Nox, Rúzsa Magdi után, eléggé szánalmas volt ez az Ádok Zoli-féle produkció. Rúzsa Magdi is azért ért el ilyen jó eredményt, mert különleges volt, egyszerû...a kevesebb, néha több. Valóban megváltozott a világ zenei ízlése, de az nem azt jelenti h egy riszapartit kell lenyomni úgy, hogy közben a hangjára nem tud figyelni a tánc miatt.
offtopic
Anditos 2009 máj. 15. - 13:07:43
(203/631)
Az nagyon gáz volt két éve, amikor Magdi volt kint, és Gundel azt mondta közvetítés közben, hogy egy kinti kolléga odajött hozzá, hogy szerinte Magdi a legjobb, de nem fog nyerni. Gundel megkérdezte, hogy miért nem, erre azt a választ kapta, hpgy "hát, a nemzet miatt." Ez nem csak gundel-t ütötte szíven.
Nooji 2009 máj. 15. - 13:04:16
(202/631)
A helyzet az, hogy egy Palya Beával tényleg lenne esélyünk, HA a dalverseny tényleg arról szólna, mennyire van benne az ország, amit képviselne.De sajnos ez már egy jó ideje nem arról szól.Elviszi az egészet a "mi trendi?" vonalbe.
Nem tudom ki ez az Ádok Zoli, mielõtt megválasztották volna, hogy õ fog képviselni minket kint, nem hallottam róla.Biztos jó nekünk, hogy egy no name embert küldenek ki?Azért mert szerepelt színházi darabban Németországban?Miért nem lehet olyan embert akinek van zenei múltja, hangja & stílus.MOndjuk egy Zséda, Szekeres Adrenn, vagy Mága Zoltán???
Ui:amúgy a számmal nincs bajom, hallgatható, még talán bulizniu is tudnék rá,de egy ilyen versenyre nem illik.
Anditos 2009 máj. 15. - 12:56:39
(201/631)
Szerintem pont ez a baj, hogy mindenkit "megcsinálnak". Mert senki nem jó úgy, ahogy van, a saját személyiségével és stílusával, hanem mindenképpen meg kell változtatni, hogy megfeleljen a "trend"-nek. A lényeg, mondjuk a tehetség, meg már nem olyan fontos.
Obránszky Ármin 2009 máj. 15. - 12:51:37
(200/631)
Valami ilyesmivel lenne esélyünk, szerintem. Bár lehet, h ez egy kis hazabeszélés (egy helyen tanultunk, csak nem ugyanakkor): http://www.youtube.com/watch?v=W4jFyIFQElY
bourne 2009 máj. 15. - 12:39:31
(199/631)
hát vagy túl hülye :))))

állítólag a Ká Zita csinálta a koreográfiát ... a Tomi gyerek meg a ruhákat ...
felvonult kis hazánk összes tehetsége ebben a 3 percben :))))

de nem akarom ennyire bántani õket ... csak hát nem voltak jók és kész ... megesett ez már más országban is ...
bourne 2009 máj. 15. - 12:31:42
(198/631)
hát lehet h õ csak a táncoslányokra gondolt és nem magára :))) ... de mi mást is mondhatott volna ??? ha bevallja, h gyenge voltam, akkor oda az egó és minden ... pedig talán még szimpatikussá is vált volna, ha bevállalja, h "hát ezt elcsesztük" ... :)))))
bourne 2009 máj. 15. - 12:21:31
(197/631)
hát ha ott tartunk, akkor a zene valóban nem volt olyan rossz ... de mondjuk a többi részét - énekelgetés, risza-misza - tekintve, inkább illett volna a karakószörcsögi nyugdíjas klub gyûlésére, mint egy ilyen helyre ...

se erõ nem volt benne se semmi ... pedig Zotyó szerint õ 120%ot teljesített ... hiába no, a szarnak is vannak fokozatai ...
bourne 2009 máj. 15. - 12:14:46
(196/631)
azt ne mondd nekem, h minekután végigszidtad a mezõnyt, h miatta megnézted volna a döntõt ??? !!!! ...
az egyik leggyengébb láncszem volt ... ha nem a leggyengébb ...
bourne 2009 máj. 15. - 12:05:44
(195/631)
hát ha éppen érdekel, akkor európából - na jó ez szar volt ...

de ne szidd már ilyen egyöntetûen az összeset ... voltak itt jó dalok, csak a maximális 24hez képest elég kis mértékben ... :))))

döntõt nézed majd ??
bourne 2009 máj. 15. - 12:04:29
(194/631)
jajj köszönöm szépen :))))

hiába, az a lány még egy év távlatából is nagyon jól táncol :))))) és az öreg fószer mennyire édes :)))

de ne hergeljél tovább, mert a portugálok leszereplése miatt is majdnem a hágai nemzetközi bírósághoz fordultam, lassan hozzá kell vegyem akkor õket is :))))) ajjjajj, hosszú lesz az a levél
bourne 2009 máj. 15. - 11:56:14
(193/631)
igazán gáláns lovag lehetsz, ha ennyi pénzt kifizetnél érte :))))

a litvánokat pedig ne bántsd, van nekik épp elég gondjuk :))))