bourne 2009 máj. 15. - 10:40:34
(171/631)
még jó h nem az írtad, h ha szebb mint terry, mert akkor kihalna a fesztivál :))))
bourne 2009 máj. 15. - 10:36:04
(170/631)
:))) ... és az ismeretséget milyen mértékegységhez kötnéd ??? hogy hány találtat van rá a google-ön ??:))) na jó, nem parasztkodom ...

és a kommentekbõl is hallhattad, h nagyon sok olyan elõadó van most is, aki évek óta járja az akrámilyen fesztiválokat, nem csak a saját országában --- õket azért már némileg ismerhetik az emberek ... vagy ott van a Sakis, aki görögo környékén imádnak és egészen biztos, h az olümposzi istenek is nézték az elõadását ... :)))

h akkor arról már ne is beszéljünk, h ott lesz az angol leány, akinek a dalát a Webber írta a Diane Warren-el közösen ... és azért Webber egy kicsit jobban írja a muzsikát mint az Arash ... csak hát besegít egy kicsit :))) ez van ...
selika 2009 máj. 15. - 10:32:39
(169/631)
Nekem a norvég tetszett, aranyos volt.
selika 2009 máj. 15. - 10:30:54
(168/631)
Nevezni lehet többször is, az orosz is tavaly már másodszor volt, elsõre 2. lett, aztán kihagyott egy évet és tavaly Szerbiában megynerte. Tehát Magdi mehetne jövõre, csak olyan dal kell, ami október utáni.
És hogy ne csak a körbeszavazás legyen az alap, idén csak 50% ban dönt a nézõ, 50% pedig a szakmai zsûri.
bourne 2009 máj. 15. - 10:24:11
(167/631)
oké ... akkor Madi nem indulhat, mert világhírû ??? bár kisebb jelenség volt, de akkor a t.a.t.u miért indulhatott ???
addigra már õk is túl voltak a világhírnéven ... mégis mentek ... és mi van a Lighthouse F énekesével, aki tavaly indult??? satöbbi satöbbi ...
bourne 2009 máj. 15. - 10:17:19
(166/631)
hát azért azzal vitatkoznék, h világszerte ismerik Arash-t, de tény h közismertebb, mint Zotyó ... :))) és a fesztiválra az megy aki akar és aki az országos döntõben nyer ... ha nekünk is lenne egy, legalább európában ismerebb elõadónk, mi is azt küldenénk, hidd el .. csak hát nincsen ...

a táncoslányok meg egyenesen katasztófálisak voltak ... azért mert Zita párszor felemelte a lábát, az még nem jó táncika ...

a norvég srácnak pölö ott volt a 3 táncos hapekja ... na, azok eszméletlenek voltak ... azok aztán nyomták a koreográfiát ... sajnáltam is, h a kamera a csávót mutatja állandóan és nem õket ...
gopocher 2009 máj. 15. - 08:10:55
(165/631)
Lola vagy Mark megtenné,de ennek is van egy pozítvuma Oroszországban sztár lett és ez a lényeg nem?
bourne 2009 máj. 15. - 07:43:48
(164/631)
jajj, kérlek ne szarozd már le ... :((( ... hát én azért szeretem ám ... nem véletlenül nézem minden évben ...

az h showmûsor, az nem is lehetne máshogyan ... itt csak arra van lehetõség, h abban a 3-4 percben, amíg a dalod szól, valahogy felhívd magadra a figyelmet ... nem véletlenül maradt meg az ukrán transzi /?/ mindenkinek a fejében ... aki látta az adást, annak konkrétan csak az járt a fejében, h ki az az õrült, aki egy ilyen számmal képes kiállni mindenki elé ?! ... onnantól kezdve, h 15 percig lehet szavazni, ez sajnos benne van a pakliban ... és az is, h mennek a körbeszavazások ... azonban azt se felejtsük, h nem csak a szomszédos országok szavazatai kellenek ahhoz, h valaki megnyerje a versenyt ... nekünk is itt van pár állam a szomszédunkban, osztán tegnap mégsem jutottunk be :)))
Sz23 2009 máj. 15. - 07:37:51
(163/631)
Nekem személy szerint Zolival semmi bajom, 2 (ill. 3) dolgot jegyeznék meg:

- Hiába volt ott a 3 táncoslány, nekem valahogy üresnek tûnt a színpad
- Tök sz*r számok voltak idén
- Ezt a dalt az a Szabó Zé írta, aki a Ments meg szerelmet is (--->Márk) Nehogy már nálunk ez a pasas meg Rakoczaiék számítsanak már "elit" zeneszerzõnek!

Ja, és 4:
vki írta, hogy "mert Gundi nem mondhatta, hogy hát igen, sz*r voltál, Zoli" Gundel benne volt abban a zsûriben, akik a dalokat végighallgatták és õk választották ezt! Szóval...:P
norton15 2009 máj. 15. - 06:39:55
(162/631)
Hogy ha az eddigi években (Magdit és a Noxot leszámítva) ilyen nyivákolós, populári, zenének csúfolt zenével mentek ki a magyarok, amire max a hülye tinik mozognak rá, akkor miért jövõre lenne jobb?:S

Amúgy az egész Eurovíziós Dalverseny egy nagy hülyeség, sz*r, értelmetlen. Ez már onnan látszik, hogy a poénnak indult ukrán transzvesztita majdnem nyert. Elõtte pedig a Lordi, õk nem is gondolták, hogy gyõznek... Ez már nagyon régen nem a zenérõl szól, hanem a showmûsorról, a látványról, a zenének mondott pop erõltetésérõl. Igaz minden évben vannak kivételek, de nem arra szavaznak többen...

Az meg várható volt, hogy az oroszok és a volt szovjet tagállamok egy része bejut. Ilyenkor körbeszavaznak, Görögország Ciprusra pl, és vissza stb.
bourne 2009 máj. 15. - 02:17:35
(161/631)
hát annak szerintem konkrétan semmi köze nem volt a dologhoz, h hány hét alatt hány elõdöntõsünk volt :)))

itt a legnagyobb gond a magyarokkal még mindig az, h képtelenek a szavazók azt felfogni, h nem olyat kell erre a fesztiválra kiküldeni, akinek a dalocskája tuti szép és tuti jó és majd egész olyrópa a lábunk elõtt fog csúszni és mászni ... olyat, aki el tud énekelni egy dalt úgy, hogy abban ne legyen félresikerült hang ... mert itt élõben megy a dolog és ha a nézõk azt hallják egy 2 és fél órás mûsor alatt, h valaki csak nyavíkol, no akkor fog mindenki kirohanni wc-re satöbbi ... Zoliról már külföldön is megírták h akkor lesz esélye, ha végre össze tudja hangolni az éneklést a tánccal ... nem sikerült, ment a lihegés ... ez így égés ... tavaly Csézy-béby szintén csak lihegni tudott az elõdöntõben ... Magdi bejutott - és valljuk be, h nem egy olyan számmal, amitõl mindenki hasra esik ... de az õ elõadásában nem volt félrecsúszott hang ... szerény volt a dal, de tiszta ...
ékes példa erre, amikor Friderika 2. lett ... az is egy egyszerû dal volt, de olyan szépen és tisztán énekelte, h mindenki felkapta a fejét ...

így aztán remélem, h jövõre olyan megy ki, aki el tudja énekelni normálisan a dalát ... az sem fog érdekelni, h nem lesz Ká. Zita mellette ... csak énekeljen szépen ... Zoli teljesen megérdemelten nem jutott be a döntõbe ... orosz seggnyalás ide vagy oda ... és még a tapi póló sem vonzotta a kisebbséget ... azoknak ott volt Sakis :)))
Alex27 2009 máj. 15. - 00:25:48
(160/631)
ok, én nem ismerem a rendszert.. ha nem,akkor nem :D
Alex27 2009 máj. 15. - 00:24:58
(159/631)
hááát azért õ is akarta és ez így van rendjén, az más kérdés,hogy h*lye volt aki felkérte. Lehet,hgoy ha jobb dalt kap, õ is más fényben tündökölne, de mivel szerintem nagyon béna volt a szám is, és õ sem remekelt nagyon így csúnyán elvérzett ez a próbákozás. Ez van, majd jövõre... reméljük...:))
Alex27 2009 máj. 15. - 00:21:30
(158/631)
Õt nem ismerem, de majd utánanézek ki az :))

Hát ne is a Lüszit, még csak az kéne, de tényleg annyi a tehetséges énekesünk, akár volt Megasztáros, vagy Társulatos, vagy valamelyik együttesünk..stb. nem hiszem el,hogy ne lehetne kiválasztani 1 valakit közülük.
Les 2009 máj. 15. - 00:15:54
(157/631)
Nem lehet többször nevezni, szabályban csak egyszer lehet. :)
Les 2009 máj. 15. - 00:12:43
(156/631)
Sajnálom õt, nem kell fikázni, nem õ akarta, hanem hülye ember aki õt választotta.
Remélem 2010-ben jobb lesz.
Les 2009 máj. 15. - 00:11:13
(155/631)
Adrienne -Popdaráló vokál vagy énekesnõ- õ is gyönyörû hangja van, remélem õ lesz 2010-ben.
Lehet más, ne a tehetségtelen énekesek. Lüszi se. El sem tudnám képzelni, ha Lüszi lesz a következõ XD LOL
Hacsak ne!
Alex27 2009 máj. 15. - 00:03:58
(154/631)
na látod ez egy nagyon jó kérdés! Tényleg nagyon sok tehetséges zenészünk van, akár olyanok is,akik már régen befutottak a hazánkban.. erre meg olyas valakit küldünk,akit még Magyarországon sem ismernek el. Nem akarom bántani, mostmár inkább sajnálom, mert látszik,hogy nagyon akarta, de ennyi tellett tõle.. :/
Mpytyu 2009 máj. 14. - 23:54:37
(153/631)
Szerintem Ádok Zoli egy rakás...., annyi jó zenészünk és tehetségünk van miért pont õt kellett kiküldeni??...csak be kell kapcsolni a Petõfi rádiót és szemezgetni!
Alex27 2009 máj. 14. - 23:27:05
(152/631)
én benne lennék! És szívesen is hallgatnám (meg hallgatom is) Magdit! :)) Pont ezen gondolkodtam,hogy miért nem õt küldjük megint, szerintem az (egyik) legjobb énekesnõnk, és tetszett a külföldieknek is, és ott van Szerbia, tõlük elég szép szavazatot kapnánk és kaptunk is anno :))

itt van pl. ez a dala is, szerintem nagyon ott van(fõleg a második fele), akár még ezt is elénekelnehtné :))
http://www.youtube.com/watch?v=InLwvNXUZLw