Téma: Ezo Tv

Cross 2013 nov. 12. - 22:13:45 Előzmény Xenor
(52/52)
Most miért ?
Csak azt ne írd, hogy te nem szoktad nézni..
David a barátságos 2013 nov. 12. - 21:31:22
(51/52)
komolyan
Xenor 2013 jún. 29. - 20:37:01
(50/52)
Most komolyan hajnali egykor, fél kettõkor megy élõben?? :D
1/10
-greghouse- 2013 jan. 28. - 11:51:21 1/10 Előzmény Doktor Kotász
(49/52)
Pontosan errõl van szó. Az "apró betûs rész effektusra" épül, amit senki nem olvas el vagy nem érdekli, hogy ez a mûsor "szórakoztató jellegû". (Végül is a tortadobálás is szórakoztató egyeseknek.) De nem, ezt nem veszik komolyan, illetve nem érdekli a törzsközönséget (mert, ahogy olvastam, vannak "visszatérõ nézõk". Naná, anélkül nem menne.
...Egy nagyon jó, a múltkor reklámszünetben éjjel belenéztem.
Ott ül a mágus, vagy látó, vagy mittudoménki, nem csörög a telefon. Õ csak dobálja a kártyát, és mondogatja... "hívjanak! Hívjanak! Tudom, hogy fognak hívni....most kivetem a kártyán, a kártya nem hazudik...ÉS TESSÉK! ..
.."A kártya már mutatja is, hogy ÖN fog hívni engem!"....és rámutat a kamerára, a "nézõ" szemébe nézve. Naná, hogy aki ezek után hívta, a hülye, még meg is kérdezte, "jaaaj, honnét tudta, hogy én fogom hívni.." na itt karmoltam össze magam, és átváltottam a hüvelygomba reklámra...
...Tehát...amíg lószar van, verebek is lesznek. Meg barmok.
Doktor Kotász 2013 jan. 23. - 11:41:27
(48/52)
Kibaszták õket a TV2-tõl, és az RTL-es konkurens szélhámosok már kánomban nyomják mindkét nagy kereskedelmi csatornán a pénzenergiát?
Doktor Kotász 2013 jan. 23. - 11:38:45
(47/52)
Az a vicces, hogy az általános felhasználói szerzõdésben kikötik, hogy a jósok semmilyen természetfeletti képességgel nem rendelkeznek, és ez az egész csak egy szórakoztató mûsor, és az ügyfél ezt elfogadja.
hanguktaekwondooo 2013 jan. 01. - 01:53:27
(46/52)
ennyire?
Fõnix_császárnõ 2012 dec. 31. - 22:44:04
(45/52)
Nem vagyok se homi se leszbi se transzvesztita se hermafrodita!
Egyedül ön egy paranoiás elmebeteg gennyláda alak!
Kitiltani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fõnix_császárnõ 2012 dec. 31. - 20:59:29
(44/52)
Ha észre vetted volna az egy klinikai eset, a nikje is obszcén ami elvileg azonnal törlendõ, csak az a baj hogy ünnepekor a moderátor sem dolgozik.
BÚÉK!
_goldie_ 2012 szept. 29. - 17:59:54
(43/52)
nem tudják megszorongatni 2007. július 19., csütörtök 15:52
"Az emelt díjas vetélkedõk ellen már többször indított vizsgálatot az ORTT, sõt több eset került az azóta már az APEH fõosztályává átminõsített Szerencsejáték-felügyelet, a fogyasztóvédelem és a Gazdasági Versenyhivatal elé is, de a hivatalok szabályozás hiányában éveken át egymásra mutogattak" http://index.hu/kultur/media/bptv741/
2007-ben a Gazdasági Versenyhivatal ígérte meg, hogy lép az ügyben..

a másik ezo tv topikból:
http://forum.port.hu/viewtopic.php?post_id=2930071&highlight=2930071#2930071
_goldie_ 2012 szept. 28. - 19:17:13
(42/52)
ezt láttátok már?
a másik ezo tv topikból másoltam át ide
http://www.youtube.com/watch?v=ngoGFVJ7pkk
_goldie_ 2012 szept. 28. - 16:01:17
(40/52)
Gyurcsókra emlékszel? :D
http://www.youtube.com/watch?v=YdcRo9hToEw
_goldie_ 2012 szept. 28. - 15:37:38
(39/52)
a kameramanra irányítja kütyüt :DD
_goldie_ 2012 szept. 28. - 15:36:48
(38/52)
ez a Tihanyi jobb mint a visszhang :D
potyognak a könnyeim xDDDD
de nem a sírástól :D
a kommentek is jók
"fél világnak kivasalhatta volna az ingét ennyi idõ alatt" xDD
_goldie_ 2012 szept. 28. - 15:14:44
(37/52)
ennyi baromságot... 2012 ápr. 18. - 23:50:49 Előzmény Rhaegar
(36/52)
Tudnám, hogy ennyire buta vagy, vagy csak szimplán provokálod a jónépet.
1/10
tombenko 2011 dec. 04. - 02:15:16 1/10 Előzmény Rhaegar
(35/52)
:)
Rhaegar 2011 nov. 26. - 10:08:51
(34/52)
Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e vagy ne.. mert látom, hogy itt milyen ellenállással/hitetlenséggel kezelik ezt a dolgot. Amiket jósoltak nekem, azt kell, hogy mondjam: 90%-ban bejöttek..
Nem minden, õk nem Istenek.. csak kiválasztottak, akiknek a magasságos kivételes képességeket adott. A magasságos úgy gondolta, hogy megérdemlik ezeket a képességeket akkor én nem fogok kételkedni.
Visszatérve.. igen bejöttek a jóslatok, az elején én is olyan voltam, mint te, elutasító, de amikor azt tapasztaltam, hogy az jóslatok bejönnek, igazak, akkor kezdtem hinni.. Mondok pár példát, csak hogy te is higgy: A jós azt mondta: " -nevem helye- te ma este lefogsz feküdni és aludni fogsz" - hihetetlen, de este tényleg lefeküdtem és jól kialudtam magam. Amikor másnap megint fölhívtam olyan 9-óra tájban ezt mondta: " Ön ma délben ebédelni fog, mert a reggelit hamar feldolgozza a szervezet!" - és valóban, úgy belakmároztam csirkecsöcsbõl meg szalmakrumpliból, hogy délután le kellett feküdnöm egy kicsit szunyókálni.. természetesen ezt is megjósolta a jós (szunyókálást). Az igaz jóslatok következtében már annyira bízom bennük, annyira rájuk hagyatkozom, hogy pl. vonat/busz menetrendet nem is nézek, hanem felhívom õket.. így: "Jó napot kívánok Lomini mester! Nincs kedvem megnézni a neten a vonatmenetrendet, megtudná nekem jósolni, hogy mikor jön a vonat, amivel haza megyek ?!" És akkor õ mondja, hogy mondjuk 20:35.. én pedig addig szépen kiballagok a vonat állomásra, és jön a vonat. Ennyi. Néha elõfordult pár vicces helyzet, amikor én a szokásos jósolásos menetrend informálódást alkalmaztam, a vonat késett kb 40 percet, én meg ugye tudtam, mert a jós megmondta, hogy a vonat késni fog.. ezért busszal mentem.. és a busz ablakából láttam, ahogy a sok ember ott fagyoskodik a vonat állomáson , mert õk nem tudták, hogy a vonat késik. Ott fagyoskodtak a hidegben én meg nem bírtam ki nevetés nélkül ezért úgy beleröhögtem a mellettem ülõ jegy-ellenõr arcába, hogy leszállítottak a buszról. Semmi probléma nem volt, mert ezt is megjósolta a jós, ezért jól felöltöztem, hogy ne fázzak. Aztán pont jött az egyik ismerõsöm kocsival, akihez beültem és hazavitt. Ezt nem a jós jósolta meg, hanem egyszerûen felhívtam az ismerõsömet, hogy vigyen haza...

Szóval azt akarom mondani, hogy nyugodtan bízz bennük, mert valóban különleges képesség van a birtokukban ezeknek az embereknek.
linamina 2011 nov. 25. - 11:26:07
(33/52)
Úgy látom, nem nagyon tolonganak a válasszal :D