Téma: Feriha

ChimeraPredator 2018 nov. 20. - 18:08:41
(196/216)
Kivágták a legvégét a sorozatból, LOL!
1/10
Gyurpi04112 2018 nov. 20. - 14:35:54 1/10
(195/216)
Az egyik legszarabb sorozat, úgy mint Hazal Kaya!
ccaty 2018 nov. 20. - 10:46:03
(194/216)
Ez az Emír sem az eszéről lesz híres. Egy olyan nőt védelmez, sőt még el is jegyzi, tán még feleségül is venné, aki őt évekkel ezelőtt minden indok nélkül faképnél hagyta. Sőt, aki még most is hülyíti és a háta mögött kibeszéli.
10/10
Anachi 2018 nov. 10. - 13:47:30 10/10 Előzmény napraforgó
(193/216)
Azért lehetett látni jópárszor Ferihát mosolyogni. Nekem az Emirrel való közös boldog jelenetei voltak a kedvenceim, nagyon jó páros és jó színészek is. Ha úgy vesszük, hogy a törököknél ez a sorozat "csak" 67 részes volt (Emir útját nem számolom bele), az szerintem nem is vészes. Én tényleg szerettem minden pillanatát, még akkor is mikor én is fogtam a fejemet hol Feriha és a családja miatt, vagy mások miatt. A való élet se mindig boldog, sőt... Lehet, hogy itt kicsit túltolták, de itt legalább tényleg valóságos dolgok történtek, ami a való életben is megtörténhet bárkivel. Nem vagyok elfogult a sorozattal, de szerintem akkor is jól összehozták. Sokkal rosszabbra számítottam, nekem kellemes csalódás ez az egész. :)
napraforgó 2018 nov. 10. - 08:59:30
(192/216)
Én már képtelen vagyok nézni a sorozatot - igaz eddig is csak hébe-hóba. De már rémesen elegem van Feriha savanyú képéből. De komolyan, hát látta valaki Ferihát nevetni? vagy akárcsak mosolyogni is? Szerintem senki, mint ahogy az egész családját sem.Itt mindenki olyan borzasztóan búvalbélelt, szomorú, nyomorult... Na nekem ebből a sorozatból túl sok...
Az alaptéma még csak jó is lenne, de mi a fenének kell elhúzni idáig? Ajajj.
Mostanában már a török sorozatok is kezdenek olyanok lenni, mint a mexikóiak - végeláthatatlanok, a végén már dögunalmasak.
És igen, a rajongóknak meg üzenem, hogy ismerem a távkapcsolót és el is kapcsolok, még időben.
10/10
Anachi 2018 nov. 09. - 20:06:07 10/10
(191/216)
Biztos, hogy nem vették meg a Emir útja részeit, ugyanis az befejezetlen, félbe van hagyva, mert a kutya se nézte miután Hazal Kaya kilépett a sorozatból. Ettől függetlenül még végződhet úgy, hogy meghal Feriha és úgy is, hogy nem és levágják azt a részt amikor lelövik, úgy is előszeretettel vágtak ki jeleneteket a sorozatból, ami bosszantó volt... Én szomorú vagyok, hogy másfél hét és vége a sorozatnak, hiszen nagyon megkedveltem. Számomra a szinkronok is mindenkihez passzoltak, csak az volt nekem rossz, hogy kivágtak jeleneteket, meg azok a cenzúrák is... :D Speciel engem azért ragadott magával ez a sorozat, mert teljesen más hangulata és felépítése volt mint egy átlagos szappanoperának. Remélem, hogy még találok ehhez hasonló jó kis sorozatot. :)
ccaty 2018 nov. 08. - 17:20:32
(190/216)
Akárhogyan fejeződik is be ez a sorozat, de Ferihát mindenképpen el kell takarítani az útból, mivel az ennek a sorozatnak a folytatásában nem szerepel.
tyukodi a hazug 2018 nov. 07. - 18:23:50
(189/216)
Messze még a vége,lessz még izgalmasabb is.Van élet Feriha nélkül is....
10/10
zöldlomb 2018 nov. 07. - 14:36:24 10/10 Előzmény adelheid
(188/216)
Miből gondolod, hogy létezik több verzió? Olvasd el, hogy mi szerepel a Feriha alatt! - török drámasorozat. Ezért ne várj happy endet!
adelheid 2018 nov. 05. - 20:51:02
(187/216)
Hány részes? Ezek szerint mi azt a verziót kapjuk, ahol Feriha életben marad.
kriptonyt 2018 okt. 17. - 17:20:06
(186/216)
Mikor derül màr ki, hogy ki az apja a gyereknek?
napraforgó 2018 okt. 10. - 08:41:16 Előzmény adelheid
(185/216)
Amikor tegnap reggel írtam a véleményem, még nem is láttam a tegnap délutáni részt.
Aztán a délutáni résznél nagyon furcsállottam, hogy a visszaemlékezős részeknél a gyerekek kicsit sem hasonlítottak a felnőttkori önmagukra. Az erős, sprőd hajú Emírt puha, vékonyhajszálú gyerek játszotta, a szőke Cansut meg egy barnahajú kislány. Hááát....
Olyan már volt, hogy szőke gyerek bebarnult, de fordítva még nem láttam. És az sem valószínű, hogy egy selymes, vékonyszálú hajú gyereknek nagykorára vastag, jótartású haja legyen...
Amikor meg Feriha rákezdett a szokásos mondókájára és az unalomig ismételgettete, hogy őt Emír nem érti meg, én bizony levettem a hangot a TV-ről, már annyira untam a hülye dumáját.
Igazad van, ez a nő áldozattipus, erre van predesztinálva, nem is érzi jól magát, csak, ha szenvedhet. Brrrr.
Megint azt kell mondjam, hogy kevesebb több lett volna, azzal, hogy így elnyújtják a szenvedést, a hülyéskedést, a "nemigazántörténik semmicsaknyavajgunk" álló órán át, na szóval sokat levesz az értékéből.
Mert nyilván ez a sorozat is tanítani akarna valamit, a vegyük már a nőket is emberszámba, meg törődjünk a véleményükkel, ne döntsünk a sorsukról a fejük felett, stb, stb. de így sajnos az unalomba fullad a sok ismétlődés miatt, nem tud már olyan ütős lenni, mint kellene.
"Könyörgöm, akasszuk fel!" mondja a kisfiú a Valahol Európában c. filmben, én meg azt mondom, könyörgöm, lőjék már le ezt a nyomorult Ferihát, meg az egész hülye családját és legyen már vége a sorozatnak.
adelheid 2018 okt. 09. - 17:30:34
(184/216)
Nagyon jól összefoglaltad a tényeket. Ha már elkezdtem, végignézem, de alig várom, hogy vége legyen. Ez a lány csak szenvedni szeret, áldozat típus, nem is akar boldog lenni. Végre megszabadult a korlátolt családjától, most talál magának más vesződnivalót. Eddig tényleg mindent megtett a szerelméért, most meg semmi áron nem akarja megtartani. Hülye tyúk, nem is csodálom, hogy az egyik verzió szerint megölik..... ;)
napraforgó 2018 okt. 09. - 08:37:53 Előzmény adelheid
(183/216)
Igen, elég furcsa. Ferihát időnként jól megadjusztálta az apja, meg az ikerbátyja is. Talán félt is tőlük, de mindenesetre nem volt szokatlan neki a verés.
Ott volt ez az Emír, "az éjszaka hercege", aki szemet vetett rá, és igazából semmi más nem motiválta, csak az, hogy Feriha nem esett rögtön hasra tőle, na, illetve hanyatt neki. Sok huza-vona, végül egymáséi lesznek egy szökés után.
Lakva ismerszik meg az ember - mondja a magyar közmondás és lám lakva kiderül, hogy Emír bizony nem az az ezüstpáncélos lovag, akinek Feriha addig látta, hanem ő is csak egy török férfi, akinek bizony eljár a keze is, ha felidegelik...(na mert a pénz számolva, az asszony meg verve jó) Ja, megbánja, próbál bocsánatot kérni, blabla, és közben újabb merényleteket követ el a felesége ellen, hazahurcolja, bezárja, kényszeríti. Lesz még ebből boldog házasság?
Nyilván nem. Ja, majd megmagyarázza... Blabla. Nem a szöveg számít, hanem, amit tesz... de ez nem jut el az agyáig.
De Feriha is idegesítő. Eltűr mindent az apjától, kicsit vitatkozgat a bátyjával, de igazából nem lázad a sorsa ellen. Mindent elkövet, hogy megszerezze élete szerelmét, aztán meg az első buktatónál lapátra teszi. Még ha igaza is van, nem lehetne mégegyszer megpróbálni? Ő az egyetlen, aki ellen lázad.... Mi lenne, ha valóban közösen vágnának neki az életnek, a pénztelenségnek, a munkának? Gyakorlatilag egyenlő esélyekkel? De nem, csak megy a vádaskodás oda-vissza, te így, meg úgy, megcsaltál, meg teherbe ejtettél egy másik nőt, na de te meg becsaptál, a hazugságaid, mindennek az az oka.... Jajj, de fárasztó!
És akkor Feriha megy és panaszkodik annak a férfinak, aki nem fogja sem megverni, sem megerőszakolni, és mindeközben tojik rá - vagy csak naívul észre sem veszi, hogy Levent is szerelmes belé. Szokott jó vége lenni egy kapcsolatnak, ha az egyik fél másnak panaszolja el a bánatát? Nyilván nem.
Annyira várom már, hogy vessenek véget ennek a szenvedésnek, mert rohadtul nem érdekel a ferdeszájú Riza hülyéskedése, Mehmet, meg a ribanc feleége élete és Koraj és Gülszen nyavajgásai sem. Handét csak seggbe kéne rúgni, vagy símán agyoncsapni, az ilyen @rváknak minek élni? Csak tönkreteszik sok férfi és nő életét. A nyomorult Cansu a diliházban fogja végezni fiatalon, Sanem meg majd eltékozolja a vagyonát. És hol az ő kislánya? Sehol. habár van anyja, de anya nélkül nől majd fel.

Az egész sorozat nem ér semmit, mióta Zehra elment - sajnálatos, hogy a színésznőt ki kellett venni a rákbetegsége miatt. De a pótlására beállított sógornő, Riza húga semmit sem ér. Ő is csak az ostoba hagyományokat képviseli.
Nálam ez a sorozat 3/10 pont
adelheid 2018 okt. 09. - 06:20:09
(182/216)
Eddig a srácért küzdött és mindent elviselt a lány, most hogy megvan, együtt nem képesek megoldani a problémákat. Már rettentő unalmas a sok nyavajgás...
napraforgó 2018 szept. 18. - 17:52:19
(181/216)
Nem értem én, hogy miért vesznek meg ilyen sorozatokat?
Már nem szívesen nézek török sorozatokat, mert ezekben a nőknek nincs semmi becsületük, úgy adják-veszik őket, mint a kecskéket.
A törökök valahol megrekedtek a középkorban. És ők még sokkal haladóbbnak számítanak, mint a többi iszlám ország.

Nem is csodálom, hogy ennek a szerencsétlen lánynak esélye sincs a boldogságra, törvényszerű, hogy megölik a végén.
napraforgó 2018 szept. 13. - 15:06:42 Előzmény Magenta99
(180/216)
Mehmet lefekszik Szeherrel, állítólag fel is csinálja, de ettől még jófiú maradt. A kurválkodó Szeher férjhezment, és máris tisztességes asszony lett belőle. Gülsün is lefekszik Korajjal, ettől visítoznak, de mikor házasságot kötnek, rögtön rendben van minden.
Feriha és Emír titokban házasságot kötnek - nem értem, miért nem lehet elmondani a rabbiátus, vaskalapos hülye apjának, miért kell tűrnie a megaláztatásokat. Most mindenki az ő "tisztaságával" foglalkozik, vajon szűz-e még. És a bátyja, aki házasságon kívüli kapcsolatrban élt még szigorúbb, kegyetlenebb a húgával, holott ikertestvérként neki kéne legközelebb állni hozzá, neki kéne megvédeni, nem marni állandóan.

Csak néztem, hogy az utcán a szomszédok, de csak az alja nép Feriha erkölcsein csámcsog és teszi a megjegyzéseket, miközben az emeleteken lakó gazdagok sokkal lazább, szabadosabb erkölcsein kicsit sem akadnak föl. Ha elég pénzed van, nem számít mit csinálsz.
ccaty 2018 szept. 03. - 18:01:56 Előzmény napraforgó
(179/216)
Szerintem csak féltékennyé akarta tenni a pénzes, vén szeretőjét és dolgozni meg amúgy sem akart, főleg, hogy terhesnek hazudta magát. Ámbár bekerülni egy ilyen korlátolt családba elég nagy büntetés lett neki.
Annyira szembetűnő, hogy az idegen két kisöreg mennyivel szerethetőbb és megértők a fiatalokkal szemben, mint a saját családjaik.
napraforgó 2018 szept. 03. - 17:05:23
(178/216)
Ez a Szeher nem csinált túl jó partit Mehmettel. A fiú buta, szegény, mint a templom egere, bunkó tahó, korlátolt barom. Vajon miért veszkődött érte és vetette el magát vele?
kripnerrozsa 2018 szept. 02. - 19:16:31 Előzmény Repadam48
(177/216)
Melyik egyáb országban játszák a 2. verziót, és amelyikben nem hall meg Feriha?
Be tudod ide linkelni?