barna pólós 2014 jún. 30. - 11:13:28
(519/999)
Mexikó szerintem is jobban játszott, viszont Hollandiának voltak sztárjai, akik eldöntötték a meccset (Robben). A görögök is jobban játszottak, de nem tudtak gólt lõni sajnos. De mindegy, mert Hollandia úgyis nyer majd, õket meg valószínûleg Argentína állítja majd meg, és így alakul majd ki a német-argentin döntõ. Costa Ricától többet vártam, amikor megverték Olaszországot, nagyon jól játszottak, azóta nem olyan jók.
Edmond Dantes 2014 jún. 30. - 11:02:48 Előzmény stenmore-
(518/999)
Szerencsére senki nem írja h hollandoknak lejtett. Ha, mint írod, járt volna korábban egy 11-es a hollandoknak, nincs mirõl beszélni.
Edmond Dantes 2014 jún. 30. - 10:59:21
(517/999)
A szerencse, tudjuk, kell az életben, sportban, fociban is, ez közhely. Sztem az a fõ h a pálya azért tényleg nem lejtett, bár én nem láttam 85 percet, de a hszó kartársak egyike sem írt ilyesmit. A 11-es pedig sztem jogos volt, legfeljebb, HA nagyon elfogult lennék Hollandia ellen és/vagy Mexikó mellett, azt mondanám, "nem illik" utcsó elõtti percben 11-est adni. De mi az h "nem illik"? ha egyszer jogos, akkor a 90. percben is jogos. És tényleg, a másik közhely=minden meccs a lefújásig tart: pl.németek, hollandok esetében különösen megszívlelendõ minden csapat számára.
Meklód fia 2014 jún. 30. - 10:34:31
(516/999)
igazából ez az eset nem vicces. Velem pl. már volt olyan régebben, hogy beleharaptam az eladónõbe a boltban miközben fizetni akartam, meg egyszer egy járókeretes idõs bácsiba is a buszmegállóban. Viszont ebben semmi bûn nincs, mert mindezek önkívületi állapotban történnek az éhségnek köszönhetõen.
-csengõzoli-- 2014 jún. 30. - 10:21:54 Előzmény Edmond Dantes
(515/999)
Ez most nem taktika volt, lefocizták õket.
Mondom úgy,hogy nekik drukkolok a VB-n, bár kétségtelen,hogy Mexikó is nagyon szimpatikus csapat, sajnáltam,hogy összekerültek.
A hollandoknak konkrétan 1db helyzetük volt 45perc alatt, a mexikóiak meg sorra támadtak, óriási mázlija volt a narancsosoknak,hogy nem kaptak gólt, sõt gólokat.
Nem is értettem,hogy mi történt, a védõk méterekrõl nézték,hogy mi folyik,azt se tudták hol a labda.
Összességében kicsit sem voltak jobbak,mint mexikó.
Kár,hogy az egyik csapatnak muszáj volt kiesnie.
Meg persze azért is kár,hogy egy ilyen kamu 11-essel nyert Hollandia.
Robben se lenne jó színész :)
stampo 2014 jún. 30. - 01:27:07
(514/999)
Knézy? Aki az FTC egyik bajnokiján azt bírta mondani, hogy "bedobással jövünk"? Aki a meccs elején kifejtette, miért fog gyõzni az egyik, illetve a másik csapat, majd a végén közölte, hogy na ugye, õ megmondta? Aki soha egyetlen tévedését nem ismerte be, legfeljebb mélyen hallgatott, amikor az ismétlésbõl mindenki láthatta, hogy hülyeséget beszélt? Aki rászállt játékosokra, és nem volt olyan isten, hogy valami jót csináljon az a szerencsétlen, akirõl egyszer már kijelentette, hogy nincs helye a csapatban? És így tovább. Knézy Jenõt talán csak Gulyás László múlta alul: "tegyük a szívünket a kezünkre" és "nagyobb a lángja, mint a füstje". Ha belegondolok, volt még néhány kókler rajtuk kívül is. Semmivel nem voltak jobbak, mint a mostaniak. Megjegyzem: Gulyás még mindig vitézkedik, jellemzõ módon a közszolgálatinak csúfolt Kossuth Rádióban.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 23:01:08 1/10
(513/999)
Ja és ez szinte rendszeresen így van.Hol vannak ezek Vitrayhoz vagy akár id Knézihez,de még Hajdú B. és Faragó is egy más kategória .ezek tök alkalmatlanok .
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 22:58:42 1/10
(512/999)
teljesen megérdemelten jutott tovább Hollandia,de ezeknek mesélhetsz mivel õk sem értenek jobban hozzá mint mondjuk a bájtyúk és a motyogó szakértõk,ezért átveszik azok hülye szövegeit.Holland csapatban klasszisok játszottak míg Mexikó egy gürizõs iparos csapat ,és ha nem Dél Amerikában van a helyszin még a csoportból sem jut tovább.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 22:54:17 1/10
(511/999)
Így igaz.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 22:53:04 1/10
(510/999)
Melyik meccset nézted? nem köll ám mindent elhinni az analfabéta kommentátornak ,a hollandok ugyanis az elsõ félidõben is jók voltak csak akkor még Maxikó jobban bírta fizikummal ,de ha jól emlékszem döntelen volt afélidõ méghozzá úgy hogy Robbentõl lecsalt abíró egy duplán jogos tizit ,mert nem merte megadni talán a nagyszámú délamerikai nézõ nyomására vagy ki tudja miért .ezt még az a tökanal Szanyó is elismerte.
Edmond Dantes 2014 jún. 29. - 22:10:02
(509/999)
Ez esetben meg azt mondom, az adott éghajlati stb. körülményekhez ma (is) jó taktikát választottak. Azaz az én értelmezésemben megérdemelten jutottak tovább, miközben más európai csapatok sorban kipotyognak. De a hollandok a régi fénykorukban (70-es évek) is asszem ilyesmit csináltak: látszólag álmos, unalmas játék, aztán egy láthatatlan jelre meglódultak és gól. Váratlan kontrák, akkoriban újdonság volt.
Visszatérve a stúdiósokhoz, én azért enyhén szólva is elfogultnak éreztem azt a lekeverést.
Meklód fia 2014 jún. 29. - 21:42:48
(508/999)
nem olyan nagy ügy ez, mint amekkorát csinálnak belõle. Stresszes állapotban az ember 4-5 kilót is leadhat egy óra alatt, nehéz féken tartani magad amikor majd éhen halsz. Inkább Chiellinit büntettem volna, amiért taszajtott egyet rajta a vállával.
offtopic
-csengõzoli-- 2014 jún. 29. - 21:18:38
(507/999)
Mivel lemaradtál félreértetted.
A Hollandoknak az elsõ félidõben momentumuk nem volt, vagy talán 1db a legvégén,ami 11es lett volna,de ennyi, egy támadásuk nem volt.
Mivel az elsõ félidõben egy totál enervált Holland csapat volt a pályán, ennek okát találgatták.
Így jött szóba,hogy Van Gal már korábban is jelezte,hogy a 30fokban kivannak a játékosok,nem szoktak ehhez, és több ivó szünet kéne.
jani-wan 2014 jún. 29. - 20:33:05
(506/999)
Ja, teljesen hülyék. Ember nem tudja megmondani hogy mit jelent az hogy jogosabb. :)
Szerintem kétfajta tizenegyes van: jogos, és nem jogos.
Ez mint szakértés szánalmas.
jani-wan 2014 jún. 29. - 20:24:22
(505/999)
"persze persze te mán csak tudod,kb úgy mint amikor azt bizonygattad hogy a doppingolás nem csalás ,mert te sem indulhatsz a Forma1 ben:D:D"

Nem, nem mondtam ilyet. Vagy te kavarodtál el az összetett mondat értelmezése közben, vagy szándékosan próbálkozol egy szánalmas taktikával, de aki tud olvasni az tudja, hogy nem az van odaírva.
Ennél értelmesebben kellene érvelni, ahhoz hogy komolyan lehessen venni bármit amit mondasz.
Ez így eddig egy nulla.

"Egyébként pedig errõl beszélek hogy az a kettõs mérce hogy egyik esetben "rossz döntést" hoznak ,másik esetben meg annak az ellenkezõjét"

Akkor kettõs mérce ha szándékosan hoznak rossz döntést mindig ugyanannak a félnek a kárára vagy javára. Ilyen nem történt.
És ha szerinted történt, akkor is bizonyítsd tényekkel és érvekkel, mivel az nem elég ha csak a te fejedben létezik valamiféle "bizonyíték" amit te az elfogultság szemüvegén keresztül látsz, miközben nem vagy hajlandó figyelembe venni semmiféle ellenérvet és bizonyítékot, majd pusztán a megalapozatlan meggyõzõdésed alapján kijelented hogy mindenki más téved és te tudsz mindent.
Így eddig ez a történeted is nulla.
Edmond Dantes 2014 jún. 29. - 20:13:02
(504/999)
Ja és csak az utcsó 5 percet láttam...ezek szt a lényeget.
Viszont amit a stúdiósok mutatnak, az a röhej és a szánalom elegyét generálja bennem: sírásra görbülõ szájjal dadognak: "volt már jogosabb 11-es is, amit nem adtak meg..." Ki, kinek, mikor és amúgy: kit érdekel? Ez jogos volt, a tudósító szt is...majd kap érte fegyelmit h ezt mondta? :)
Meg: "a hollandok eddig nemigen tudtak mit kezdeni a párás melegben..." stb...khm...eddig 4 mérkõzés, 12 pont, 12:4 gólarány. Mi lenne, ha jól menne nekik?
stampo 2014 jún. 29. - 20:07:53
(503/999)
Segíts, kérlek: melyik csapatnak szurkolt?
offtopic
-csengõzoli-- 2014 jún. 29. - 20:07:15
(502/999)
Dél-amerikai csapatok ellen nem mernek tizenegyest adni ezek a mocskos bírók...,majd mégis adnak.
Cseleseeeeeeek,nagyon cseleseeeek :D
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 20:05:17 1/10
(501/999)
Szanyó karcsi te inkább a jugoszlávok elleni pótselejtezõrõl mesélj ,amit közelrõl néztél az 1:7 rõl:)
"Volt már jogosabb 11-es is"- Hülye, és az elõzõ kettõ ,amibõl az elsõ dupla tizenegyes volt és nem adta meg abíró ,azzal mi van?
Szakértõ:P
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 19:59:12 1/10
(500/999)
Robbent nem tudták tartani,végül a harmadik jogos tizijét megadta a bíró.