jani-wan 2014 júl. 09. - 23:03:32
(699/999)
Nem csak egy-egy meccset írtam.
Ez elkerülte a figyelmed:
EB részvétel: 0
VB részvétel: 0
Ez történt az ominózus két meccs között. És ez a lényeg.

Az elsõ meccs (Jugo-Magyar) különben is a javamra írható, mert próbáltam mélypontot keresni ahonnan lehet fejlõdni. És igen egészen a Magyar - Román 92. percéig én is azt hittem talán végre. De nem. Majd jött a 0-3 és az 1-8. Itt tartunk most.
Szóval milyen fejlõdés?
stenimore 2014 júl. 09. - 22:47:25
(698/999)
Gyengének látom ezt az argentin csapatot is Messistõl együtt,a végén még megint tizik lesznek.
stenimore 2014 júl. 09. - 22:44:07
(697/999)
Most sem jutunk tovább még a finnek is jobbak nálunk ,Pinyõ meg egy bunkó analfabéta
breeder 2014 júl. 09. - 22:40:50
(696/999)
De jó lenne ha ezek csak gombfoci eredményeink lennének! :D
breeder 2014 júl. 09. - 22:35:55
(695/999)
Egyet nem értek, hogy ettõl a brazil 2014-es összeállítástól mégis mit vártak az emberek?
H visszanézem a 2006-os 2002-es brazíl keretet, akkor azokban mind hatalmas nagy egyéniségek fociztak.
Ebben a 2014-ben meg max Neymar neve lehet ismerõs, míg Dida, Kaka, meg Ronaldo nevét szinte mindenki ismerte a nagyvilágban... Na mindegy. A foci már csak ilyen. Egyeül azt sajnálom, hogy az idei VB rém gyenge, és 1-2 meccsen kívül nem volt túl sok izgalom. Pl mennyivel másabb lenne a véleményünk ha ez a mostani brazil 11 kimegy egyet pihenni a félidõ után és rúg hat gólt a németeknek. És akkor egy árva szavunk sem lenne. De így...
blacknet 2014 júl. 09. - 22:21:51
(694/999)
Ezek ikonikus vereségei voltak a magyar válogatottnak. Na nem mintha a többi mérkõzésen olyan fenomenális produkciót nyújtanának...
stenimore 2014 júl. 09. - 22:17:18
(693/999)
Az argentinok már kezdik a délamerikaiakra általában jellemzõ színészkedést,Perezt az égadta senki nem bántotta mire összeesett, és kb a 16osról kaptak szabadot
barna pólós 2014 júl. 09. - 22:04:44
(692/999)
Errõl beszéltem. Kiragadtok egy-egy meccset, és általánosítotok. Ha ezt emberekkel csinálnátok, az rasszizmus lenne. A brazilok is kiragadhatnának sok mindent, és a világ legjobb csapatai is.
jani-wan 2014 júl. 09. - 21:57:36
(691/999)
"Még azt sem vesszük észre, hogy mennyit fejlõdtünk az elmúlt 20 évben."

1997 október
Jugoszlávia - Magyarország 7-1

2013 október
Hollandia - Magyarország 8-1

EB részvétel: 0
VB részvétel: 0

A fejlõdés látványos(an nulla)!
offtopic
stenimore 2014 júl. 09. - 21:41:45
(690/999)
Érdekes módon egyeseknek mindent szabad akár Hitlert pozitívnak feltüntetni,mint a teáltalad említett esetben,vagy másokat leidiótázni ,rasszista szövegeket nyomni,viszont ha vissza mersz vágni egy álnéven irogató moderátornak, rögtön bannolva leszel:)Illetve ha a mószeroló brigád jelentget téged igaztalanul ,akkor is, mert az olyan kényelmes az állítólagos többség szerint ténykedni tekintet nélkül az igazságra.Ez van.
blacknet 2014 júl. 09. - 20:36:22
(689/999)
Ha visszaolvasol, itt elég sokan, köztük én is megkérdõjeleztem régóta a brazilok teljesítményét, nem most változott meg a véleményünk. Még ennek a legjobb négynek is örülhetnek, a 8-ban, de lehet csak a 16-ban lenne a helyük.
Ha olvastál, hallgattál Hegyi Iván véleményt az elmúlt hetekben (márpedig nála nagyobb brazilmániás sporújságíró nem nagyon van), õ is kongatta már a vészharangot a csoportmeccsek óta.
A Konf. kupát hagyjuk, nincs semmi értéke, teljesen mindegy, hogy kit vernek agyon rajta. A történelemkönyvekbe a világbajnokságok kerülnek.
Tehát nem, nem egy meccs alapján vannak eltemetve (a magyaroknál egyébként lehetett temetni a 8:1 után bõven, az a meccs egy kiváló tünetegyüttes volt, és ott tényleg az a különbség a reális, ennyivel vagyunk a hollandok, és a világ élvonala mögött), hanem már hetek óta hangoztatják itt sokan.
Meklód fia 2014 júl. 09. - 19:56:33
(688/999)
Németország simán jutott a döntõbe, ahogy az várható volt, de szerintem a Hollandok is megszórják Argentínát ma. A németeknek ez az egy meccsük volt jó meg a Portugálok ellen. Nem tudják stabilan hozni ezt a formát, szal sztem Hollandia verni fogja õket a döntõben.
barna pólós 2014 júl. 09. - 19:51:34
(687/999)
Látod, pontosan errõl beszéltem. Még visszamenõlegesen is rossz volt Brazília... Ja. Tavaly még megdöbbentõ fölénnyel verték a világ legjobb csapatát. A keret bivalyerõs volt. Minden meccsen jobbak voltak az ellenfelüknél az elõdöntõig, de minimum ugyanolyan jók. A többi csapat is szenved. A németek majdnem kikaptak Ghánától, csak hosszabbításban verték Algériát. Hollandia örülhet, hogy még benn van, a 90. percben még Mexikó vezetett ellene. (Talán még Argentína eddig a legkiegyensúlyozottabb.)

Ez olyan, mint amikor egy meccs miatt siratjuk az egész magyar focit. De ez inkább a magyar mentalitás miatt van. Még azt sem vesszük észre, hogy mennyit fejlõdtünk az elmúlt 20 évben.

Ne aggódj, a hollandokat gólokkal verik majd a bronzmeccsen, a nyomástól felszabadulva, örömfocit játszva. Bár az is lehet, hogy ez a kudarc pont visszafogja majd õket.
Meklód fia 2014 júl. 09. - 19:50:42
(686/999)
nem mintha a Braziloknak szurkoltam volna, de az a bíró semmit nem fújt le nekik. Ott az elején, ha befújja azt az egyértelmû szabálytalanságot a kapuhoz közel nekik, akkor lehet hogy teljesen más irányba fordul az eseménylánc.
blacknet 2014 júl. 09. - 19:20:42
(685/999)
Nem tudom, de szerintem már az elsõ perctõl kezdve azt fejtegeti mindenki, hogy egyáltalán nem jók a brazilok. Nyögvenyelve jutottak tovább mindig (talán a kivétel Kolumbia), rosszul játszottak. Nem volt egy normális csatáruk sem: Diego Costát vajon Scolari nem akarta anno, azért lett spanyol? mert ugyan itt a vébén õ sem villogott, de azért év közben az Atleticot a hátán vitte, Fred és Hulk sehol sincs hozzá képest. Fellángolásaik voltak a meccseken, jó negyedóráik, hász perceik. Meg mázlik, bírói tévedések. A németek akkor is verték volna õket, ha nem esnek szét, ha nem is 7:1-re, de 2-3 góllal biztosan.
Holland, argentint verték volna...na hát az egyiket lesz lehetõségük szombaton.
barna pólós 2014 júl. 09. - 18:54:59
(684/999)
Emberek, ez annyira tipikus. Most ez a brazil csapat minden idõk legrosszabb brazil válogatottja lett egyik napról a másikra. Érdekes, ugye? Pedig nem az, és nem szerencsével meg csalással jutott el eddig. (Chile kapufát rúgott, de miután nem adtak meg egy brazil gólt.) Ez egy jó brazil csapat ezzel együtt is, jobb, mint bármelyik az elmúlt 8 évben. Jobb volt Mexikónál, Chilénél és Kolumbiánál, és Horvátországnál is. És szerintem Hollandiát és Argentinát is megverte volna az elõdöntõben.
barna pólós 2014 júl. 09. - 18:39:54
(683/999)
Nem hiszem, hogy a hollandok nyernek, és a fogadóirodáknál is kicsit esélyesebb Argentina. Nem gyõztek meg, az elsõ meccs után sosem játszottak jól, Mexikó ellen mákkal mentek tovább. És már múltkor is döntõt játszottak (akkor se a legjobb csapattal). Rossz lenne egy német-holland döntõ, egy ilyen holland csapattal. Argentina érdekesebb lenne. De esélyük nem nagyon lesz a németek ellen, mert ez a 7-1 nem csak szerencse volt, és nagy önbizalmat ad nekik.
csabaga 2014 júl. 09. - 17:07:00 Előzmény blacknet
(682/999)
Ha a horvátok ellen nincsen az a semmi 11-es döntetlennél,talán még a csoportból sem jutnak tovább a brazilok.

Utána az águk igencsak megtisztult,hiszen megkaphatták volna a hollandokat,Angliát,az olaszokat is.De Chile is simán kiejhette volna már õket,ott volt a kapufa,és azt sem tudták kihasználni,hogy a brazilok két 11-est is rontottak.
offtopic
blacknet 2014 júl. 09. - 16:35:05
(681/999)
OFF
Bocs, benéztem, csak annyi volt a kapcsolódási pont, hogy magamra vettem. Természetesen nem én írtam, nem is értek egyet vele.
Amúgy nem kell onnan kigyomlálni onnan szerintem, mert nagyjából sejthetõ, hogy ennél erõsebb a véleménye valójában, illetve vállalhatatlan, de ebben a kontextusban még nem mondott semmit, nem biztatott az antikrisztus dicsõítésére, és konkrétan õ sem tette azt. Maximum OFF volt azon a helyen az a pár mondat, na de én is befejezem, mert itt meg én vagyok az.
Edmond Dantes 2014 júl. 09. - 16:00:31
(680/999)
OFF
Te írtad az (1488)-as MM-hszást? Én más nicknevet látok ott = (1488)-ban. De akárki írta, a véleményem róla az, ami..