Edmond Dantes 2014 jún. 29. - 19:59:03 Előzmény Edmond Dantes
(499/999)
És most negyedszer is: Forza Oranje!
Bocs, csak ehhez értek! :o)
1/10
offtopic
stenmore- 2014 jún. 29. - 19:02:02 1/10
(498/999)
Szóljanak már ezeknek a válogatottan kontraszelektált stzakmailag analfabéta M1-es kommentátoroknak ,hogy nem illik ennyire nyilvánvalóan az egyik csapatnak drukkolni.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 18:59:37 1/10
(497/999)
persze persze te mán csak tudod,kb úgy mint amikor azt bizonygattad hogy a doppingolás nem csalás ,mert te sem indulhatsz a Forma1 ben:D:D Tegnap is ,sõt ma is több Balotellis eset volt.
Egyébként pedig errõl beszélek hogy az a kettõs mérce hogy egyik esetben "rossz döntést" hoznak ,másik esetben meg annak az ellenkezõjét.A szenvedõ fél számára pont ez a kettõs mérce.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 18:54:31 1/10
(496/999)
Dél amerikai csapat ellen nem mernek tizit ítélni? Robbenbe ziccerben egy jó alaposat belerúgott a mexikói ,de a bírónak ez kevés volt,bár utána Robben alaposan bicegett is .mi ez ha nem tizenegyes? csak mert a nézõk többsége mexikói ,muszáj nekik fújni?
csabaga 2014 jún. 29. - 18:01:40
(495/999)
Mit?

Játsszák újra,vagy sorsoljanak?

Az egyikre nincsen idõ,a másik meg lutri.

A 11-es része a focinak,be kell rúgni és nem úgy odaállni,ahogy a Chilei játékosok tették.
Az utolsónál fogadtam magamban,hogy kihagyja,hiszen látszott az arcán...Csak ész nélkül belerúgott egy nagyot.

Azt a brazil,aki elsõnek kihagyta,hát csak az üres kapuba kellett volna bepasszolni,persze ha felnéz...

Nem lehet mindenki Panenka,de mégis,itt állítólag sztárokról van szó.
AvatáR Gil Maerth 2014 jún. 29. - 16:43:53
(494/999)
drukkoltam Chilének: õszintén, komolyan, szívbõl DE !

Miért kellett egy jó taktikát feladni, 9 emberrel beállva védekezni???
Miért kellett ívelgetni?
ennyire jó azért nem volt és nem nyomott Brazília.............
Sõt! látszott néha hogy fejben és kondiban sincsenek ott !
Teljességgel Érthetetlen!
:-((((
Meklód fia 2014 jún. 29. - 16:17:33
(493/999)
néha tényleg nehéz megállapítani melyik a szándékos durvaság. Nekem Pepe fejelése is inkább csak tiszteletbeli meghajlásnak tünt Müller-el szemben, de sajnos mindig megbüntetik a bírók Pepét, ha csinál valamit
tortura 2014 jún. 29. - 15:51:39
(492/999)
Nálad a pont. Focipályán nincs helye a harapásnak. Pont.
Sajnáltam Chilét tegnap, szívvel-lélekkel küzdöttek. Ez a 11-es rugdosás szemét egy dolog, kitalálhatnának már helyette valami üdvözítõbb megoldást. A brazilok most még örülnek, de a továbbiakban ez már lehet, hogy kevés lesz, mondjuk egy Chilénél erõsebb csapat ellen. Tudom, hogy felesleges nosztalgiázni, de nekem a braziloktól nagyon hiányzik Ronaldinho.. Tudom, öreg meg minden, de akkor is... Meg õ is problémás ember, meg ilyenek. De amit a pályán mûvelt régen, az szemet gyönyörködtetõ volt.
Bocs, hogy belepofázok a nagyok dolgába, végül is én csak egy szõke nõ vagyok. Viszont szeretem a focit.
jani-wan 2014 jún. 29. - 14:45:47
(491/999)
Te teljesen el vagy keveredve. Attól még ki lehet állítani valakit, és ki is kell, mert nem szándékosan rúgta szét valakinek a lábát.
És mi az hogy rég ott sem volt a labda. Olyan eset nem volt. Tizedmásodpercekrõl van szó, amit simán lehet rossz helyzetmegítélésre fogni, és nincs ember aki bebizonyítja az ellenkezõjét.
Nyilvánvaló hogy te az életben nem sportoltál.
Az elõítéletes szindróma esete te saját magad vagy.

Az hogy Ribery mekkora féreg az egy dolog, és az hogy utólag nem tiltották el, az nem feltétlenül jelenti hogy van kettõs mérce, legfeljebb azt hogy rossz döntést hoztak, és azt sem jelenti, hogy tilos egy ilyen eset után jó döntést hozni.
Egyébként Zidane-t azonnal kiállították az emlékezetes "fejese" után, pedig francia, és csak azért nem lett eltiltva mert visszavonult, úgyhogy mint eddig mindannyiszor, most is megbukott az összeesküvés elméleted.

Egy Balotelliéhez hasonló eset sem volt tegnap. Ezt is bebeszélted magadnak.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 14:02:05 1/10
(490/999)
Apropos tegnap legalább öt hasonló eset volt hogy felugrott az egyik játékos és alába amásik feje fölé került ,át is estt az alatta lévõ játékos testén ,osztán sokszor le sem fújta a bíró ,ti pedig hogy balotelliztetek meg hogy így meg úgy lerúgta a másik fejét.na ez is az elõítéletes szindróma tipikus esete mint Pl az hogy Pepe milyen vadállat stb stb minden alap nélkül természetesen ,csakhát ehhez szem kéne meg hozzáértés hogy valaki ezeken túl tudjon lépni és megalapozott saját véleménye is legyen,ne csak szajkózza ,amit mások kitaláltak .
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 13:50:54 1/10
(489/999)
Ezt Te sem gondolod komolyan hogy nem lehet bizonyítani szándékos rúgások esetén hogy nem alabda megszerzése volt acél,mondjuk amikor már rég nincs ott alabda .Ha így lenne akkor nem is lenne piros lap ,mert ha nem szándékos akkor azért nem jár piros ,mintahogy azért sem ha valaki rosszul lép és pl kificamodik a bokája vagy a térde.Egy szándékos rúgás meg nem nyolc napon túl gyógyul hanem van hogy nyolc hónapon túl,és egyáltalán nincs benne afociban, és azért max, pár meccset adnak ha adnak .Emlékszem hogy Ribery milyen alattomos volt emberre nenõ nerm is egyszer(még Puhl szerint is),és még ki sem állították nemhogy utólag elmeszelték volna afelvétel alapján pl.úgyhogy fenáll bõven a kettõs mérce és a logikátlan döntés esete,csakhát asok hülye firkász meg az extremitás miatt rászálltak erre a sztorira.Kíváncsi lennék ha mondjuk Müller vagy Messi követne el hasonlót vagy pláne az agyonajnározott brazilok ,akkor is ilyen drákói szigor lett volna bedobva?.Könnyû egy Uruguayon példát statuálni bulvár szempontok alapján .
jani-wan 2014 jún. 29. - 13:40:37
(488/999)
Még az aránylag egyértelmû eseteknél is szinte lehetetlen bizonyítani, hogy egy komoly sérülést okozó rúgás szándékos volt, és nem arra irányult hogy a játékos megjátssza a labdát, tehát ki lehet jelenteni hogy az hogy megrúgnak valakit az benne van a fociban. Pont.
Az hogy megharapnak valakit az nincs benne.
Nem beszélve arról hogy ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okoz valaki szándékosan, márpedig a harapás az egyértelmûen szándékos, akkor az súlyos testi sértés, azaz bûncselekmény, aminek a büntetési tétele Magyarországon pl. három évig tartó szabadságvesztés.
Na ez a különbség.
Suarez megérdemelte.
Meklód fia 2014 jún. 29. - 11:49:57
(487/999)
hát igen, jobb lett volna egy Olasz továbbjutás, mint egy Suarez nélküli Uruguay. Forlán már régóta nem az igazi, várható volt hogy kiesnek.
Meklód fia 2014 jún. 29. - 11:48:02
(486/999)
abban egyetértek, hogy egy harapással maximum egy kis fájdalmat okoz csak, ami tart 2-3 percig, viszont egy rossz becsúszás sokszor törést is okoz, szóval sehogy sem reális Suarez büntetése
Meklód fia 2014 jún. 29. - 11:44:17
(485/999)
szerintem is :D
barna pólós 2014 jún. 29. - 11:36:13
(484/999)
Illetve az olaszok csak akkor menetelhettek volna a döntõig, ha csoportelsõk, így viszont lett volna egy jó brazil-olasz meccs, ha továbbjutnak.
barna pólós 2014 jún. 29. - 11:33:43
(483/999)
Sejthetõ volt, hogy Uruguay kiesik. Csoportmeccsen nagy vereség Costa Ricától, mákos gyõzelem az angolok és az olaszok ellen. Ezért kár volt kiejteniük egy jó olasz csapatot, akik a döntõig is menetelhettek volna. Chilének pechje volt, hogy a brazilokkal került össze, nagyon jó csapat volt, de a brazilok azért megérdemelték a továbbjutást (Hulk meg nem adott gólja). És a németek így legalább szemtõl szemben gyepálhatják majd el a brazilokat.
szonya1 2014 jún. 29. - 11:04:30
(482/999)
Viszont egy szabályos góljukat elvette a bíró.
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 10:53:08 1/10
(481/999)
És még azért is eltúlzott Suarez büntije ,mert pl egy rúgás sokkal veszélyesebb egy másik focista karrierjére mint egy harapás,dehát a konkurrenseknek jól jött ez ,és mint tudjuk a FIFÁban brazil és német érdekbefolyás érvényesül .
1/10
stenmore- 2014 jún. 29. - 10:49:50 1/10
(480/999)
Nameg a hazai környezet.
A kolumbia meccsen láthattuk a VB eddigi legnagyobb gólját,az uruk Suarez nélkül esélytelenek voltak,érdekes hogy amíg az ez elötti VB-n Forlan messze a mezõny legjobbja volt most már elég halvány.
Szerintem akárki láthatja egyébként,hogy Suareznek hatalmas fogai vannak,és neki muszáj harapnia ,rágnia hogy ne legyenek túl hosszúak a fogai ,tehát amikor rájön ez az ösztön ,akkor kénytelen bármibe beleharapni ,ami éppen ott van elötte,ha játékos akkor játékos.Ezt figyelembe kellett volna venni a büntetést kizáró okként.